Ubezpieczenie OC motocykl - samochód
• Strona 2 z 2 • 1, 2
emwu napisał(a):traktowany jestem jako młody kierowca buchachachacha ..... (od 13 lat mam B, A zdałem w grudniu 2009)
A cóż w tym dziwnego, że jesteś tak traktowany jako młody stażem kierowca motocykla? Masz prawko A od niecałych 2 m-cy i byś chciał być 13 letnim kierowcą? Kat. B a kat. A to całkowicie odmienne uprawnienia do kierowania pojazdami.
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
mianps napisał(a):emwu napisał(a):traktowany jestem jako młody kierowca buchachachacha ..... (od 13 lat mam B, A zdałem w grudniu 2009)
A cóż w tym dziwnego, że jesteś tak traktowany jako młody stażem kierowca motocykla? Masz prawko A od niecałych 2 m-cy i byś chciał być 13 letnim kierowcą? Kat. B a kat. A to całkowicie odmienne uprawnienia do kierowania pojazdami.
nie chodzi o to mianps: do 26 roku życia masz zwyżke we wszystkich zakładach ubezpieczeń. Poprostu - do 26 roku jesteś młody - po 26 stary

Suzuki GSR 600 K6 | | www.qualitypc.pl - Komputery Łódź | | www.luteklan.pl - Internet Lutomiersk
-
lu73k - Świeżak
CzesterTX napisał(a):Do 25 lat jakby co.
Może i masz racje. Wczoraj skończyłem 26 i chyba jakoś tak mi sie napisało ;p - a może to jeszcze te % z wczoraj.
Suzuki GSR 600 K6 | | www.qualitypc.pl - Komputery Łódź | | www.luteklan.pl - Internet Lutomiersk
-
lu73k - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2