Yamaha fazer - jak ustawic zegar / user manual?
• Strona 1 z 1
Yamaha fazer - jak ustawic zegar / user manual?
Hej,
Moze ktos ma user manual, albo po prostu wie jak w Yamahach (konkretnie fazer 600) ustawic zegar? Nie mam na mysli licznikow do odleglosci, tylko normalny zegar
Nie piszcie mi tylko, zeby o polnocy odlaczyc akumulator albo cos
pozdrawiam,
Majki
Moze ktos ma user manual, albo po prostu wie jak w Yamahach (konkretnie fazer 600) ustawic zegar? Nie mam na mysli licznikow do odleglosci, tylko normalny zegar

Nie piszcie mi tylko, zeby o polnocy odlaczyc akumulator albo cos

pozdrawiam,
Majki
-
majki - Świeżak
ja mam fz6 fazer jesli o ten model ci chodzi to pisz na pw wysle tobie manuala i tam jest jak zmieniac godzine w zegarze ale jesli masz starego fazera to ja nie wiem ...
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
Ja mam fazer z 98 roku, ostatnio wzięło mnie na bawienie się zegarkiem bo niebył ustawiony jak go kupiłem.
Jezeli masz dwa przyciski tzn jeden reset a drugi do zminiania opcji wyświetlacza (tzn przebieg, trip 1 i 2 i zegar) to oba te przyciski wciskasz naraz (gdy masz ustawione na wyświetlnaiu zegara), no i przytrzymujesz pare sekund i zaczyna mrugać godzina i resetem ustawiasz, potem znowu 2przyciski i minuty i na końcu zeby wyłączyc znowu 2przyciski naraz.
Mam nadzieje że nic nie pomyliłem bo dokładnie nie pamiętam, ale napewno nic nie zepsujesz, to nie windows xp
Pozdrawiam
Jezeli masz dwa przyciski tzn jeden reset a drugi do zminiania opcji wyświetlacza (tzn przebieg, trip 1 i 2 i zegar) to oba te przyciski wciskasz naraz (gdy masz ustawione na wyświetlnaiu zegara), no i przytrzymujesz pare sekund i zaczyna mrugać godzina i resetem ustawiasz, potem znowu 2przyciski i minuty i na końcu zeby wyłączyc znowu 2przyciski naraz.
Mam nadzieje że nic nie pomyliłem bo dokładnie nie pamiętam, ale napewno nic nie zepsujesz, to nie windows xp

Pozdrawiam
FZS 600, START- sezon 2007 rok
Szerokiej drogi
Szerokiej drogi
- parad
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa