Ninja 600 - Co myślicie?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
lmpk napisał(a):he he ramy w kawach dla eneasza to jak płachta na byka....po raz kolejny....
gorzej chyba.... po raz nie wiem ktory walnal esej nikomu nie potrzebny... skoro sie zdarzaly pekniecia to juz tak jest i tyle...
-
kravec - Administrator
Drodzy Panowie. Poniewaz po raz kolejny przewija sie zestawienie slow: kawasaki - rama - pekajace/wadliwe uprzejmie zawiadamiam ze jakiekolwiek dalsze kontynuowanie tego tematu w kierunku pekajacych ram zaowocuje jego zablokowaniem. Naprawde myslicie ze ludziom sie chce w co drugim temacie dotyczacym tej marki czytac wasze klotnie o pekajacych ramach?
papatki dziubaski
papatki dziubaski
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
hmm Siekson ja bym jeszcze dodał ze piszą to Ci co kawasaki widzieli na zdjęciach i plakatach.
pozatym jak ja słysze honda cbr 600 to mnie skręca... niedługo na standartowym wyposażeniu tego motocykla będzie trójpaskowy dres.
Acha panowie wytłumaczycie mi jak to się stało że kawasaki jeszcze istnieje? przecież według was produkuje zabawki dla dzieci a nie motocykle. Więc jak to jest że firma z roku na rok wypuszcza nowe modele i wciąż się liczy na rynku ? Jakby wasza mitologia była prawdą to juz dawno by nie było na kawasaki klientów...
Dajcie mi cbr600 na pare dni zobaczycie co z niej zostanie, nawet magiczny znaczek hondy nie pomoże
szerokiej drogi i obyście nie spotkali na swojej drodze zx10r zx12r i zx6rr
ps. dlaczego w mechanice motocyklowej ciągle są pytania jak coś tam naprawić w cbr? czyżby znaczek hondy zszedł i przestała magia działać?
pozatym jak ja słysze honda cbr 600 to mnie skręca... niedługo na standartowym wyposażeniu tego motocykla będzie trójpaskowy dres.
Acha panowie wytłumaczycie mi jak to się stało że kawasaki jeszcze istnieje? przecież według was produkuje zabawki dla dzieci a nie motocykle. Więc jak to jest że firma z roku na rok wypuszcza nowe modele i wciąż się liczy na rynku ? Jakby wasza mitologia była prawdą to juz dawno by nie było na kawasaki klientów...
Dajcie mi cbr600 na pare dni zobaczycie co z niej zostanie, nawet magiczny znaczek hondy nie pomoże

szerokiej drogi i obyście nie spotkali na swojej drodze zx10r zx12r i zx6rr

ps. dlaczego w mechanice motocyklowej ciągle są pytania jak coś tam naprawić w cbr? czyżby znaczek hondy zszedł i przestała magia działać?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
eneasz napisał(a):CBR daje adrenaline? Hmm to ci powiem moja opinie, mojego znajomego i pana z programu jednoslad (TVN Turbo) to jest nudne moto. No chyba ze rozwozisz gazety to moze i wtedy jest adrenalinaOsiagi nie sa raczej powalajace
Suzuki GSX-R1000 K7 163,34 bhp@11360 rpm
Yamaha YFZ-R1 161,17bhp@11999 rpm
Hunda CBR1000RR Fireblade 149 bhp@10499 rpm![]()
Kawasaki ZX-10R 161bhp@11778 rpm
Souce: SuperBike Magazine June 2007
Z czym ta "topowa" honda jest porownywalna ?? Chyba z motorami klasy 600 buahahahahaha Stary stuknij sie w glowe zanim zaczniesz pisac takie bzdury bo normalnie nie wytrzymuje jak widze jak hjeden za drugim bredzi "honda to honda" jasne tylko co to honda jest? Sorry ale dla mnie to zenujacy motor wiec zycze ci adrenaliny w wycigu emerytow
Co ty masz z tÄ… adrenalinÄ…? Ty chyba jakimÅ› mistrzem prostej jesteÅ›.

Moc to jedno a kontrola nad nią to drugie. ZX6R w dodatku na gaźnikach jest pod tym względem słaby, trudno się kontroluje i nie ma mowy o liniowym przyroście mocy.
Zapewniam cię, że przy wprawnym kierowcy, z zakrętu szybciej wyjdzie nie ten motocykl, który ma więcej mocy, a ten który zapewnia nad nią lepszą kontrolę.
Co do porównania osiągów to trochę nie trafiłeś, koledze chodziło raczej o inną klasę i rocznik motocykla, zresztą nowa 10-tka dalej nie jest rewelacyjna (wolę gsxr-a i wcale nie ze względu na moc).
Tak samo ja mogę napisać, że najwyższy, flagowy, sportowy model kawasaki od 2000r. był w swojej klasie najgorszy pod względem osiągów, masy, zawieszenia i technologicznym i tak to się ciągnęło przez kilka latek.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):hmm Siekson ja bym jeszcze dodał ze piszą to Ci co kawasaki widzieli na zdjęciach i plakatach.
szerokiej drogi i obyście nie spotkali na swojej drodze zx10r zx12r i zx6rr![]()
w zx6r juz od lat dodajÄ… dresik ortalionowy gratis i to nie z 3 a z 4 paskami jeden gratis
Kolego na super wzmocnionej kawie słuchaj twoje liczny mają sie nijak do osiagnieć w sporcie a cos o tym chyba jednak swiadczy a czemu kupuja ludzie kawasaki? bo ten szmelc jest tanszy od np suzuki albo hondy tylko to pozorna oszczędnosc bo po czasie 2 razy tyle trzeba wrzucić w szpeja
- Włodi
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości