Z dedykacją dla wszystkich miszczoof
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Daje do myslenia,kilka z tych filmików pokazywali u nas na wykładach z pierwszej pomocy na PJ.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Jacyś krusi ci ludzie na filmiku
Swoją drogą to już dość stary filmik. Zresztą, pomijając kilka wyjątków (wyprzedzanie na pasach, brak przewidywania) to wszystkie wypadki które w nim były to straszny pech albo głupota pieszych. Nie wiem co ma w takim wypadku wywołać, strach przed prowadzeniem?

Swoją drogą to już dość stary filmik. Zresztą, pomijając kilka wyjątków (wyprzedzanie na pasach, brak przewidywania) to wszystkie wypadki które w nim były to straszny pech albo głupota pieszych. Nie wiem co ma w takim wypadku wywołać, strach przed prowadzeniem?
Ostatnio edytowano 21/1/2011, 14:08 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Daje do myślenia, ale pewnie 99% z oglądających to jutro o tym zapomni... Znów wsiądzie do samochodu/ na motocykl i dalej będzie jeździć po swojemu.
Jedyne co z tego filmiku pozostaje na długo to chyba to, jak samochód/motocykl może zachować się w poszczególnych sytuacjach...
Mimo to warto obejrzeć
Idę na obiad 
Jedyne co z tego filmiku pozostaje na długo to chyba to, jak samochód/motocykl może zachować się w poszczególnych sytuacjach...
Mimo to warto obejrzeć

-
Arturo925 - Stały bywalec
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Arturo925 napisał(a):Daje do myślenia, ale pewnie 99% z oglądających to jutro o tym zapomni... Znów wsiądzie do samochodu/ na motocykl i dalej będzie jeździć po swojemu.
Film daje do myślenia rzeczywiście, ale moim zd. przeraża za bardzo, więc wywołuje strach przed jeżdzeniem.
Arturo ja jutro nie wsiadam na moto nie wiem jak ty

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
-
andrzej551 - Bywalec
Sam bym raz na przejściu w laske wjechał bo jej spadł telefon na glebe, zatrzymała się, a ja miałem ponad 100 :/ Jakoś przeciwskrętem ominąłem...
Film przerażający jak dla mnie, mam za słabe nerwy na takie coś :/
Film przerażający jak dla mnie, mam za słabe nerwy na takie coś :/
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
Ten film, to jakiś koszmar.. Masakra po prostu. Nie wiem co o tym myśleć. Jak nie ty w kogoś trzepniesz, to ktoś może trzepnąć w ciebie. Co za syf.
Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
Najwięcej wypadków śmiertelnych zdarza się w domu .... Wszystkiego przewidzieć się nie da choćby nie wiem co się robiło
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
Te filmiki były już milion razy!
Ludzie po co one? Jak ktoś jeździ jak idiota to będzie dalej tak jeździł.
Fajne te filmiki ...ale jak się je ogląda.
Jak już jedzie się samochodem/moto to i tak nikt o nich nie pamięta, bo każdy chce sobie czasem poszalec, no nie?

Ludzie po co one? Jak ktoś jeździ jak idiota to będzie dalej tak jeździł.
Fajne te filmiki ...ale jak się je ogląda.
Jak już jedzie się samochodem/moto to i tak nikt o nich nie pamięta, bo każdy chce sobie czasem poszalec, no nie?

WR 426
-
nie_mam_motora - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2