Yamaha YZF R125 Stunt ???
• Strona 1 z 1
Yamaha YZF R125 Stunt ???
Siemka
Mam pytanie chcę zakupić motor do stunt'u o pojemności 125 ccm. Czy Yamaha YZF R125 to dobre moto do stunt'u. Czy poradzi sobie w tym sporcie. Wiem że większość zależy od osoby która jeździ tym moto.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Mam pytanie chcę zakupić motor do stunt'u o pojemności 125 ccm. Czy Yamaha YZF R125 to dobre moto do stunt'u. Czy poradzi sobie w tym sporcie. Wiem że większość zależy od osoby która jeździ tym moto.
Z góry dziękuję za odpowiedzi

- Bartexrs
- Świeżak
Co z tego ze sie lepiej prezentuje, jak po miesiącu to będzie juz wizualna padaka?
Na wyglÄ…d nie patrz, tylko na stan techniczny.
Najlepiej szukaj jakiejś po szlifie, bo są tańsze :p A jak nie to szukaj normalnego i sprzedaj plastiki. Będzie na HB, stelaż, zębatkę i inne przeróbki
Nadać sie do stuntu na pewno nada

Najlepiej szukaj jakiejś po szlifie, bo są tańsze :p A jak nie to szukaj normalnego i sprzedaj plastiki. Będzie na HB, stelaż, zębatkę i inne przeróbki

Nadać sie do stuntu na pewno nada

-
Arturo925 - Stały bywalec
Akurat z kasą na przeróbki nie będzie problemu. Bo będę sprzedawał motor którym teraz jeżdżę(aprilie rs 50 z 1995 i mam ją przerobioną na psa ale ona nie zbyt radzi sobie w tym sporcie) i część kasy ze sprzedaży pójdzie na przeróbki. A co do plastików to bym je zdjął bo przeszkadzały by w zamontowaniu klatki.
- Bartexrs
- Świeżak
Ja mam YZF125 i gówno nie da rady na gumę postawić. Słyszałem pogłoski że jak się stanie na tylnych nóżkach to można wtedy coś wskórać ale ja nie próbowałem bo się boję. Pozdrawiam.
YAMAHA FZ6 2004r
- dejek19
- Świeżak
na pewno się nada, a jak jeszcze zmienisz zębatki i inne to na pewno wyrwiesz. Yamaha jak najbardziej się do tego nadaje. Pozdrawiam i życzę postępów ;D
LwG
LwG
~Allan~
-
MrBushiKouei - Świeżak
-
Kirgeron - Świeżak
C-bool napisał(a):Nie sprzęt lecz technika robi z ciebie zawodnika!
Do stuntu w 125 to lepiej jakieÅ› supermoto.
prawda... a najlepiej jakby udało ci się przetestować sprzęcik który bierzesz pod uwagę, żeby zobaczyć czy ci się spodoba... i jak organoleptycznie sprawdzisz to się decyduj
- hubbi
- Świeżak
swoją drogą arturo podeślij jakiś filmik z Twoją jazdą. Sam bawię się w stunt na rowerze i jestem ciekaw co potrafisz 

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości