4 SR RR vs Berik LS2-5872-BK
• Strona 1 z 1
4 SR RR vs Berik LS2-5872-BK
Mam pytania bo stoję przed wyborem kombi i chce kupić któryś z wymienionych w temacie, tylko nie wiem który jest lepszy.4SR ma ochraniacze ProLife i Beteca i skóra też wydaje się być na prawdę dobra http://www.4sr.cz/co-vydrzi-4sr-720.html .Co do Berika to nie wyczytałem jakiej firmy ma ochraniacze i nie znalazłem zdjęć po glebach
wiem tylko że ma dodatkowo tytanowe ochraniacze,wzmocnienia i więcej ,,poduszek'' bo jeszcze na dupsku i barkach.Ale nie wiem co do tych tytanowych ochraniaczy one są naprawdę ważne czy to tak dla wyglądu trochę ?? Bo nawet najdroższy model Alpiny nie ma takiego wynalazku
(u Dainase widziałem takie coś) Proszę nie pisać ,,weź Berika bo lepsza firma'' itp Chodzi mi po prostu który z tych kombiaków zapewni większe bezpieczeństwo.

-
S3T - Świeżak
Spójrz na cenę i sobie odpowiedz który zapewni Ci większe bezpieczeństwo.
Nie wierzysz, idź do sklepu, przymierz Berika a później 4SR (lub odwrotnie) i poczujesz różnicę.
Nie patrz na tych co piszą, płacisz za markę, bo niestety tak nie jest. Diabeł tkwi w szczegółach.
Nie wierzysz, idź do sklepu, przymierz Berika a później 4SR (lub odwrotnie) i poczujesz różnicę.
Nie patrz na tych co piszą, płacisz za markę, bo niestety tak nie jest. Diabeł tkwi w szczegółach.
Użądlony
- emwu
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
emwu napisał(a):Spójrz na cenę i sobie odpowiedz który zapewni Ci większe bezpieczeństwo.
Możesz wymienić te szczegóły?
be unique!
-
skinny500 - Świeżak
skinny500 napisał(a):emwu napisał(a):Spójrz na cenę i sobie odpowiedz który zapewni Ci większe bezpieczeństwo.
Możesz wymienić te szczegóły?
Nie mogę ich wymienić, musisz udać się do sklepu i przymierzyć oba kombiaki jeden po drugim. W ten sposób dla siebie wybierałem strój i wiem co mnie uciska i jest mało wygodne, a co leży na mnie idealnie.
Nie mam wiedzy technicznej by Ci wymienić różnicę, zrób jak napisałem wcześniej i sam je sobie wymienisz.
Użądlony
- emwu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości