Z dedykacją dla wszystkich miszczoof
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
i pomyśleć, że ja za link do niefotoszopowych zdjęć, gdzie była informacja, że materiały nieprzeznaczone dla mniej niż +18 wiekowo dostałem warna
świat się zmienia...
ale może i lepiej
zawsze to stanowi przesłanie co może się stać, gdy nie myślimy o tym co w danej chwili robimy
świat się zmienia...
ale może i lepiej
zawsze to stanowi przesłanie co może się stać, gdy nie myślimy o tym co w danej chwili robimy
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Madcap, no sorry ale fotki porozrywanych motocyklistów mają się troche inaczej niż filmik obrazujący w jak banalny sposób może dojść do wypadku. Zresztą jest to kompilacja filmików puszczanych w różnych kampaniach, a fotki porozrywanych ludzi się nawet do horroru nie nadają, bo szacunek dla zmarłych też się należy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Mar111cin, no sorry, popytaj się ludzi, co trafili na szkolenia za punkty jakie fotki były im pokazywane
ale nie śmiałbym wkleić na ścigacz zdjęcie rozchlapanego mózgu na asfalcie po rozjechaniu głowy
ale nie śmiałbym wkleić na ścigacz zdjęcie rozchlapanego mózgu na asfalcie po rozjechaniu głowy
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
cóż jak żyjemy w pięknym kraju który kara również poszkodowanego, za ta ze na nim stary dziad wymusza pierwszeństwo, próbuje go zabić wraz z dziewczyna ale co tam przecież to wina motocyklisty jechał 20km za szybko - kraj idiotów
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Niestety ja jestem przeciwny pokazywaniu takich durnych filmów.
Mówicie że daje do myślenia. CO DAJE KONKRETNIE ???
30-40% to są filmy z reala w tym niektóre nakręcone z pościgów. Nie wydaje mi się by w Polsce 6000 osób rocznie ginęło od pościgów.
Urywki nakręcone nadają się na horror niż na codzienność. Winni zazwyczaj nie obwiniają siebie.
Podstawowe bzdurne hasła: "ZWOLNIJ" , "ŚMIERĆ JEST SZYBSZA", "BRAWURA". I niby co one mówią?? Ja nie wiem.
A hasła powinny być takie:
1. "KULTURĄ JAZDY POMAGAJ WSZYSTKIM" :
"USTĄP PIESZEMU",
"SZUKAJ ROWERZYSTÓW NA SKRZYŻOWANIACH"
"USTĄP WYJEŻDŻAJĄCEMU Z PARKINGU"
2. "REDUKUJ IRYTACJE U INNYCH"
"Nie twórz kilometrowego korka za sobą jadąc 70 na 90-ce."
3. "PATRZ W LUSTERKA"
4. "UŻYWAJ KIERUNKÓW"
5. "NIE BLOKUJ LEWEGO PASA"
6. "NA TRASIE ZACHOWAJ ODSTĘP"
7. "NA TRASIE TRZYMAJ SIĘ PRAWEJ KRAWĘDZI" (Nie dotyczy motocyklistów)
8. "NA TRASIE ZACHOWUJ PODOBNĄ PRĘDKOŚĆ NA PROSTYCH I ZAKRĘTACH"
9. "KUP WRESZCIE ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY"
10. "ZAWSZE PRZYGOTUJ SIĘ NA ZIELONE"
11. "GDY ZIELONE SPRAWNIE OPUSZCZAJ SKRZYŻOWANIE"
------------
Dodam tylko, że większość wypadków da się uniknąć zmieniając infrastrukturę dróg. Do tego też odwoływały się spreparowane filmiki jakby ktoś nie zauważył. Brak widoczności i miejsc na wyprzedzanie.
Tylko w Polsce nikomu się nie chce.
Mówicie że daje do myślenia. CO DAJE KONKRETNIE ???
30-40% to są filmy z reala w tym niektóre nakręcone z pościgów. Nie wydaje mi się by w Polsce 6000 osób rocznie ginęło od pościgów.
Urywki nakręcone nadają się na horror niż na codzienność. Winni zazwyczaj nie obwiniają siebie.
Podstawowe bzdurne hasła: "ZWOLNIJ" , "ŚMIERĆ JEST SZYBSZA", "BRAWURA". I niby co one mówią?? Ja nie wiem.
A hasła powinny być takie:
1. "KULTURĄ JAZDY POMAGAJ WSZYSTKIM" :
"USTĄP PIESZEMU",
"SZUKAJ ROWERZYSTÓW NA SKRZYŻOWANIACH"
"USTĄP WYJEŻDŻAJĄCEMU Z PARKINGU"
2. "REDUKUJ IRYTACJE U INNYCH"
"Nie twórz kilometrowego korka za sobą jadąc 70 na 90-ce."
3. "PATRZ W LUSTERKA"
4. "UŻYWAJ KIERUNKÓW"
5. "NIE BLOKUJ LEWEGO PASA"
6. "NA TRASIE ZACHOWAJ ODSTĘP"
7. "NA TRASIE TRZYMAJ SIĘ PRAWEJ KRAWĘDZI" (Nie dotyczy motocyklistów)
8. "NA TRASIE ZACHOWUJ PODOBNĄ PRĘDKOŚĆ NA PROSTYCH I ZAKRĘTACH"
9. "KUP WRESZCIE ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY"
10. "ZAWSZE PRZYGOTUJ SIĘ NA ZIELONE"
11. "GDY ZIELONE SPRAWNIE OPUSZCZAJ SKRZYŻOWANIE"
------------
Dodam tylko, że większość wypadków da się uniknąć zmieniając infrastrukturę dróg. Do tego też odwoływały się spreparowane filmiki jakby ktoś nie zauważył. Brak widoczności i miejsc na wyprzedzanie.
Tylko w Polsce nikomu się nie chce.
Ostatnio edytowano 24/1/2011, 22:57 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2