Jaki Motocykl do max 7000zł ? Pierwszy motor. Nowicjusz.
szczypek92 napisał(a):Niektórzy po prostu nie rozumieją, że nie wszyscy srają kasą. Tak jak powiedziałem, kupię kombinezon ale za 1000zł około plus kask za 300 i myślę że to spokojnie starczy. Wiadomo można dać więcej ale to jak bym miał 5tys na kombinezon to też się ktoś znajdzie że mógłbym do czegoś dołożyć. Kolega na moto i strój wydał 40tys z czego na samo ubranie lekko ponad 10tys ... ma nawet poduszki powietrzne. Także takie sranie w banie, zawsze można dać więcej. Jak ktoś będzie popierdalał to nawet katapulta go nie uratuje.
A buty to trmapki i rękawice zimowe? Sam sobie chłopie zaprzeczasz, najpierw mówisz, że nie wydasz więcej jak 1000 teraz piszesz o 1300 zł, nie licząc butów i rękawić czyli i tak wyjdzie ponad 1600.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Nie nie...nie o to chodzi. Mi naprawdę nie gra roli różnica ewentualnie 200 czy 300 zł bo tyle to nawet z motoru się starguje. Chodzi o fakt że nie chcę się aż pakować w tak drogie ciuchy. Myślę po prostu że kombinezon + rękawice + buty za 1000zł wyczopie i do tego jakiś kask. Czytajcie trochę...
- szczypek92
- Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Jak się dobrze poszuka, to i za 500 zł kupisz komplet, włącznie z butami. Popatrzmy:
1. Kasku integralny (otwórz link) - 20 zł
2. Buty (otwórz link) - 115 zł
3. Dżinsy (otwórz link) - 180 zł
4. Kurtka (otwórz link) - 150 zł
5. Rękawice (otwórz link) - 26 zł
Razem mamy 491 zł. Da się? Da się. Ale ja bym się nie odważył wsiąść w tym na motocykl.
Co za zestaw... pieję w niebogłosy
Majin: Przestań pier***** bo jeszcze co niektórzy wezmą to na poważnie i przy pierwszej glebie zrobią sobie kuku bo wyczytali w internecie że za 500zł też można się ubrać na moto a nie oszukujmy się nie da się... W zestawie wiewiórki najbardziej spodobał mi się kask integralny za 20 (DWADZIEŚCIA) złotych HAHAHAHHA. No nie mogę...
-
tomek_gda - Świeżak
Jasne, że jak w coś uderzysz ze średnio-szybką prędkością to ci dużo kombinezon nie da, ale jak wywiozą cię do szpitala po szlifie na przeszczep skóry to wtedy zmienisz zdanie na temat ubrać motocyklowych. a nie szmat za 200 zł.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Póki normalne osoby zaczęły odpowiadać w tym temacie to wszystko było ok Teraz weszli najmądrzejsi i czego się nie poda to źle jest Powiedziałem prawie na samym początku że przekonaliście mnie do stroju ale kupie używany ale widzę że co niektórzy czytać kurwa nie potrafią. Powiedziałem też wyraźnie że 200-300 zł już mi wielkiej różnicy nie zrobi. Największe dzięki dla maciejki Jedyny który nie wymądrza się a próbuje doradzić sensownie. No może nie jedyny bo było tu jeszcze paru którzy rozumieli że więcej się kasy po prostu nie ma i tyle i dla nich też wielkie dzięki.
- szczypek92
- Świeżak
Jeszcze ja sie tylko wypowiem odnośnie stroju. Ja właśnie dzisiaj kupiłem używany komplet (kurtka+spodnie) z Modeki uwaga za 700zł. Bardzo dobry stan, kurtka i spodnie wygladaja jakby były nowe. Jak chce się troche poszukać to znajdzie się naprawde godne oferty. Także szczypek92 powodzenia w szukaniu bo naprawde można znalesc duzo fajnych zadbanych i do tego dobrej marki ciuchów w niezłych cenach:) Pozdrawiam i życze szerokości jak już kupisz moto:)
Lewy pas, gaz i płynę:)
- gizmo123
- Świeżak
- szczypek92
- Świeżak
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości