Matowe lakierowanie motocykla
• Strona 2 z 2 • 1, 2
No tak, proszek to inna bajka. Warstwa jest gruba i bardzo trwała. Zdziwiłem się, że wszystkie szczegóły faktury są widoczne, łącznie z napisami. Aczkolwiek jeśłi miałbym wybór to wolałbym anodowanie. Ale widziałem efekt anodowania aluminium które nie było frezowane, a właśnie odlewane. Czarnego koloru się nie uzyska - wychodzi jakiś czaro-granatowy, a powierzchnia jest strasznie chropowata.
Chciałem pomalować również śruby, ale dzisiaj po ich wkręceniu doszedłem do wniosku, że ładnie wyglądają i się komponują oryginalnie.
Na dniach będę niósł sety do malowania proszkowego i wtedy już żaden element nie będzie jak oryginalny
Większość przewodów jakie są w motocyklu już również mam w czarnych peszlach plecionych.
Chciałem pomalować również śruby, ale dzisiaj po ich wkręceniu doszedłem do wniosku, że ładnie wyglądają i się komponują oryginalnie.
Na dniach będę niósł sety do malowania proszkowego i wtedy już żaden element nie będzie jak oryginalny

<a href="http://maclife.pl">serwis ipad iphone mac</a>
-
lutecki - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości