[Aktualności] Jasna Góra 2011 - rozpoczęcie sezonu...
jutro wrzuce sporo fotek na serwer picassy jak chcesz to podam linka<br><hr>romet ogarKomentatorzy napisał(a):Witam:) było naprawde zajefajnie i pogoda dopisała.
mam prośbe jak ktoś ma jakieś fotki lub kręcił filmik niech mi podeśle na gg 11372938:) bardzo będe wdzięczny:).Pozdrawiam Kamil<br><hr>Kamil:)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
do uczestnika - kolega motocyklista który zginął wczoraj w drodze powrotnej z Częstochowy był z Pyzdr (kiedyś mieszkał w Tomicach). Tradycyjnie winna kierowcy samochodu, wyjechał z podporządkowanej i zajechał mu drogę. Tomku zasiądź na maszynie w niebiosach.<br><hr>znany
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
forum sląskich motocyklistow, poza tym jak bys tylko wyjechal rano w strone Czewy, to na pewno bys sie zalapal do jakiejs grupy, na stacjach po calej drodze stały stada motocyklistów<br><hr>smoqKomentatorzy napisał(a):czesc juz teraz za pozno ale na drugi rok sie wybioręjestem z katowic wiecie moze gdzie organizują spotkania , samemu to tak głupio jechać w grupie razniej
(lub jakies forum gdzie o tym piszą bo nie potrafie znalazc)<br><hr>R6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem po raz pierwszy w Czestochowie na otwarciu sezonu i wrażenie super super super od strony motocyklowej,a od strony kazania to ręce mi opadły dla mnie nie normalne i nie na miejcu w taki dzien .ŻENADA kazanie !!!!!!!!<br><hr>Radek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NIGDY WIECEJ nie pojade do Czestochowy! bzdury i propaganda PISu - nic wiecej. niech ten klecha sie cieszy ze na podescie stal, bo jakby miedzy motocyklistami mial oltarz ustawiony to by go stamtad wyniesli pewnie... zalosne.<br><hr>utr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Coś pięknego.LUDZIE w tak różnym wieku zgromadzeni w jednym miejscu,po to by pomodlić się porozmawiać, wysłuchać MĄDREGO KAZANIA???????????no i właśnie.TU SIĘ ZACZYNA Kościół wykorzystał tak wiele ludzi zgromadzonych na jasnej górze do swoich POLITYCZNYCH przesłanek. Wydaje mi się że oni mają TO gdzieś że byli to MOTOCYKLIŚCI z całej Polski. Takie samo było by kazanie gdyby tam stało 50 000 piekarzy, policjantów czy murarzy. Dla mnie takie słowa w tak ważnym dniu nie powinny mieć miejsca.POZDRAWIAM MOTOCYKLISTÓW. <br><hr>LUKGSXR1000
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PO-prostaku na mszy to się słucha a nie gada pali peta i gumę
jak ci nie odpowiada to wypad <br><hr>memento
jak ci nie odpowiada to wypad <br><hr>memento
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam
przeczytałem wasze posty i ciesze się, ze tam nie pojechałem. Ostatni raz tam bylem w 2006r przeżycie było niesamowite tyle maszyn na jednej trasie jeden pas tylko dla nas (kazanie dla motocyklistów i o motocyklistach ) i to było ekstra .
tylko to miała być msza chwila zadumy , nie strzelanie z rury przegazówki i spęd jak na zlocie. Coś mi sie zdaje, ze charakter tej imprezy zmienia sie na spęd ,szpan i zjazd pozerów.
I nie dziwie się ,że motocykliści maja zła opinie ....hmmm<br><hr>i co dalej

przeczytałem wasze posty i ciesze się, ze tam nie pojechałem. Ostatni raz tam bylem w 2006r przeżycie było niesamowite tyle maszyn na jednej trasie jeden pas tylko dla nas (kazanie dla motocyklistów i o motocyklistach ) i to było ekstra .
tylko to miała być msza chwila zadumy , nie strzelanie z rury przegazówki i spęd jak na zlocie. Coś mi sie zdaje, ze charakter tej imprezy zmienia sie na spęd ,szpan i zjazd pozerów.
I nie dziwie się ,że motocykliści maja zła opinie ....hmmm<br><hr>i co dalej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe ile musieli odpalic Paulinom ci co handlowali pajdami chleba po 15 zł straszne ceny ,straszne przesłanki polityczne idziemy w stronę cienia gdzie miejsce na radośc -tylko na szosie tylko na motorze<br><hr>babcia cyklistkaKomentatorzy napisał(a):Coś pięknego.LUDZIE w tak różnym wieku zgromadzeni w jednym miejscu,po to by pomodlić się porozmawiać, wysłuchać MĄDREGO KAZANIA???????????no i właśnie.TU SIĘ ZACZYNA Kościół wykorzystał tak wiele ludzi zgromadzonych na jasnej górze do swoich POLITYCZNYCH przesłanek. Wydaje mi się że oni mają TO gdzieś że byli to MOTOCYKLIŚCI z całej Polski. Takie samo było by kazanie gdyby tam stało 50 000 piekarzy, policjantów czy murarzy. Dla mnie takie słowa w tak ważnym dniu nie powinny mieć miejsca.POZDRAWIAM MOTOCYKLISTÓW. <br><hr>LUKGSXR1000<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na mszy zostaliśmy do momentu gdy ksiądz rzekł "trzeba obnarzyć oprawców ze Smoleńska" wtedy czar chwili i miejsca prysnął, popatrzyłam na męża on na mnie i zawinęliśmy się na naszej suzi do domu... dość mam co dzień od roku, na każdym programie w TV ględzenia o tym samym non stop... polityczne zagrywki, profanacja miejsca jakim jest Jasna Góra, celowe wykorzystywanie zebranych ludzi...
aż żal i bulwers,
szkoda słów.<br><hr>Joanna Bilnicka-Jendrasik
aż żal i bulwers,
szkoda słów.<br><hr>Joanna Bilnicka-Jendrasik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zabolało pisowcu co że twoi ziomale to już nie kościół tylko polityka. Ja chciałem wysłuchać kazania, ale nie tych bredni o których ciągle mówią i w dodatku na każdym kanale telewizyjnym . Smoleńsk to żaden drugi Katyń, to po prostu katastrofa lotnicza jak w wielu innych miejscach świata Tylko inni nie wieszają tylu co wy płyt upamiętniających. Jesteście jedną wielką szajką polityczną która zamiast czynić dobro (kościół) robicie zło, a do kościoła chodzicie jak te dewoty na pokaz i grzeszycie przyjmując komunię. Bo według przykazań (ale czy wy je znacie) napewno nie postępujecie.<br><hr>CBRKomentatorzy napisał(a):PO-prostaku na mszy to się słucha a nie gada pali peta i gumę
jak ci nie odpowiada to wypad <br><hr>memento<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżdżę na otwarcie sezonu już 6 lat oczywiście do Częstochowy. Ale to co było teraz przekroczyło wszelkie pojęcie. Fajnie że było nas tam tylu. Jak tu już wspomniano do czasu kiedy zaczęła się mowa o Smoleńsku. To była msza dla nas motocyklistów i tak miało być , była to też niedziela palmowa co do tego ma Smoleńsk. Było to żenujące. Prośba do organizatorów jak organizujecie taką mszę dla NAS MOTOCYKLISTÓW to się zastanówcie czy musimy słuchać polityki czy lepiej żeby pomodlić się za Nas i tych co odeszli. Wiem że Częstochowa jest naszym najważniejszym miejscem ale można się pomodlić na Górze Świętej Anny, albo w Piekarach Śląskich i myślę że można porozmawiać i ustalić o czym będą mówić księża.<br><hr>CBR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CHLANIE CHLANIEM ,NIE TEN zlot byłem 8 raz,jeżeli polityka stamtąd nie wyjdzie i nie pójdzie ................
to był to mój ostatni raz a szkoda bo na poprzednich klimat był SUPER tak jak jak i teraz, dopóki nie pojechali z tym najazdem na Rosję i ze Smoleńskiem .A wystarczyło chwilą ciszy uszanować i wspomnieć ofiary katastrofy Smoleńskiej,z autokaru pod Grenoble i inne a było by super pozdrawiam wszystkich .
tornado.<br><hr>tornado
to był to mój ostatni raz a szkoda bo na poprzednich klimat był SUPER tak jak jak i teraz, dopóki nie pojechali z tym najazdem na Rosję i ze Smoleńskiem .A wystarczyło chwilą ciszy uszanować i wspomnieć ofiary katastrofy Smoleńskiej,z autokaru pod Grenoble i inne a było by super pozdrawiam wszystkich .
tornado.<br><hr>tornado
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szkoda mi tego motocyklisty ktory zginol... w drodze powrotnej...wspolczuje jego rodzinie znajomym przyjaciołom..
[*]<br><hr>IW

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak to w tym roku pierwszy się zdarzyło że ludzie odpalali maszyny w czasie mszy i odjeżdżali .Komentatorzy napisał(a):CHLANIE CHLANIEM ,NIE TEN zlot byłem 8 raz,jeżeli polityka stamtąd nie wyjdzie i nie pójdzie ................
tornado.<br><hr>tornado<br>
ORGANIZATORZY WIKTOR LARUM RATUJCIE TE ZLOTY BO NAPRAWDĘ SA BYŁY SUPER.
tak JAK KOLEGA WCZEŚNIEJ NAPISAŁ TO MIAŁA BYĆ MSZA DLA DL MOTOCYKLISTÓW,A KIM JEST MOTOCYKLISTA PO CO NAM MOTOCYKLE ŻEBY SIĘ POCZUĆ WOLNYM,NIE PĘTAJCIE NAS POLITYKĄ.<br><hr>tornado
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem głeboko wierzącym katolikiem i dlatego równiez przepraszam wszystkich za to ksiądz mówił na kazaniu
Choc nie powinno sie to nazywać kazaniem tylko propagandą przedwyborczą PiS-u
Z żalem przyznaje ze koscół właśnie stracił jednego wiernego w mojej skromnej osobie.
Nadal jestem i będę wierzący, ale juz nie będę patrztył na kosciół tak jak do tej pory.
JEST MI WSTYD
<br><hr>wierny

Choc nie powinno sie to nazywać kazaniem tylko propagandą przedwyborczą PiS-u

Z żalem przyznaje ze koscół właśnie stracił jednego wiernego w mojej skromnej osobie.
Nadal jestem i będę wierzący, ale juz nie będę patrztył na kosciół tak jak do tej pory.
JEST MI WSTYD

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
[*]<br><hr>kiiiiingaKomentatorzy napisał(a):szkoda mi tego motocyklisty ktory zginol... w drodze powrotnej...wspolczuje jego rodzinie znajomym przyjaciołom..[*]<br><hr>IW<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PiSmaku z takim kazaniem to na Wiejską w Warszawie a nie na Jasnej Górze.<br><hr>VLKomentatorzy napisał(a):PO-prostaku na mszy to się słucha a nie gada pali peta i gumę
jak ci nie odpowiada to wypad <br><hr>memento<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
aż się łezka zakręciła... nie przypuszczałam że w tym niezwykłym dniu coś takiego może się przytrafićKomentatorzy napisał(a):do uczestnika - kolega motocyklista który zginął wczoraj w drodze powrotnej z Częstochowy był z Pyzdr (kiedyś mieszkał w Tomicach). Tradycyjnie winna kierowcy samochodu, wyjechał z podporządkowanej i zajechał mu drogę. Tomku zasiądź na maszynie w niebiosach.<br><hr>znany<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wspolczuje z calego serca!!! szkoda czlowieka naprawde..Komentatorzy napisał(a):do uczestnika - kolega motocyklista który zginął wczoraj w drodze powrotnej z Częstochowy był z Pyzdr (kiedyś mieszkał w Tomicach). Tradycyjnie winna kierowcy samochodu, wyjechał z podporządkowanej i zajechał mu drogę. Tomku zasiądź na maszynie w niebiosach.<br><hr>znany<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl