Åšcigacz czy skuter?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Åšcigacz czy skuter?
Co lepiej kupić nowy skuter 50ccm czy używanego ścigacza 50ccm?
- lisek1998
- Świeżak
skuter wodny.....
pomysl troche zanim zadasz pytanie. skąd mamy wiedziec co ? teraz jeździ tyle smao skuterów co i scigaczyków. kup to co ci sie podoba. to co jest dla ciebie lepsze. ja bym bp wybrał skuter bo jest funkcjonalny a 50 i tak nie poszalejesz. z kolei pewnie wiekszosc wolała by scigaczyki. to od ciebie zalezy
pomysl troche zanim zadasz pytanie. skąd mamy wiedziec co ? teraz jeździ tyle smao skuterów co i scigaczyków. kup to co ci sie podoba. to co jest dla ciebie lepsze. ja bym bp wybrał skuter bo jest funkcjonalny a 50 i tak nie poszalejesz. z kolei pewnie wiekszosc wolała by scigaczyki. to od ciebie zalezy

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Miałem podobny problem. Wszyscy namawiają mnie na coś z biegami. Jednak ja wolę kupić skuter, ponieważ mam 17lat za rok prawko A a teraz kupię Gilere runner i będę śmigał. Jest dość ciężka,szybka ma dobre przyśpieszenie i rozwija wysokie prędkości więc myślę że nauczę się na niej lepiej jeździć niż na wolnej 50;]
- kyrtap
- Świeżak
A może jakieś enduro co?
. Bierz co wolisz.
Wolisz skuter czyli gaz i hamulec czy lubisz bawić się biegami?

Wolisz skuter czyli gaz i hamulec czy lubisz bawić się biegami?
Uśmiechnij się! 

- Damianos500
- Świeżak
Tak, zaraz pełno ofert tutaj będzie. Jak Henio - kwestia co Ci odpowiada, funkcjonalność czy jako tako większa frajda (choć tu nie spodziewaj się i tak żadnych fajerwerków...). To jak wielokrotnie powtarzane pytania - 2t, czy 4t. Ale przecież to wszystko zależy od indywidualnego podejścia osoby, która ma na tym jeździć...
Choć z pierwszego posta bym wykluczył używany skuter, bo markowe skutery i "ścigacze" stoją na dość podobnej półce cenowej, więc jak ma być China to lepiej sobie odpuść.
Choć z pierwszego posta bym wykluczył używany skuter, bo markowe skutery i "ścigacze" stoją na dość podobnej półce cenowej, więc jak ma być China to lepiej sobie odpuść.
- magik2208
- Bywalec
jak chcesz mam na sprzedaz malaguti f12 chlodzony cieczÄ… , silnik minraeli horizontal naprawde fajny skuterek 3tys temu mial generalny remont 2002rok w bdb stanie oddam za 2,5tyÅ›
- czarek1234
- Świeżak
a czy zmiana biegów az tak potrzebna ? to nie priorytet młody ma całe zycie zeby na biegówce polatac. ja nie załuje czasu spędzonego na skuterze. sam narzekałem na automaty póki sobie nie kupiłem na dojazdy. i szczerze najbardziej załuje że sprzedalem własnie skuterka innych sprzetów nie załowałem
na początek niech sie kolega nauczy jeździc w ruchu ulicznym
a biegi moga tylko rozpraszać z początku. nauczy sie ogarnie zrobi sobie prawko A i kupi sobie cos wiekszwgo z biegami. potem wdrożyc zmiany biegów nie jest trudno. niz uczyc sie całej jazdy od podstaw. oczywiscie nie że odradzam mu biegówki. ale bez sensu jest wciskać mu to na czym mu może nie zalezy.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jezeli chcesz skuter to polecam aeroxa i od razu odradzam aprile sr 50 DITECH (ditech jak wiadomo na wtrysku i szybko padaja wtryski i podzespoly_
- MoodyxCore
- Świeżak
Że na wtrysku to nie znaczy że est zły, mój kolega jeździ peugeotem Jet-Force też jest on na wtrysku już jakieś 3-4 lata i bez żadnych awarii. Więc nie kieruj się za bardzo tym, że na wtrysku. Czasami ten na wtrysku może dłużej polatać niż nie jeden aerox bądź runner.
- Ravo
- Świeżak
wiesz hmmm mam w garazu ditecha i powiem ze 4 razy byl w naprawie i za kazdym razem to samo 800 zl naprawa i moj kuzyn tez ma ditecha i juz raz byl kompresor i wtrysk wymieniay. mozliwe ze jet-force ma lepsze czesci
- MoodyxCore
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości