CBR 125 vs. Daelim roadwin 125 naked
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jak ktoś nie wie skąd jest Daelim to niech zamknie jape a nie wyzywa te motocykle od chińczyków, daelimy to koreańska produkcja i są to dobre motocykle. Ja mam Daelima VT i sobie bardzo chwale, do tej pory nie zawiódł. CBR mi się nie podoba (kwestia gustu) bo jest za cienka, a z częściami do Daelima wcale nie ma wielkiego problemu. Mój pojedzie max 110 km/h ale szkoda go tak męczyć, wygodnie można jechać spokojnie 80 km/h, ale 90-100 też nie jest źle.
- Maciek_z94
- Świeżak
Kolego "jape" to może ty masz, ja wypowiadam się w oparciu o coś, nie "wyzywam" tego moto i nie jestem jakimś zasranym psychofanem marki, tyle na temat, nie zamierzam się kłócić. Żeby nie było OT to najlepszym typem dla ludzi chcących w miarę dorośle wyglądającego 4t w pojemności 125ccm w przystępnej cenie, do tego pewnego i niepsującego się będzie Hyosung GT 125
- Sniper075
- Świeżak
Ok dobra oczy mnie zawiodły i nie widziałem napisów "made in china" na plastikach itd. Zostawmy temat, zanim wszyscy ze wszystkimi się pokłócą, tak będzie lepiej. Myślę, że temat już jest wyczerpany, wszyscy powiedzieli to co mieli powiedzieć, może niech teraz autor podsumuje, co ewentualnie wybierze.
- Sniper075
- Świeżak
cbr jezdzilem, fakt, kopie to troche, nei ma co porównywac do 2t, ale jest wygoda i komfort. idzie z dołu. daeilim roadwin - piekny, al enie jezdzilem, niewiem jak z czesciami, ogolnie marka nie pewna. mam w planach robic dlugie trasy, wiec raczej wybiore cbr. wszystkim dziekujue za pomoc 

Ogar 900R > NSR 125 > CBR 600 F3 

-
norecqi - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości