Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wylicytuj tytuł sponsora tytularnego...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wylicytuj tytuł sponsora tytularnego...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 22/2/2012, 21:54

Komentatorzy napisał(a):Czemu aukcja usunięta przez pracownika Allegro? Znów naruszyli czyjeś prawa jak z filmem czy co? Słabo to wygląda, film blokowała im Dorna, aukcje zdjęło Allegro i to ma być poważny partner? Zgadzam się z tymi, co uważają naciąganie wyników itp. działania za psucie runku innym zespołom i całej dyscyplinie. To chyba nie są poważni ludzie i zaraz moga się stać taką maskotką internautów jak był BMW Fus <a href="http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726</a><br><hr>piotr k<br>
widzę ze marka BMW ma to juz we krwi ten kto jeździ na tej marce to staje sie pośmiewiskiem i uważa sie za tych najlepszych.A i najwazniejsza sprawa niech Junaki zostawią w spokoju i przerabiają sobie swoje bmw<br><hr>Klan Junaka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/2/2012, 23:22

Komentatorzy napisał(a):Czemu aukcja usunięta przez pracownika Allegro? Znów naruszyli czyjeś prawa jak z filmem czy co? Słabo to wygląda, film blokowała im Dorna, aukcje zdjęło Allegro i to ma być poważny partner? Zgadzam się z tymi, co uważają naciąganie wyników itp. działania za psucie runku innym zespołom i całej dyscyplinie. To chyba nie są poważni ludzie i zaraz moga się stać taką maskotką internautów jak był BMW Fus <a href="http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemKilled?item=2108964726</a><br><hr>piotr k<br>
Komentatorzy napisał(a):widzę ze marka BMW ma to juz we krwi ten kto jeździ na tej marce to staje sie pośmiewiskiem i uważa sie za tych najlepszych.A i najwazniejsza sprawa niech Junaki zostawią w spokoju i przerabiają sobie swoje bmw<br><hr>Klan Junaka<br>
To w końcu na czym oni śmigają na Junakach czy Beemkach, bo już nie kumam ? <br><hr>lajkonik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/2/2012, 23:39

Komentatorzy napisał(a):widzę ze marka BMW ma to juz we krwi ten kto jeździ na tej marce to staje sie pośmiewiskiem i uważa sie za tych najlepszych.A i najwazniejsza sprawa niech Junaki zostawią w spokoju i przerabiają sobie swoje bmw<br><hr>Klan Junaka<br>
Komentatorzy napisał(a):To w końcu na czym oni śmigają na Junakach czy Beemkach, bo już nie kumam ? <br><hr>lajkonik<br>
na Junakch<br><hr>dziadek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 12:04

papugują czy nie papugują, ściemniają czy nie... jeśli sami wstydu i dumy nie mają to nic z Waszego wypisywania... tak jak np z tzw. Zerżnikiem - komentarze były konkretne a on swoje i tak robi...<br><hr>kompro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 13:05

Komentatorzy napisał(a):papugują czy nie papugują, ściemniają czy nie... jeśli sami wstydu i dumy nie mają to nic z Waszego wypisywania... tak jak np z tzw. Zerżnikiem - komentarze były konkretne a on swoje i tak robi...<br><hr>kompro<br>
I nie ciekawi cię czemu tuż przed końcem licytacja została zablokowana? Może redakcja się dowie, bo jak reklamowała akcję to i jej wynik powinien zostać podany. <br><hr>?
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 14:41

Komentatorzy napisał(a):Po komentarzach widać że team Kondratowicz komuś przeszkadza?może konkurencji?:)Czyżby ktoś czuł się zagrożony?Miałem okazję poznać chłopaków w Poznaniu bardzo wesoły i gościnny team. Pozdrawiam<br><hr>jacek g<br>
Ja tez nie wiem do czego się przyczepić to że licytacje zrobili że film który jest naprawdę niezły i że są naprawdę szybcy i mają wyniki wystarczy spojrzeć na czasy. Nie wiem o co niektórym chodzi. Może pisza Ci którzy maja za duzo wolnego czasu i tak truja zycie innym<br><hr>@:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 14:54

Komentatorzy napisał(a):papugują czy nie papugują, ściemniają czy nie... jeśli sami wstydu i dumy nie mają to nic z Waszego wypisywania... tak jak np z tzw. Zerżnikiem - komentarze były konkretne a on swoje i tak robi...<br><hr>kompro<br>
tylko że tu chłopaki maja naprawdę wyniki co widać po czasach nie jeden team sobie większych achów i ochów dodawał<br><hr>@:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 15:21

Komentatorzy napisał(a):Po komentarzach widać że team Kondratowicz komuś przeszkadza?może konkurencji?:)Czyżby ktoś czuł się zagrożony?Miałem okazję poznać chłopaków w Poznaniu bardzo wesoły i gościnny team. Pozdrawiam<br><hr>jacek g<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja tez nie wiem do czego się przyczepić to że licytacje zrobili że film który jest naprawdę niezły i że są naprawdę szybcy i mają wyniki wystarczy spojrzeć na czasy. Nie wiem o co niektórym chodzi. Może pisza Ci którzy maja za duzo wolnego czasu i tak truja zycie innym<br><hr>@:)<br>
nie widzisz, że aukcja zablokowana przez allegro? nie widziałeś wcześniej jak dorna blokowała film bo łamał prawa autorskie czy coś takiego? no trudno się nie śmiać i pytać czemu tak się dzieje. <br><hr>%-)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 19:40

Komentatorzy napisał(a):Ja tez nie wiem do czego się przyczepić to że licytacje zrobili że film który jest naprawdę niezły i że są naprawdę szybcy i mają wyniki wystarczy spojrzeć na czasy. Nie wiem o co niektórym chodzi. Może pisza Ci którzy maja za duzo wolnego czasu i tak truja zycie innym<br><hr>@:)<br>
Komentatorzy napisał(a):nie widzisz, że aukcja zablokowana przez allegro? nie widziałeś wcześniej jak dorna blokowała film bo łamał prawa autorskie czy coś takiego? no trudno się nie śmiać i pytać czemu tak się dzieje. <br><hr>%-)<br>
Jak potrafisz to zrób lepiej a nie szczekasz i smarujesz innym d..ę<br><hr>cała prawda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 20:29

Komentatorzy napisał(a):tylko że tu chłopaki maja naprawdę wyniki co widać po czasach nie jeden team sobie większych achów i ochów dodawał<br><hr>@:)<br>
1. czy wyniki w sporcie dają im prawo do łamania prawa, ogólnie przyjętych zasad i zwyczajów poczciwego zachowania? 2. czy to że ktoś inny robi coś źle daje Ci prawo do równie złego zachowania?? POMYŚL trochę zanim coś napiszesz... Według tego co piszesz to Adam Małysz mógłby podkradać wiersze Ś.P.Szymborskiej i publikować je jako swoje a każdy z nas ma prawo kraść bezkarnie bo wielu w naszym kraju kradło i nie spotkała ich kara<br><hr>kompro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 20:31

powtarzasz siÄ™ <br><hr>ogier
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 20:34

Przypatruje się TK widziałem wcześniejszy film teamu został zablokowany przez prawa autorskie sam wrzucam dużo filmów na internet jest tyle informacji w necie że ciężko czasami jest dość czy coś jest na prawach autorskich czy nie . jak widać film teraz jest ok dogadali się pewnie z dorną podchodzą uczciwie do sprawy. Co do aukcji jest też ich wystawionych miliony w allegro i są dublowane kopiowane widać wcześniejszy team zrobił aukcje i spodobało się to temowi kondratowicz dlatego wrzucili taką aukcje czy to przestępstwo? jeśli tak trzeba by pousuwać ze 2/3 aukcji na allegro:) Co do samej aukcji, została usunięta widziałem aukcję wstawili linka w opis na stronę temową FB ktoś to za uwarzył i wysłał wiadomość do serwisu allegro i dlatego była usunięta przez pracownika allegro,pisze jak wół a niektórzy jak małe dzieci pytają się o co chodzi:). Mi tam team się podoba widać są bardzo uczciwi wystawili skuter do wygrania i umarzam że bardzo sprawiedliwie podchodzą do losowania bardzo oryginalny pomysł <br><hr>spidi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 20:34

Komentatorzy napisał(a):nie widzisz, że aukcja zablokowana przez allegro? nie widziałeś wcześniej jak dorna blokowała film bo łamał prawa autorskie czy coś takiego? no trudno się nie śmiać i pytać czemu tak się dzieje. <br><hr>%-)<br>
Komentatorzy napisał(a):Jak potrafisz to zrób lepiej a nie szczekasz i smarujesz innym d..ę<br><hr>cała prawda <br>
pewnie że zrobię lepiej - skopiuję w 100% oryginał a nie jak oni w jakiejś części i będzie dużo lepiej:)<br><hr>?:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 20:42

Komentatorzy napisał(a):tylko że tu chłopaki maja naprawdę wyniki co widać po czasach nie jeden team sobie większych achów i ochów dodawał<br><hr>@:)<br>
Komentatorzy napisał(a):1. czy wyniki w sporcie dają im prawo do łamania prawa, ogólnie przyjętych zasad i zwyczajów poczciwego zachowania? 2. czy to że ktoś inny robi coś źle daje Ci prawo do równie złego zachowania?? POMYŚL trochę zanim coś napiszesz... Według tego co piszesz to Adam Małysz mógłby podkradać wiersze Ś.P.Szymborskiej i publikować je jako swoje a każdy z nas ma prawo kraść bezkarnie bo wielu w naszym kraju kradło i nie spotkała ich kara<br><hr>kompro<br>
Sprzedawać każdy może na licytacjach co chce jeśli było by tak jak w twoim rozumowaniu to znaczy że 1.nie możesz wystawić skutera na konkurs 2. Sprzedawać części bo już ktoś to inny to robi jakby było tak jak piszesz to byśmy my jako ludzie kupowali wszystko od jednej osoby a tak jest konkurencja i ceny niskie. I szymborskiej w to nie mieszaj:)<br><hr>laki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 20:53

Komentatorzy napisał(a):Przypatruje się TK widziałem wcześniejszy film teamu został zablokowany przez prawa autorskie sam wrzucam dużo filmów na internet jest tyle informacji w necie że ciężko czasami jest dość czy coś jest na prawach autorskich czy nie . jak widać film teraz jest ok dogadali się pewnie z dorną podchodzą uczciwie do sprawy. Co do aukcji jest też ich wystawionych miliony w allegro i są dublowane kopiowane widać wcześniejszy team zrobił aukcje i spodobało się to temowi kondratowicz dlatego wrzucili taką aukcje czy to przestępstwo? jeśli tak trzeba by pousuwać ze 2/3 aukcji na allegro:) Co do samej aukcji, została usunięta widziałem aukcję wstawili linka w opis na stronę temową FB ktoś to za uwarzył i wysłał wiadomość do serwisu allegro i dlatego była usunięta przez pracownika allegro,pisze jak wół a niektórzy jak małe dzieci pytają się o co chodzi:). Mi tam team się podoba widać są bardzo uczciwi wystawili skuter do wygrania i umarzam że bardzo sprawiedliwie podchodzą do losowania bardzo oryginalny pomysł <br><hr>spidi<br>
co ty pier... kolego? Jakby uczciwie podchodzili do sprawy to nie byłoby zagadki z tajemniczym końcem aukcji a tym bardziej nie byłoby blokowania filmu przez dornę za kradzież praw autorskich - jak ktoś jest uczciwy to sam tworzy materiał lub jeśli jest mało zdolny to go kupuje a nie kradnie!!! P.S. Zmień dealera.<br><hr>@
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 20:55

Komentatorzy napisał(a):1. czy wyniki w sporcie dają im prawo do łamania prawa, ogólnie przyjętych zasad i zwyczajów poczciwego zachowania? 2. czy to że ktoś inny robi coś źle daje Ci prawo do równie złego zachowania?? POMYŚL trochę zanim coś napiszesz... Według tego co piszesz to Adam Małysz mógłby podkradać wiersze Ś.P.Szymborskiej i publikować je jako swoje a każdy z nas ma prawo kraść bezkarnie bo wielu w naszym kraju kradło i nie spotkała ich kara<br><hr>kompro<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprzedawać każdy może na licytacjach co chce jeśli było by tak jak w twoim rozumowaniu to znaczy że 1.nie możesz wystawić skutera na konkurs 2. Sprzedawać części bo już ktoś to inny to robi jakby było tak jak piszesz to byśmy my jako ludzie kupowali wszystko od jednej osoby a tak jest konkurencja i ceny niskie. I szymborskiej w to nie mieszaj:)<br><hr>laki<br>
czytaj ze zrozumieniem lub nie jaraj tyle<br><hr>war
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 21:06

Komentatorzy napisał(a):Przypatruje się TK widziałem wcześniejszy film teamu został zablokowany przez prawa autorskie sam wrzucam dużo filmów na internet jest tyle informacji w necie że ciężko czasami jest dość czy coś jest na prawach autorskich czy nie . jak widać film teraz jest ok dogadali się pewnie z dorną podchodzą uczciwie do sprawy. Co do aukcji jest też ich wystawionych miliony w allegro i są dublowane kopiowane widać wcześniejszy team zrobił aukcje i spodobało się to temowi kondratowicz dlatego wrzucili taką aukcje czy to przestępstwo? jeśli tak trzeba by pousuwać ze 2/3 aukcji na allegro:) Co do samej aukcji, została usunięta widziałem aukcję wstawili linka w opis na stronę temową FB ktoś to za uwarzył i wysłał wiadomość do serwisu allegro i dlatego była usunięta przez pracownika allegro,pisze jak wół a niektórzy jak małe dzieci pytają się o co chodzi:). Mi tam team się podoba widać są bardzo uczciwi wystawili skuter do wygrania i umarzam że bardzo sprawiedliwie podchodzą do losowania bardzo oryginalny pomysł <br><hr>spidi<br>
naucz się czytać bo chyba jest opisane co się stało na allegro a jak podchodzi team który wymyślił licytację daje na maksa minimalna cenę a później się dogaduje za plecami serwisu aukcyjnego żeby nie płacić prowizji to jest uczciwe?film nie jest kopiowany a jeśli tak załatwili prawa autorskie wiec sa uczciwi. Co do tekstu oskarż 2/3 wystawiających licytacje na alllegro o prawa autorskie. Napij się meliki<br><hr>xyz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 21:08

Komentatorzy napisał(a):Sprzedawać każdy może na licytacjach co chce jeśli było by tak jak w twoim rozumowaniu to znaczy że 1.nie możesz wystawić skutera na konkurs 2. Sprzedawać części bo już ktoś to inny to robi jakby było tak jak piszesz to byśmy my jako ludzie kupowali wszystko od jednej osoby a tak jest konkurencja i ceny niskie. I szymborskiej w to nie mieszaj:)<br><hr>laki<br>
Komentatorzy napisał(a):czytaj ze zrozumieniem lub nie jaraj tyle<br><hr>war<br>
a ty kup słownik<br><hr>@
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 21:30

Komentatorzy napisał(a):co ty pier... kolego? Jakby uczciwie podchodzili do sprawy to nie byłoby zagadki z tajemniczym końcem aukcji a tym bardziej nie byłoby blokowania filmu przez dornę za kradzież praw autorskich - jak ktoś jest uczciwy to sam tworzy materiał lub jeśli jest mało zdolny to go kupuje a nie kradnie!!! P.S. Zmień dealera.<br><hr>@<br>
co do aukcji też nikogo nie oszukali aukcja się zakończyła nikt nikomu nic nie jest winny przecież wszyscy co tam licytowali nie płacą nic nikomu, wiec nie widzę podstaw po to żeby tak się spinać<br><hr>xyz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/2/2012, 21:38

Komentatorzy napisał(a):naucz się czytać bo chyba jest opisane co się stało na allegro a jak podchodzi team który wymyślił licytację daje na maksa minimalna cenę a później się dogaduje za plecami serwisu aukcyjnego żeby nie płacić prowizji to jest uczciwe?film nie jest kopiowany a jeśli tak załatwili prawa autorskie wiec sa uczciwi. Co do tekstu oskarż 2/3 wystawiających licytacje na alllegro o prawa autorskie. Napij się meliki<br><hr>xyz<br>
ale ten film teraz jest w połowie inny niż ten co był blokowany, więc raczej się z dorną nie dogadali i ta wielka uczciwość też jest patykiem na wodzie pisana. no i te prowizje na portalach aukcyjnych są tak zabawne, że chyba tylko idiota unikałby płacenia. więc napij się meliki bo broniąc jednych niepotrzebnie obrażasz innych. P.s. a jaką masz pewność, że nie zapłacili wszystkiego jak trzeba do portalu aukcyjnego? <br><hr>abc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê