Irokez na kask ?
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
heh najpierw raptowny super extra od irokeza wara... potem polewa z irokeza -WTF?
ma prawa autorskie? moze jeszcze na wentyle sportowe...
wogole to ja od dzisiaj kasku nie zakładam bo mnie crazy fani raptownego dopadna, wkoncu on ma tez kask
uwaga! raptowny jezdzi motorem, o nie, chyba przestaniemy bo to jeego, jakie to polskie
btw widziałem MASE ludzi w tych irokezach
ma prawa autorskie? moze jeszcze na wentyle sportowe...
wogole to ja od dzisiaj kasku nie zakładam bo mnie crazy fani raptownego dopadna, wkoncu on ma tez kask

uwaga! raptowny jezdzi motorem, o nie, chyba przestaniemy bo to jeego, jakie to polskie

btw widziałem MASE ludzi w tych irokezach
- venango3
- Świeżak
Kolejni ze "znakiem zastrzeżonym" ...
"nastepny... Ledwo konan zmienił siga na jakiegoś innego ludzika to wyskakujesz ty. Zobacz w generatrorze, że jest więcej opcji niż ninja.
PLS, zmień to sobie.
Trr"
Tekst Terrora. Kolejnych nie będę pokazywał, bo nie chcę go skompromitować ... Uważa, że jeśli on sobie zrobił na pewnej, wszechdostępnej stronce jakiegoś Ninja to znaczy, że jeśli ktoś inny stworzy sobie coś podobnego to jest to grzech na skalę masową. Egoista konkretny ...
Ps. Sorry, że nazywam rzeczy po imieniu ale brakuje mi słów ...
"nastepny... Ledwo konan zmienił siga na jakiegoś innego ludzika to wyskakujesz ty. Zobacz w generatrorze, że jest więcej opcji niż ninja.
PLS, zmień to sobie.
Trr"
Tekst Terrora. Kolejnych nie będę pokazywał, bo nie chcę go skompromitować ... Uważa, że jeśli on sobie zrobił na pewnej, wszechdostępnej stronce jakiegoś Ninja to znaczy, że jeśli ktoś inny stworzy sobie coś podobnego to jest to grzech na skalę masową. Egoista konkretny ...
Ps. Sorry, że nazywam rzeczy po imieniu ale brakuje mi słów ...
- zieluch
- Świeżak
elo , Ja tam jestem zdania , że irokez trudno żeby był rozpoznawalnym znakiem rozpoznawczym dla kogos ,jeżeli cała Polska może sobie taki kupić na allegro . Przeciez ten gadżet jest produkowany masowo a w Polsce na 1km przypada 122 ludzi . ale fajnie wygląda
i myśle że każdy powinien mieć prawo taki nosić , wkońcu nie żyjemy w czasach komuny i nie jesteśmy lewakami
co nie ?
:):)
i myśle że każdy powinien mieć prawo taki nosić , wkońcu nie żyjemy w czasach komuny i nie jesteśmy lewakami

Moja APRILIA RX 50 ;P off road
-
ptysq - Świeżak
http://filmy.scigacz.pl/Raptowny_tvn Posłuchajcie go on go też kupił , w zasadzie jego kolega , ale koleś jest zajebisty !!!!!!!!!!!!!!!!
Moja APRILIA RX 50 ;P off road
-
ptysq - Świeżak
Ja też mam irokeza na kasku i się nie boję, że dostanę kulkę w łeb za naruszenie praw... jeszcze...
Ludzie się oglądają i w sumie na tym to polega
ale po dłuższej jeździe stwierdzam że sie brudzi i "sztywność" włosów maleje
no ale nic nie jest wieczne!
Ludzie się oglądają i w sumie na tym to polega

- derbixxx
- Świeżak
Chlopaki czytam was i troche nie rozumiem nic innego fajnego na kasku nie zrobisz a to ze ktos chce irokeza wsadzic na kask to chyba normalna sprawa to ze ma takie cos raptowny nie znaczy ze nikt inny nie moze takiego miec jezeli sie komus podoba takie cos to dlaczego nie moze takiego miec??
- scigant88
- Świeżak
scigant88 napisał(a):Chlopaki czytam was i troche nie rozumiem nic innego fajnego na kasku nie zrobisz a to ze ktos chce irokeza wsadzic na kask to chyba normalna sprawa to ze ma takie cos raptowny nie znaczy ze nikt inny nie moze takiego miec jezeli sie komus podoba takie cos to dlaczego nie moze takiego miec??
A Ty po co odświeżasz jak już nikt o tym nie rozmawia ? Ja bym nigdy irokeza nie walnął sobie na kask bo to jest znak kojarzony z całkiem inną osobą, taki znak firmowy.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
- ed_hunter777
- Świeżak
Witam wszystkich,
poczytalam troszke i pomyslalam ze wstawie swoja fotke
(otwórz link)
jak widać na zdjęciu mam na swoim kasku irokeza...i wiecie co....uwielbiam go...a zciagnelam pomysl od jakiegos goscia na niemieckiej autostradzie,ktory lecial na kawasaki(zielonym) i mial zielonego świrusa na kasku
zaje....e mi sie to spodobalo wiec i ja mam...to juz chyba 3 lata i sie troche zużył...potargał sie i przykurzył...
poczytalam troszke i pomyslalam ze wstawie swoja fotke

jak widać na zdjęciu mam na swoim kasku irokeza...i wiecie co....uwielbiam go...a zciagnelam pomysl od jakiegos goscia na niemieckiej autostradzie,ktory lecial na kawasaki(zielonym) i mial zielonego świrusa na kasku

- ziza
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4