debilne posty... debilne tematy...
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
to że debilne i kretyńskie tematy to jedno, a drugie że są też tacy miszczowie jak np. ryś, którzy specjalnie wrednie głupio odpowiadają jak ktoś coś nie wie, a sami pytają o najprostsze rzeczy. Takich to ja całkowicie nie rozumiem, robi sobie jaja z kogoś że czegoś nie wie, a zaraz sam zadaje podobne pytanie.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
eneasz napisał(a):wlasciciele suzuki sa winni, nienawidze suzuki, nigdy nie kupie suzuki, suzuki mnie irytuje
ty mnie nawt nie denerwuj

a rekalma juz sobie poszla, ale widzicie jak zadzialala?kazdy ja zaowazyl a o to chodzi w reklamie i do tego kazdy o niej mowi i pada marka przy kazdym poscie
scigacz.pl wzial kase i o to chodzi.gdyby nie reklamodawcy kto by ten serwis utrzymywal?taki juz swiat mamy
teraz wyskakuje reklama ubran sporotwych.chyba wolalem suzuki, przynajmniej zwiazana z motocyklami...
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
Przepraszam mam pytanie, jak sie robi jajecznice, bo nie wiem.. Skalda sie akurat, ze to forum jest o motorynkach, a ja wlasnie musze zjesc zeby pojezdzic motorynka? Prosze o sensowne odpowiedzi, a nie linki do kola gospodyn.
P.S [ ten temat jest stworzony dla mnie ]
P.S [ ten temat jest stworzony dla mnie ]
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
roztapiasz maselko na patelni
jak juz ladnie sie rozpusci to wrzucasz pokrojona w kawaleczki szynke lub boczek lub inne miesko jakie libisz i cebulke w kosteczke.jak juz ceblka sie zeszkli i zarumieni a miesko zacznie ladnie pachniec i wygladac na podsmarzony wtedy wbijasz jajka i zolty serek w cieniutkich plasterkach.mozesz tez dodac pomidory.oczywiscie wszystko solisz i pieprzysz do smaku.ja jeszcze dodaje ostrej papryki w prosku ale moze tez byc i swierza ale to wrzucasz przed jajkami.jak jajeczka sie zetna tak jak lubisz to zrzucasz wszystko na talerzyk.ja zawsze w miedzyczasie jak sie cebulka smarzy juz robie sobie herbatke i smaruje kromki maselkiem. mhhh...pychota
pozdrawiam
jak juz ladnie sie rozpusci to wrzucasz pokrojona w kawaleczki szynke lub boczek lub inne miesko jakie libisz i cebulke w kosteczke.jak juz ceblka sie zeszkli i zarumieni a miesko zacznie ladnie pachniec i wygladac na podsmarzony wtedy wbijasz jajka i zolty serek w cieniutkich plasterkach.mozesz tez dodac pomidory.oczywiscie wszystko solisz i pieprzysz do smaku.ja jeszcze dodaje ostrej papryki w prosku ale moze tez byc i swierza ale to wrzucasz przed jajkami.jak jajeczka sie zetna tak jak lubisz to zrzucasz wszystko na talerzyk.ja zawsze w miedzyczasie jak sie cebulka smarzy juz robie sobie herbatke i smaruje kromki maselkiem. mhhh...pychota
pozdrawiam
-
ej no... nie po to sie pisze debilne posty zeby na nie odpowiadac (jajecznica).
yo motorcyklisci.... spalila mi sie zarowka.... czy musze rowniez zmienic wentylki?
yo motorcyklisci.... spalila mi sie zarowka.... czy musze rowniez zmienic wentylki?
Ostatnio edytowano 2/5/2007, 21:54 przez lmpk, łącznie edytowano 1 raz
f3
-
lmpk - Świeżak
Hej mam problem , moja dziewczyna odeszla do mojego kumpla bo on ma R1 a ja R6 , nie wiem co mam zrobic , wymienic moj motocykl ? a moze tylko zmienic naklejki
chce zeby do mnie wrocila , bo wiem ze to prawdziwa milosc !

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
hejka... tu Ania..moje zdjecia mozecie znalesc w najnowszym numerze CKM'a... . pare late temu mialam okazje przejechac sie na komarze taty.... moj chlopak ma honde cb 500 i mnie kilka razy na niej przewiozl... bardzo mi sie podobalo i teraz tez chce dolaczyc do grona dawcow... bardzo mi sie spodobala yamaha r7.... myslicie ze dam sobie rade??
buziaczki:*:*
buziaczki:*:*
-
kravec - Administrator
kolega ktory chcial przepis na jajecznic, myslice ze da rade?
ja dzis szelem sobie ulica z pracy i zobaczylem dziweczyne, wysoka ponetna brunetke.sam jestem dosc maly.myslicie za dam rade?
pozdrawiam
ja dzis szelem sobie ulica z pracy i zobaczylem dziweczyne, wysoka ponetna brunetke.sam jestem dosc maly.myslicie za dam rade?
pozdrawiam
-
jak juz pojawi sie 10 strone tego tematu postaram sie odpowiedziec na wszystkie zapytania...
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Panowie i Panie kupiłem erszóstkę ... i mam mały problem... jak wbijam jedynke i wcisne sprzęgło do połowy to mi szarpie, co to jest?? sprzęgło?? skrzynia?? kolega mojego najlepszego przyjaciela mówi że za mało powietrza w kołach... jak myślicie? pomocy !! Z góry dzięki za pomoc ! 

Jeżeli coś Ci podpowiada,że jedziesz za szybko... to zwolnij 

-
damiannoch - Świeżak
Damian masz krzywo wkręcone wentylki - popraw to - to powoduje szrpanie:P Drugi wariant może to wina nie tyle mało powietrza, co zepsutego
Sprawdzałeś datę ważności? 

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
Chcem sobie kupic CBR 600 rejsing ale niewiem czy mi sie nie znudzi... ona tylko 260 leci a na youtube widzialem 300 jeszdzą a koło mojej wioski jest niezła polna droga wiec bawiłbym sie w BikerBoyz
PS.Żeby niezakladac nowego tematu jake jinsy na moto?? czy w tenisówkach bedzie mi wygodnie??
PS.Żeby niezakladac nowego tematu jake jinsy na moto?? czy w tenisówkach bedzie mi wygodnie??
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Myślę, że najlepszym strojem na moto dla Pań są stringi, ale odblaskowe oczywiście i koszulka nocna, najlepiej z aksamitu
Dla Panów dresy - koniecznie z paskami - im więcej pasków tym większa wytrzymałość
na nogi co Ty SzpiceR jakie tenisówki ;p Klapeczki, ewentualnie sandałki 

Dla Panów dresy - koniecznie z paskami - im więcej pasków tym większa wytrzymałość

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
i tak powstal dzial FAQ forum.scigacz.pl
jak sie ragoloje rozzond?? a! jak sie sciaga pokrywkie zaworuw to tam som takie srupki. widzialem dzis rano. i nie wiem w ktorom strone odkrencac. zgodnie z ruchem wskazowek zegara? ale to tesz lipa bo mam elektronik fany kasion i nima wskazowkow ... kompel co ma komara mowil ze u niego zawory same sie regolojom a u mnie w r1 nie? dam rade? pomocy!! a najlepiej niech ktos zadzwoni do mnie i mi bedzie mowil po koleji. moj nr 997 albo gg 100997

jak sie ragoloje rozzond?? a! jak sie sciaga pokrywkie zaworuw to tam som takie srupki. widzialem dzis rano. i nie wiem w ktorom strone odkrencac. zgodnie z ruchem wskazowek zegara? ale to tesz lipa bo mam elektronik fany kasion i nima wskazowkow ... kompel co ma komara mowil ze u niego zawory same sie regolojom a u mnie w r1 nie? dam rade? pomocy!! a najlepiej niech ktos zadzwoni do mnie i mi bedzie mowil po koleji. moj nr 997 albo gg 100997
f3
-
lmpk - Świeżak
witam to muj pierwszy post.
od wczoraj jezdem zakohany w motorach. w tym tygodniu kupójem yamache R1, to mażenie mojego rzycia. Jednak czy koszty ótżymania som drogie? da rade to przerobić na gaz? mam znajomego co jego wujek ma taki warsztat i powiedział że mi to zrobi. bo nie stac mnie na tyle paliwa, acha czy R1 z 2005 roku bezwypadkowy sprowadzany z rumuni za 15tys zł to nie jest zbyt dórzo? jeszcze go nie widziałem, ale wiem kto ma kolege ktory wie jaki jest numer do gościa wujka od sprowadzajacego i już cała wieś o tym mówi że ja wiem i że bendem miał.
prosze składać swoje najtańsze oferty na maila tomus95smerfik95@buziaczek.pl albo na maila mojej milości życiowej koffanaolunia97@buziaczek.pl
wiecie co sie liczy? szmacunek ludzi ulicy
yo pozdro ziomale droga braci motocyklowej
od wczoraj jezdem zakohany w motorach. w tym tygodniu kupójem yamache R1, to mażenie mojego rzycia. Jednak czy koszty ótżymania som drogie? da rade to przerobić na gaz? mam znajomego co jego wujek ma taki warsztat i powiedział że mi to zrobi. bo nie stac mnie na tyle paliwa, acha czy R1 z 2005 roku bezwypadkowy sprowadzany z rumuni za 15tys zł to nie jest zbyt dórzo? jeszcze go nie widziałem, ale wiem kto ma kolege ktory wie jaki jest numer do gościa wujka od sprowadzajacego i już cała wieś o tym mówi że ja wiem i że bendem miał.
prosze składać swoje najtańsze oferty na maila tomus95smerfik95@buziaczek.pl albo na maila mojej milości życiowej koffanaolunia97@buziaczek.pl
wiecie co sie liczy? szmacunek ludzi ulicy

yo pozdro ziomale droga braci motocyklowej
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości