Irokez na kask ?
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
ja robie zawsze tak ze jak policje widze to sie uśmiecham do nich...chociaz ostatnio chu... złapali nas i niby sad grodzki mamy(z kolegami), bo jestesmy niepelnoletni i nie mozemy dostac mandatu;/
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
To w zaleznosci gdzie mieszkasz;]. Ja mieszkam w sredniej miejscowosci:P nie no niech bedzie wies 6 tys ludu. I kiedys przyjechał do mnie kumpel ale furką. I wparowali panowie policjanci bez niczego od razu dokumenty;].A kumpel do nich zaraz zaraz a jaka jest panska podstawa prawna, prosze podać dokladny paragraf;] i łyyycha:D zacieli się:D
gsf 400 bandit
-
fokuz - Świeżak
a z tym irokezem to widziałem ostatnio goscia pod cinema city w cze-wie czy to zeczywisci byle ten Raptowny, gdy zobaczyłem to odrazu m sie spodobalo , znalazłem takei cos na allegro po 100zł (lol) i na innej stronce po 60zł , i wielu ludzi to pozamawiało , czyli co juz znak rozpoznawczy poszedł spac ?
moze sobie dredy sztuczne przykleic ??
moze sobie dredy sztuczne przykleic ??
- mx2
- Świeżak
fokuz napisał(a):To jest jedna wielka mafia;] chyba najwieksza w Polsce.
no co ty. ci w niebieskim sa pionkami w rekach tych w czarnym. a ci więksi czarni mają fioletowy berecik - wyższy stopień. ci w konspiracji - tajniacy - kryją twarz pod moherowymi beretami.... to je mafia.....
f3
-
lmpk - Świeżak
a ja dokleiłem sobie do czarnego kasku(levior) czerwone rogi które sam zrobiłem , i pytanie jak to moge opatentować
heh
heh
- mx2
- Świeżak
fokuz napisał(a):To w zaleznosci gdzie mieszkasz;]. Ja mieszkam w sredniej miejscowosci:P nie no niech bedzie wies 6 tys ludu. I kiedys przyjechał do mnie kumpel ale furką. I wparowali panowie policjanci bez niczego od razu dokumenty;].A kumpel do nich zaraz zaraz a jaka jest panska podstawa prawna, prosze podać dokladny paragraf;] i łyyycha:D zacieli się:D
To mi sie podoba!

-
Traperoso - Mieszkaniec forum
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
eneasz napisał(a):Tak sobie czytam i mysle ze tu chyba male dzieci rozmawiaja o swoich problemach z przedszkola, ze jakies znaki rozpoznawcze, zastrzezenia i niewiem co, pewnie strzalki kreda rysowane na chodnikach co 50 m.
Chyba naprawde nie macie co robic skoro macie takie bzdeciarskie problemy
ehh nie wiem jak was ale mnie to denerwuje takie gadanie piszac ze to dziecinne wypowiedzi( nie tylko w tym poscie) i twierdzac ze to glupi temat sam zachowujesz sie niedojzale
wkoncu to jest przeciez dzial Hydepark!
-
AT_man - Świeżak
a ciekawe z kad on to sciagna bo ten glupi kawalek gumy
widzialem po raz pierwszy w katalogu louisa wiec nie podlizujcie sie tu mowiac ze to tylko jego znak jak ktos chce sobie kupic to niech se kupi
ciekawe czy kolor tez sobie zastrzegl i wogole takie pierd!@$@ w czyims imieniu
- wachol999
- Świeżak
Re: a ciekawe z kad on to sciagna bo ten glupi kawalek gumy
wachol999 napisał(a):widzialem po raz pierwszy w katalogu louisa wiec nie podlizujcie sie tu mowiac ze to tylko jego znak jak ktos chce sobie kupic to niech se kupi
inteligencjÄ… to Ty nie grzeszysz.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości