[Aktualności] Wylicytuj tytuł sponsora tytularnego...
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[Aktualności] Wylicytuj tytuł sponsora tytularnego...
Dyskusja na temat: Wylicytuj tytuł sponsora tytularnego teamu Motul Junak Kondratowicz Team
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wylicytuj tytuł sponsora tytularnego teamu Motul Junak Kondratowicz Team
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wylicytuj tytuł sponsora tytularnego teamu Motul Junak Kondratowicz Team
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze że poprawione zostały błędy napisach filmiku
Poza tym gratuluję humoru z tym zakończeniem... ko ko ko
<br><hr>doktorek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę że TO NAJLEPSZY TEAM jaki kiedykolwiek istniał w POLSCE. Chłopaki z team Kondratowicz na bank w tym roku zdobędą Mistrzów Polski!<br><hr>olo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co się czepiasz? znasz jakiś lepszy polski team?<br><hr>hmmKomentatorzy napisał(a):znaczy ,że nie pokonał nie liczących się teamów ??:) <br><hr>:)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A jak wygląda ten wyścigowy Junak, bo nie mogę go znaleźć w necie. Może ktoś zapodać linka ? <br><hr>lajkonik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chłopaki juz sobie sami ochów i achów nie wpisujcie
jakąś śmieszną klasyfikację zespołową wygrali bo pół paddocku na ich licencji latało i wielkie halo. Umówmy się, że ta licytacja to kopia innego zespołu, a film w wersji pierwotnej był kilka razy blokowany przez właścicieli praw. Słaby pomysł na promocję, szczególnie gdy naciąga się swoje sukcesy, to wystawia na pośmiewisko całą dyscyplinę. <br><hr>ja

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
daj numer do swojego dileraKomentatorzy napisał(a):Myślę że TO NAJLEPSZY TEAM jaki kiedykolwiek istniał w POLSCE. Chłopaki z team Kondratowicz na bank w tym roku zdobędą Mistrzów Polski!<br><hr>olo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też sądzę, że chłopaki odwalają dobrą robotę. A takie naciąganie, to marketing, nie oszustwo.Komentatorzy napisał(a):Myślę że TO NAJLEPSZY TEAM jaki kiedykolwiek istniał w POLSCE. Chłopaki z team Kondratowicz na bank w tym roku zdobędą Mistrzów Polski!<br><hr>olo<br>Komentatorzy napisał(a):daj numer do swojego dilera<br><hr>ale masz towar<br>
Powodzenia w 2012. Sądzę że Andy może nie tak mocno dominować...<br><hr>Danny#66
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ta marketing. złapie się sponsor na bzdury w stylu mistrz polski suzuki cup i 3 w me a później jak poczuje się oszukany obrazi się na całą dyscyplinę. już nie jeden był taki co skutecznie wypłoszył z tego sportu sponsorów przez swoje ściemy.... <br><hr>niestetyKomentatorzy napisał(a):Myślę że TO NAJLEPSZY TEAM jaki kiedykolwiek istniał w POLSCE. Chłopaki z team Kondratowicz na bank w tym roku zdobędą Mistrzów Polski!<br><hr>olo<br>Komentatorzy napisał(a):daj numer do swojego dilera<br><hr>ale masz towar<br>
Komentatorzy napisał(a):Też sądzę, że chłopaki odwalają dobrą robotę. A takie naciąganie, to marketing, nie oszustwo.
Powodzenia w 2012. Sądzę że Andy może nie tak mocno dominować...<br><hr>Danny#66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahaha... <br><hr>ha haKomentatorzy napisał(a):Chłopaki juz sobie sami ochów i achów nie wpisujciejakąś śmieszną klasyfikację zespołową wygrali bo pół paddocku na ich licencji latało i wielkie halo. Umówmy się, że ta licytacja to kopia innego zespołu, a film w wersji pierwotnej był kilka razy blokowany przez właścicieli praw. Słaby pomysł na promocję, szczególnie gdy naciąga się swoje sukcesy, to wystawia na pośmiewisko całą dyscyplinę. <br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no faktycznie jak ktoś zna strony i inne materiały promocyjne zespołów istniejących w przeszłości i obecnie to widzi że wizerunek tego zespołu TO PLAGIAT (chyba że dogadali się z twórcą pierwowzoru to zwracam honor). Znając sytuacje z licencją klasyfikacji zespołowej, pomysłem licytacji, uprawnieniami do posługiwania się tytułem Mistrza można mieć faktycznie niezły ubaw z tego jak chłopaki dodają sobie ochów i achów. Ale też żeby nie było: chłopaki jeżdżą wystarczająco szybko żeby przy tak niskiej frekwencji w wmmp tytuły v-ce mistrzowskie były w ich zasięgu.<br><hr>CBKomentatorzy napisał(a):Chłopaki juz sobie sami ochów i achów nie wpisujciejakąś śmieszną klasyfikację zespołową wygrali bo pół paddocku na ich licencji latało i wielkie halo. Umówmy się, że ta licytacja to kopia innego zespołu, a film w wersji pierwotnej był kilka razy blokowany przez właścicieli praw. Słaby pomysł na promocję, szczególnie gdy naciąga się swoje sukcesy, to wystawia na pośmiewisko całą dyscyplinę. <br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zwycięScami zawsze mogą byćKomentatorzy napisał(a):Chłopaki juz sobie sami ochów i achów nie wpisujciejakąś śmieszną klasyfikację zespołową wygrali bo pół paddocku na ich licencji latało i wielkie halo. Umówmy się, że ta licytacja to kopia innego zespołu, a film w wersji pierwotnej był kilka razy blokowany przez właścicieli praw. Słaby pomysł na promocję, szczególnie gdy naciąga się swoje sukcesy, to wystawia na pośmiewisko całą dyscyplinę. <br><hr>ja<br>
Komentatorzy napisał(a):no faktycznie jak ktoś zna strony i inne materiały promocyjne zespołów istniejących w przeszłości i obecnie to widzi że wizerunek tego zespołu TO PLAGIAT (chyba że dogadali się z twórcą pierwowzoru to zwracam honor). Znając sytuacje z licencją klasyfikacji zespołowej, pomysłem licytacji, uprawnieniami do posługiwania się tytułem Mistrza można mieć faktycznie niezły ubaw z tego jak chłopaki dodają sobie ochów i achów. Ale też żeby nie było: chłopaki jeżdżą wystarczająco szybko żeby przy tak niskiej frekwencji w wmmp tytuły v-ce mistrzowskie były w ich zasięgu.<br><hr>CB<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czemu aukcja usunięta przez pracownika Allegro? Znów naruszyli czyjeś prawa jak z filmem czy co? Słabo to wygląda, film blokowała im Dorna, aukcje zdjęło Allegro i to ma być poważny partner? Zgadzam się z tymi, co uważają naciąganie wyników itp. działania za psucie runku innym zespołom i całej dyscyplinie. To chyba nie są poważni ludzie i zaraz moga się stać taką maskotką internautów jak był BMW Fus <a href="http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726</a><br><hr>piotr k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no i śmieszni są, bo jak zadaje się im tytanie na FB to je zaraz kasują.....<br><hr>piotr k.Komentatorzy napisał(a):Czemu aukcja usunięta przez pracownika Allegro? Znów naruszyli czyjeś prawa jak z filmem czy co? Słabo to wygląda, film blokowała im Dorna, aukcje zdjęło Allegro i to ma być poważny partner? Zgadzam się z tymi, co uważają naciąganie wyników itp. działania za psucie runku innym zespołom i całej dyscyplinie. To chyba nie są poważni ludzie i zaraz moga się stać taką maskotką internautów jak był BMW Fus <a href="http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726</a><br><hr>piotr k<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po komentarzach widać że team Kondratowicz komuś przeszkadza?może konkurencji?:)Czyżby ktoś czuł się zagrożony?Miałem okazję poznać chłopaków w Poznaniu bardzo wesoły i gościnny team. Pozdrawiam<br><hr>jacek g
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nikt nie mówi, że nie są fajni i mili, ale aukcja zablokowana, film zablokowany a oni kasują pytania na FB. to jest profesjonalizm?<br><hr>piotr kKomentatorzy napisał(a):Po komentarzach widać że team Kondratowicz komuś przeszkadza?może konkurencji?:)Czyżby ktoś czuł się zagrożony?Miałem okazję poznać chłopaków w Poznaniu bardzo wesoły i gościnny team. Pozdrawiam<br><hr>jacek g<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to smutne z fajnych chłopaków,zrobili się śmieszni ,a za chwile już nawet nie będą śmieszni tylko nie fajni<br><hr>krzyśKomentatorzy napisał(a):Po komentarzach widać że team Kondratowicz komuś przeszkadza?może konkurencji?:)Czyżby ktoś czuł się zagrożony?Miałem okazję poznać chłopaków w Poznaniu bardzo wesoły i gościnny team. Pozdrawiam<br><hr>jacek g<br>Komentatorzy napisał(a):nikt nie mówi, że nie są fajni i mili, ale aukcja zablokowana, film zablokowany a oni kasują pytania na FB. to jest profesjonalizm?<br><hr>piotr k<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości