[Aktualności] Warszawskie korki - drzwiami w...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Warszawskie korki - drzwiami w...
Dyskusja na temat: Warszawskie korki - drzwiami w motocyklistÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Warszawskie korki - drzwiami w motocyklistÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Warszawskie korki - drzwiami w motocyklistÄ™
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Też podobna akcja mi sie przytrafiła ale zdażyłem ominac pajaca ... był juz temat o takich ewenementach którzy siedząc w puszkach w korku dostają pier***ca. I tak motocykliska cierpliwy że mu nie zmienił rysopisu
<br><hr>Nepri

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po prostu zabił bym za taki chamstwo gołymi rękami! Nie da sie opisać tego jakim debilem trzeba byc żeby takie coś robić. <br><hr>fyszmen
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie. Pobił bym tego dziadka bo to co zrobił to czyste skurwysinstwo. <br><hr>fyszmenKomentatorzy napisał(a):Dobrze ze mnie to nie spotkalo bo bym juz mial wyrok za pobicie i zniszczenie mienia...<br><hr>bla<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nawet kask bym poswiecil, zeby kolo szyby zadnej nie mial calej i reflektora<br><hr>blaKomentatorzy napisał(a):Dobrze ze mnie to nie spotkalo bo bym juz mial wyrok za pobicie i zniszczenie mienia...<br><hr>bla<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Pobił bym tego dziadka bo to co zrobił to czyste skurwysinstwo. <br><hr>fyszmen<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spokojnie, gość ma otwarty bagaznik w puszce, obstawam że chciał sie do niego dostać i nie spojrzał w lusterko. <br><hr>Pio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może masz racje ale od czego sa lusterka do cholery?!<br><hr>fyszmenKomentatorzy napisał(a):Spokojnie, gość ma otwarty bagaznik w puszce, obstawam że chciał sie do niego dostać i nie spojrzał w lusterko. <br><hr>Pio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale przeciez ja nie mówię że nie należy mu sie strzał w ryj i poprawka z buta. Należy jak najbardziej, ale tutaj zawiniła głupota a nie złośliwość czy chęć zabicia motocyklisty.<br><hr>PioKomentatorzy napisał(a):Spokojnie, gość ma otwarty bagaznik w puszce, obstawam że chciał sie do niego dostać i nie spojrzał w lusterko. <br><hr>Pio<br>Komentatorzy napisał(a):Może masz racje ale od czego sa lusterka do cholery?!<br><hr>fyszmen<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie wzorowa - spokojna - postawa potrąconego motocyklisty. Dodatkowo porządny ubiór, dostosowana szybkość itp.
Też jeżdżę po Wawie i ogromna liczba kierowców aut (także ciężarówek!) ułatwia przejazd. Sam poruszam się raczej ostrożnie (ok - paranoicznie nawet). Niezależnie od tego chciałbym zwrócić uwagę na to co pisał David Hough w "Motocykliście doskonałym". Mianowicie w ruchu ulicznym trzeba brać pod uwagę każdą, minimalną nawet przesłankę co do poczynań innych uczestników ruchu. Hough pisze o skręconych lekko kołach stojącego auta (sugestia, że auto może ci wjechać w twój tor jazdy), odbicie twarzy kierowcy w lusterku bocznym auta (myśli o zmianie pasa?). Tutaj przesłanką był otwarty (uchylony) kufer tego merca - sugeruje, że kierowca go otworzył i albo wyjdzie go zamknąć, albo coś z niego wyjąć. Nawet warto zwrócić mu uwagę, jeśli zrobił to nieświadomie - czyli zatrzymać się. Co oczywiście nie zmniejsza winy kierowcy taxi, mam na myśli możliwość samego uniknięcia, bo jednak motocyklista pewnie spędził parę chwil wyjaśniając to. Warto także mieć włączoną kamerkę jako ewentualny dowód.<br><hr>Wojciech_Moto
Też jeżdżę po Wawie i ogromna liczba kierowców aut (także ciężarówek!) ułatwia przejazd. Sam poruszam się raczej ostrożnie (ok - paranoicznie nawet). Niezależnie od tego chciałbym zwrócić uwagę na to co pisał David Hough w "Motocykliście doskonałym". Mianowicie w ruchu ulicznym trzeba brać pod uwagę każdą, minimalną nawet przesłankę co do poczynań innych uczestników ruchu. Hough pisze o skręconych lekko kołach stojącego auta (sugestia, że auto może ci wjechać w twój tor jazdy), odbicie twarzy kierowcy w lusterku bocznym auta (myśli o zmianie pasa?). Tutaj przesłanką był otwarty (uchylony) kufer tego merca - sugeruje, że kierowca go otworzył i albo wyjdzie go zamknąć, albo coś z niego wyjąć. Nawet warto zwrócić mu uwagę, jeśli zrobił to nieświadomie - czyli zatrzymać się. Co oczywiście nie zmniejsza winy kierowcy taxi, mam na myśli możliwość samego uniknięcia, bo jednak motocyklista pewnie spędził parę chwil wyjaśniając to. Warto także mieć włączoną kamerkę jako ewentualny dowód.<br><hr>Wojciech_Moto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mnie najbardziej wku..... baby w puszkach, stoi taka w korku oczywiście bardziej po prawej że, motorem się nie zmieścisz, bo musi widzieć jak długi jest korek, ma otwarte okno bo gorąco, podjezdzasz motorem, lekka przygazówka żeby cie zobaczyła a ona spogląda w lusterko patrząc ci się w oczy i nic patrzy się jak ta tępa krowa i sie nie odsunie, mało tego jak rusza to też sie nie odsunie bo przeciez musi widzieć jak długi korek jeszcze...... no krew mnie zalew w takich sytuacjach....<br><hr>bb
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przeciez widac, ze puszkarz mial otwarty bagaznik i prawdopodobnie zrobil to nieumyslnie - po protu nie popatrzyl w lusterko...co oczywiscie jest jego wina...
po calym zdarzeniu widac jak pomaga motocykliscie.
<br><hr>tazz
po calym zdarzeniu widac jak pomaga motocykliscie.
<br><hr>tazz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety film jest z pod mojej ręki - sorrka za jakość kamerka z allegro z a35pln ale nie oto chodzi. Po zepchnięciu moto na pobocze szanowny pan taksiarz wyskoczył z mordą, że to wina motocyklistów, że jeździmy jak idioci i wpychamy się itp. Miło było zobaczyć minę gdy usłyszał, że całe zdarzenie zostało przypadkowo filmowane ... Wierzcie mi radykalnie zmienił nastawienie do motocyklistów stwierdzając, że oczywiście to jego wina i przez nie uwagę, oraz to że chciał zajrzeć do bagażnika bo coś mu stukało.
A teraz pytanie do szanownych kolegów 1śladowców (Pań również) kto przeciskając się między samochodami zwraca uwagę, na uchylony bagażnik...
Osobiście polecam zakup niewielkiej kamerki i filmowanie codziennej jazdy, może to być niezły materiał edukacyjny dla siebie i w njagorszym wypadku materiał dowodowy itp
Oby nie trzeba było korzystać z tej drugiej opcji.<br><hr>Cipiór
A teraz pytanie do szanownych kolegów 1śladowców (Pań również) kto przeciskając się między samochodami zwraca uwagę, na uchylony bagażnik...
Osobiście polecam zakup niewielkiej kamerki i filmowanie codziennej jazdy, może to być niezły materiał edukacyjny dla siebie i w njagorszym wypadku materiał dowodowy itp
Oby nie trzeba było korzystać z tej drugiej opcji.<br><hr>Cipiór
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja dziwię się jak na onetach czy innych perełkach ludzie pluja nienawiścią w komentarzach..
a tu nie lepiej
kierowca auta klasycznie dał ****.. i tu nie ma co nawet dyskutować, a tym bardziej bić/zabijać czy co tam..
ale troszke też czujności zabrakło motocykliście, otwiera się bagażnik to powinna mu się czerowna lampka pod kopułą zapalić.. inaczej niestety kiedyś bardziej się zdziwi
<br><hr>jeDrASS
a tu nie lepiej

kierowca auta klasycznie dał ****.. i tu nie ma co nawet dyskutować, a tym bardziej bić/zabijać czy co tam..
ale troszke też czujności zabrakło motocykliście, otwiera się bagażnik to powinna mu się czerowna lampka pod kopułą zapalić.. inaczej niestety kiedyś bardziej się zdziwi

<br><hr>jeDrASS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dasz namiary? Bo to co mam musze ostro kombinowac...<br><hr>bandziorroKomentatorzy napisał(a):Niestety film jest z pod mojej ręki - sorrka za jakość kamerka z allegro z a35pln ale nie oto chodzi. Po zepchnięciu moto na pobocze szanowny pan taksiarz wyskoczył z mordą, że to wina motocyklistów, że jeździmy jak idioci i wpychamy się itp. Miło było zobaczyć minę gdy usłyszał, że całe zdarzenie zostało przypadkowo filmowane ... Wierzcie mi radykalnie zmienił nastawienie do motocyklistów stwierdzając, że oczywiście to jego wina i przez nie uwagę, oraz to że chciał zajrzeć do bagażnika bo coś mu stukało.
Oby nie trzeba było korzystać z tej drugiej opcji.<br><hr>Cipiór<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mialo byc "z tym co mam"<br><hr>bandziorroKomentatorzy napisał(a):Niestety film jest z pod mojej ręki - sorrka za jakość kamerka z allegro z a35pln ale nie oto chodzi. Po zepchnięciu moto na pobocze szanowny pan taksiarz wyskoczył z mordą, że to wina motocyklistów, że jeździmy jak idioci i wpychamy się itp. Miło było zobaczyć minę gdy usłyszał, że całe zdarzenie zostało przypadkowo filmowane ... Wierzcie mi radykalnie zmienił nastawienie do motocyklistów stwierdzając, że oczywiście to jego wina i przez nie uwagę, oraz to że chciał zajrzeć do bagażnika bo coś mu stukało.
Oby nie trzeba było korzystać z tej drugiej opcji.<br><hr>Cipiór<br>Komentatorzy napisał(a):Dasz namiary? Bo to co mam musze ostro kombinowac...<br><hr>bandziorro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości