obejrzyjcie ta R6
• Strona 1 z 2 • 1, 2
- fandzoilisz
- Bywalec
Wiesz,nikt ze zdjęcia nie powie ci,czy moto jest dobre czy nie.Z opsiu wynika,że stan bdb,ale najlepiej jechać,zobczyć,przejechać sie i samemu ocenić 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Na allegro „chyba” niema opisu stan zły, tam są tylko bardzo dobre oczywiście dla osoby sprzedającej, kupujący sam ocenia, jaki to stan, bardzo często okazuje się że z BDB robi się zły 

eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Ścigacz.pl
- mateo Fazer 600
- Świeżak
wiadmomo
wgniotka na baku bewnie od kierownicy jak sie przewrocil, przerysowane pady -a co tam, po to one sa. ma zmieniana szybe, sportowqy zaminekik tanszy niz orginał.
co do zdjec to chodzi mi o to czy malowanie takie było, czasem po samym foto widac ze moto było malowane
mi wgniotka i przerysowane pady nie przeszkadzaja, nawet popękane owiewki mi nie przeszkadzaja, oby tylko rama silnik i zawieszenie byly całe, nie prostowane, spawane, naprawiane
wgniotka na baku bewnie od kierownicy jak sie przewrocil, przerysowane pady -a co tam, po to one sa. ma zmieniana szybe, sportowqy zaminekik tanszy niz orginał.
co do zdjec to chodzi mi o to czy malowanie takie było, czasem po samym foto widac ze moto było malowane
mi wgniotka i przerysowane pady nie przeszkadzaja, nawet popękane owiewki mi nie przeszkadzaja, oby tylko rama silnik i zawieszenie byly całe, nie prostowane, spawane, naprawiane
- fandzoilisz
- Bywalec
fandzoilisz napisał(a):mi wgniotka i przerysowane pady nie przeszkadzaja, nawet popękane owiewki mi nie przeszkadzaja, oby tylko rama silnik i zawieszenie byly całe, nie prostowane, spawane, naprawiane
dokladnie, to jest duuuzo wazniejsze... apropo tej oferty.. jest jakos nie-precyzyjnie napisana, ale jak jestes zainteresowany warto sprawdzic motocykl ogladajac go, sluchajac jak dziala silnik, ew. trial.. tak to nie da sie powiedziec
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
exuprad napisał(a):wgniotka od kierownicykolego ale od kiedy kierownica dotyka baku ? ;]
uwierz dotyka

- fandzoilisz
- Bywalec
Gosia napisał(a):Co to jest UPSIDAWN?
jak sama nazwa wskazuje to znaczy ze4 do gory nogami, a mow o widelcu.w niektorych motocyklach tak wlasnie sie montuje teleskopy.w zasadzie to nie wiem czy to cos zmienia poza wygladem...
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Ścigacz.pl
Człowieku na wyspach mieszkasz i dowcipu nie czaisz?
Według ciebie UPSIDAWN po angielsku znaczy "do góry nogami"?
No i oczywiście, że zmienia, ponieważ zmniejsza masę nieresorowaną, dzięki czemu zawieszenie lepiej wybiera nierówności.

No i oczywiście, że zmienia, ponieważ zmniejsza masę nieresorowaną, dzięki czemu zawieszenie lepiej wybiera nierówności.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
a właśnie Cichy... zrobie malego offtopa ale trudno.... podobno ups'y sa ciezsze o okolo 1/3 masy od teleskopowych... nie wychodzi to w takim razie na to samo z masa?? czy po porstu ciezsza jest tylko ta gorna czesc "przytwierdzona" do glowki ramy??
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):a właśnie Cichy... zrobie malego offtopa ale trudno.... podobno ups'y sa ciezsze o okolo 1/3 masy od teleskopowych... nie wychodzi to w takim razie na to samo z masa?? czy po porstu ciezsza jest tylko ta gorna czesc "przytwierdzona" do glowki ramy??
Tak to właśnie wygląda, zwykłe zawiasy są ogólnie trochę lżejsze.
Za to ups-y mają lżejszą dolną część.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2