[Aktualności] Warszawskie korki - drzwiami w...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wszystko fajnie ale jest ALE !! Według przepisów, motocyklista może się poruszać między stojącymi samochodami ALE !! Jeżeli cokolwiek się stanie, w tym wypadku ktoś otwiera drzwi i motocyklista na nie wpada, to jest wina MOTOCYKLISTY, NIESTETY> Sam codziennie borykam się z problemami miejskiej dżungli przeciskając się między samochodami. Szkoda fajnego motorku, uszkodzenia pewnie będą troszkę kosztowane
Kierowców aut prosimy o patrzenie w lusterka !! <br><hr>Blancko

Kierowców aut prosimy o patrzenie w lusterka !! <br><hr>Blancko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
proszę o jakiś przepis na potwierdzenie twojej przedziwnej tezy. Mi to wygląda na przeróbkę własną przepisu dot. pojazdów uprzywilejowanychKomentatorzy napisał(a):Wszystko fajnie ale jest ALE !! Według przepisów, motocyklista może się poruszać między stojącymi samochodami ALE !! Jeżeli cokolwiek się stanie, w tym wypadku ktoś otwiera drzwi i motocyklista na nie wpada, to jest wina MOTOCYKLISTY, NIESTETY> Sam codziennie borykam się z problemami miejskiej dżungli przeciskając się między samochodami. Szkoda fajnego motorku, uszkodzenia pewnie będą troszkę kosztowane![]()
Kierowców aut prosimy o patrzenie w lusterka !! <br><hr>Blancko<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
znaczy sie jak zabiora nam furę to muszą oddać samolot?<br><hr>Taka tradycja?Komentatorzy napisał(a):Wszystko fajnie ale jest ALE !! Według przepisów, motocyklista może się poruszać między stojącymi samochodami ALE !! Jeżeli cokolwiek się stanie, w tym wypadku ktoś otwiera drzwi i motocyklista na nie wpada, to jest wina MOTOCYKLISTY, NIESTETY> Sam codziennie borykam się z problemami miejskiej dżungli przeciskając się między samochodami. Szkoda fajnego motorku, uszkodzenia pewnie będą troszkę kosztowane![]()
Kierowców aut prosimy o patrzenie w lusterka !! <br><hr>Blancko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zwróćcie uwagę że moto porusza się ZGODNIE z przepisami - przerywana linia i odległość pomiędzy autami prawie 2m<br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
baby to chu..... je<br><hr>maniekKomentatorzy napisał(a):A mnie najbardziej wku..... baby w puszkach, stoi taka w korku oczywiście bardziej po prawej że, motorem się nie zmieścisz, bo musi widzieć jak długi jest korek, ma otwarte okno bo gorąco, podjezdzasz motorem, lekka przygazówka żeby cie zobaczyła a ona spogląda w lusterko patrząc ci się w oczy i nic patrzy się jak ta tępa krowa i sie nie odsunie, mało tego jak rusza to też sie nie odsunie bo przeciez musi widzieć jak długi korek jeszcze...... no krew mnie zalew w takich sytuacjach....<br><hr>bb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Racja Pio. Facet po prostu bezmyślnie otworzył drzwi. Jak czytam komentarze poniżej, to się zastanawiam, że chyba wśród motocyklistów jest więcej chamów jak wśród kierowców puszek, tylko zaraz "w ryj, wpierdol, zajebałbym"<br><hr>alukowKomentatorzy napisał(a):Spokojnie, gość ma otwarty bagaznik w puszce, obstawam że chciał sie do niego dostać i nie spojrzał w lusterko. <br><hr>Pio<br>Komentatorzy napisał(a):Może masz racje ale od czego sa lusterka do cholery?!<br><hr>fyszmen<br>Komentatorzy napisał(a):Ale przeciez ja nie mówię że nie należy mu sie strzał w ryj i poprawka z buta. Należy jak najbardziej, ale tutaj zawiniła głupota a nie złośliwość czy chęć zabicia motocyklisty.<br><hr>Pio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mocno ucierpiał motong kolegi? O niego nie pytam, bo chyba nic mu się nie stało?<br><hr>alukowKomentatorzy napisał(a):Niestety film jest z pod mojej ręki - sorrka za jakość kamerka z allegro z a35pln ale nie oto chodzi. Po zepchnięciu moto na pobocze szanowny pan taksiarz wyskoczył z mordą, że to wina motocyklistów, że jeździmy jak idioci i wpychamy się itp. Miło było zobaczyć minę gdy usłyszał, że całe zdarzenie zostało przypadkowo filmowane ... Wierzcie mi radykalnie zmienił nastawienie do motocyklistów stwierdzając, że oczywiście to jego wina i przez nie uwagę, oraz to że chciał zajrzeć do bagażnika bo coś mu stukało.
A teraz pytanie do szanownych kolegów 1śladowców (Pań również) kto przeciskając się między samochodami zwraca uwagę, na uchylony bagażnik...
Osobiście polecam zakup niewielkiej kamerki i filmowanie codziennej jazdy, może to być niezły materiał edukacyjny dla siebie i w njagorszym wypadku materiał dowodowy itp
Oby nie trzeba było korzystać z tej drugiej opcji.<br><hr>Cipiór<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zwroccie uwage jak otwarl drzwi - popchnal je i nie wysiadl od razu, nawet reke puscil z uchwytu, ostatecznie taksowkarza sie za myslenie nie placi tylko jezdzenie, jakby umieli myslec nie pracowaliby jako taksowkarze, proste.<br><hr>bailif
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
e tam nie generalizujmy stare dziady też są nie lepsze a baby? toć coraz więcej ich również na jednosladach <br><hr>aniaKomentatorzy napisał(a):A mnie najbardziej wku..... baby w puszkach, stoi taka w korku oczywiście bardziej po prawej że, motorem się nie zmieścisz, bo musi widzieć jak długi jest korek, ma otwarte okno bo gorąco, podjezdzasz motorem, lekka przygazówka żeby cie zobaczyła a ona spogląda w lusterko patrząc ci się w oczy i nic patrzy się jak ta tępa krowa i sie nie odsunie, mało tego jak rusza to też sie nie odsunie bo przeciez musi widzieć jak długi korek jeszcze...... no krew mnie zalew w takich sytuacjach....<br><hr>bb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kup sobie sklep i trzaśnij się w pusty łeb!<br><hr>akKomentatorzy napisał(a):A mnie najbardziej wku..... baby w puszkach, stoi taka w korku oczywiście bardziej po prawej że, motorem się nie zmieścisz, bo musi widzieć jak długi jest korek, ma otwarte okno bo gorąco, podjezdzasz motorem, lekka przygazówka żeby cie zobaczyła a ona spogląda w lusterko patrząc ci się w oczy i nic patrzy się jak ta tępa krowa i sie nie odsunie, mało tego jak rusza to też sie nie odsunie bo przeciez musi widzieć jak długi korek jeszcze...... no krew mnie zalew w takich sytuacjach....<br><hr>bb<br>Komentatorzy napisał(a):baby to chu..... je<br><hr>maniek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocyklista mógł przewidzieć co się może stać. Kierowca - taksówkarz nie bez powodu ma otwarty/otworzył bagażnik... <br><hr>dżejzi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zanim zaczniesz innych uczyć czytać, to się sam naucz pisać, bo ciężko cię zrozumieć.<br><hr>Zniesmaczony pewnymi siebie idiotamiKomentatorzy napisał(a):zwroccie uwage jak otwarl drzwi - popchnal je i nie wysiadl od razu, nawet reke puscil z uchwytu, ostatecznie taksowkarza sie za myslenie nie placi tylko jezdzenie, jakby umieli myslec nie pracowaliby jako taksowkarze, proste.<br><hr>bailif<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości