Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Jasna Góra 2011 - rozpoczęcie sezonu...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Jasna Góra 2011 - rozpoczęcie sezonu...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 17:02

Komentatorzy napisał(a):Jestem głeboko wierzącym katolikiem i dlatego równiez przepraszam wszystkich za to ksiądz mówił na kazaniu :(
Choc nie powinno sie to nazywać kazaniem tylko propagandą przedwyborczą PiS-u :(
Z żalem przyznaje ze koscół właśnie stracił jednego wiernego w mojej skromnej osobie.
Nadal jestem i będę wierzący, ale juz nie będę patrztył na kosciół tak jak do tej pory.
JEST MI WSTYD :(<br><hr>wierny<br>
miałam podobne odczucia podczas kazania, czułam sie jak na wiecu wyborczym PIS masakra<br><hr>uczestniczka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 17:05

Komentatorzy napisał(a):do uczestnika - kolega motocyklista który zginął wczoraj w drodze powrotnej z Częstochowy był z Pyzdr (kiedyś mieszkał w Tomicach). Tradycyjnie winna kierowcy samochodu, wyjechał z podporządkowanej i zajechał mu drogę. Tomku zasiądź na maszynie w niebiosach.<br><hr>znany<br>
No ja Tez Wczoraj miałem Wypadek... z Winy Opla Corssa Taka zlota (miedziana) ktora uciekla... A ja uderzylem w inny motocykl... Naszczenscie Wszyscy cali troche poturbowani... SZKODA CHLOPAKA [*]<br><hr>kemek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 18:00

Tu wszyscy sie zgadzamy, ale co zrobić, aby dotarło to do organizatorów??? Aby było jak wcześniej. Ma ktoś jakiś pomysł?<br><hr>cbf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 19:49

nigdy nie bylem na zlocie a mam super motor, zawsze mialem w tym czasie wylot za granice, teraz sie cieszylem ze wreszcie pojade na zlot, ale niestety grypa mnie uwalila, a nigdzie niema zadnych fotek ani filmikow aby zobaczyc, moze ktos ma jakies filmiki na youtoba?<br><hr>zibi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 19:53

zlot motocyklowy piekna sprawa, szkoda ze ksieza zasmiecili msze polityka, oni chyba niewiedza ze motocyklisci maja polityke w d....pie<br><hr>klapio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 19:54

poco mieszac polityke z motocyklistami?<br><hr>prezes
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 20:47

J.G. nie była zorganizowana na przyjęcie tylu motocyklistów. Byłem światkiem jak parkingowy opierniczył motocykliste za zaparkowanie moto za samochodem na parkingu Na co motocyklista do parkingowego "co to dzisiaj jest za zlot samochodowy czy motocyklowy?" Parkingowy się zmięszał i zrobiło mu się głupio Cwani bo za parking samochodu pobierają opłaty "co łaska" Chociaż na ten jedzien dzien mogli nie wpuszczać samochodów :(((<br><hr>Żwirek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 20:51

Komentatorzy napisał(a):Jestem głeboko wierzącym katolikiem i dlatego równiez przepraszam wszystkich za to ksiądz mówił na kazaniu :(
Choc nie powinno sie to nazywać kazaniem tylko propagandą przedwyborczą PiS-u :(
Z żalem przyznaje ze koscół właśnie stracił jednego wiernego w mojej skromnej osobie.
Nadal jestem i będę wierzący, ale juz nie będę patrztył na kosciół tak jak do tej pory.
JEST MI WSTYD :(<br><hr>wierny<br>
Również jest mi wstyd. Na znak sprzeciwu odwróciłem się w czasie jego przemówienia. Może za rok będzie inaczej....<br><hr>uczestnik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 20:56

Panowie szkoda gadać. Wiem może nie każdy lubi patrzeć na stojący skuterek wokół tylu pięknych szybkich i eleganckich maszyn, ale każdy jakoś zaczynał : ) ja zaczynam na skuterku i mam nadzieje ze w przyszłości będę mógł przyjechać do częstochowy na mocnej maszynie : ) Co do mszy ok , kazanie (już każdy się wypowiedział) ale powiedzcie mi gdzie byli księża który mieli święcić palmy??dlaczego nie święcili motocykli tak jak w tamtym roku na koniec mszy?? ale za to z koszyczkiem to "braciszek" wszędzie się przecisł byle tylko w koszyczku zadzwoniło. WSTYD I PRZYKRO ŻE TAKI ZLOT MOŻE SIĘ ROZLECIEĆ PRZEZ KSIĘDZA !!! pamiętajmy jedzie się dla Boga a nie tych pajaców !!! <br><hr>Jaro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 21:52

Byłem tu pierwszy i niestety ostatni raz. To była próbka, co by sie stało gdyby Kościół otrzymał ponownie władzę polityczną jak w średniowieczu. Inkwizycja w najczystszym wydaniu. Odebrałem to jako paskudną próbę wciągnięcia nas w brudną walkę o władzę. Na szczęście większość z nas ma swój rozum i nie da się otumanić politykom w sutannach.Poza tym temat intronizacji Jezusa na króla Polski. On to mówił serio?<br><hr>Wspinaker
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2011, 23:08

Komentatorzy napisał(a):szkoda mi tego motocyklisty ktory zginol... w drodze powrotnej...wspolczuje jego rodzinie znajomym przyjaciołom..:([*]<br><hr>IW<br>
Napisz na jakiej trasie to było, bo ja mijałem i nawet zatrzymałem sie przy wypadku. Dwa motocykle leżały w rowie i 3 trzy osoby poszkodowane, ale żyły. Więc napisz gdzie to było... Pozdro.<br><hr>ozi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2011, 00:38

Komentatorzy napisał(a):szkoda mi tego motocyklisty ktory zginol... w drodze powrotnej...wspolczuje jego rodzinie znajomym przyjaciołom..:([*]<br><hr>IW<br>
Komentatorzy napisał(a):Napisz na jakiej trasie to było, bo ja mijałem i nawet zatrzymałem sie przy wypadku. Dwa motocykle leżały w rowie i 3 trzy osoby poszkodowane, ale żyły. Więc napisz gdzie to było... Pozdro.<br><hr>ozi<br>
pewnie masz na myśli trase katowice - częstochowa.

przejeżdżlaliśmy tamtęyo około 11.15... <br><hr>Luk Es
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2011, 09:10

a moj kumpel jechal i nie dojechal na J.G lezy teraz polamany przez jakas sciere co mu wymusiala<br><hr>baba za kierownica = tragedia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2011, 09:19

Komentatorzy napisał(a):a moj kumpel jechal i nie dojechal na J.G lezy teraz polamany przez jakas sciere co mu wymusiala<br><hr>baba za kierownica = tragedia<br>
wspolczuje ,,, ja nie wiem czy kierowcy aut mysla ze maja drogi dla siebie!!! paranoja ,,,dobrze ze to sie tak skonczylo.. a nie.......... zycz koledze szybkiego powrotu do zdrowia..<br><hr>gaska30
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2011, 11:29

Moi Drodzy, mnie to kazanie tylko utwierdziło w przekonaniu na kogo NIE!!!!! głosować, ale Wasze wypowiedzi trochę mnie martwią, przede wszystkim martwi to, że niektórzy z Was pozwolą sobie na odejście od Kościołaz z powodu jakiegoś klechy, który nie nadaje się ani do głoszenia kazań ani do polityki. Opanujcie się! Dajcie spokój! Kościół to przede wszystkim Bóg Jego bezgraniczna miłość do nas Myślę, że nikt z nas nie odmówi krwi innemu motocykliście tylko dlatego, że za pierwszym, drugim i kolejnym razem został mu na ręku siniak. Życzę Wam odwagi w wierze w Zmartwychwstałego Jezusa Chrystusa i Błogosławionej Paschy!!! Kochajcie swoich nieprzyjaciół! Przed nami piękna noc paschalna, w której dokona się cud Zmartwychwstania! Czuwajcie! <br><hr>motokobitka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2011, 13:57

Komentatorzy napisał(a):Moi Drodzy, mnie to kazanie tylko utwierdziło w przekonaniu na kogo NIE!!!!! głosować, ale Wasze wypowiedzi trochę mnie martwią, przede wszystkim martwi to, że niektórzy z Was pozwolą sobie na odejście od Kościołaz z powodu jakiegoś klechy, który nie nadaje się ani do głoszenia kazań ani do polityki. Opanujcie się! Dajcie spokój! Kościół to przede wszystkim Bóg Jego bezgraniczna miłość do nas Myślę, że nikt z nas nie odmówi krwi innemu motocykliście tylko dlatego, że za pierwszym, drugim i kolejnym razem został mu na ręku siniak. Życzę Wam odwagi w wierze w Zmartwychwstałego Jezusa Chrystusa i Błogosławionej Paschy!!! Kochajcie swoich nieprzyjaciół! Przed nami piękna noc paschalna, w której dokona się cud Zmartwychwstania! Czuwajcie! <br><hr>motokobitka<br>
pięknie to ujęłaś ,ale zgaga pozostanie, pisałem dziś e-maila do jednego z głównych organizatorów podałem link do tego forum poczekajmy zobaczymy.
Jeżeli chodzi o mnie to zlot w Częstochowie był jedynym na jaki jeździłem przykro by było nie spotkać tych samych ludzi za rok ,a paru kolegów namówiłem i jeździmy rzazem.
WSZYSTKIM NIE TYLKO MOTOCYKLISTOM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WESOŁEGO ALLELUJA !!!!
życzy 'tornado'<br><hr>tornado
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2011, 20:20

Ja już nie pojadę do tych pedałow.Co mnie ich kurewska polityka obchodzi??Ludzie przyjechali tyle kilometrów a te fiolety ****ą bzdury.Co za kut....y<br><hr>Od dziś antykleryk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/4/2011, 23:18

Komentatorzy napisał(a):Napisz na jakiej trasie to było, bo ja mijałem i nawet zatrzymałem sie przy wypadku. Dwa motocykle leżały w rowie i 3 trzy osoby poszkodowane, ale żyły. Więc napisz gdzie to było... Pozdro.<br><hr>ozi<br>
Komentatorzy napisał(a):pewnie masz na myśli trase katowice - częstochowa.

przejeżdżlaliśmy tamtęyo około 11.15... <br><hr>Luk Es <br>
Czyli nie o ten wypadek chodziło... Ja widziałem 2 motory w rowie na trasie Radomsko - Końskie, bliżej Radomska, w w lesie. Przejeżdżałem dosłownie chwile po wypadku. Jeszcze nie było karetki. Dostałem info, że jakaś franca wyjechała samochodem im, a oni hamując gwałtownie nie opanowali maszyny. Franca samochodowa uciekła. Niech się nie cieszy, znajdą go.<br><hr>ozi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2011, 08:39

Komentatorzy napisał(a):pewnie masz na myśli trase katowice - częstochowa.

przejeżdżlaliśmy tamtęyo około 11.15... <br><hr>Luk Es <br>
Komentatorzy napisał(a):Czyli nie o ten wypadek chodziło... Ja widziałem 2 motory w rowie na trasie Radomsko - Końskie, bliżej Radomska, w w lesie. Przejeżdżałem dosłownie chwile po wypadku. Jeszcze nie było karetki. Dostałem info, że jakaś franca wyjechała samochodem im, a oni hamując gwałtownie nie opanowali maszyny. Franca samochodowa uciekła. Niech się nie cieszy, znajdą go.<br><hr>ozi<br>
no mam nadzieje ze "beknie" za to!!!! .. zakaz wsiadania za kolko do konca zycia!! po ciul im lusterak jak nie potrafia z nich korzystac!!!<br><hr>IW
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/4/2011, 16:05

Czytając wpisy cieszę, się że wielu już więcej nie pojedzie do Częstochowy. Jeśli dotrzymają słowa to w przyszłym roku spotkają się tam Ci, którym sprawy polskie nie są obojętna.
Ja będę na pewno. <br><hr>Lenarski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl