Szukam pracy pozanań, swarzędz, jasin, łowencin itp.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ta wiem jak kierowcy reaguja na to, a poza tym musial bym smigac do poznania i jak bym mial wydawac na bilety itp. to sie nie opyla. Reakcja nie jest raczej zyczliwa. Ta moj cel, na razie zima remont silnika (na to juz mam
) potem lagi najprawdopodobniej od mz z kolem i tarcza. Na sezon zaplon ducati, 60/4, amal 19 i spawak i potem juz tylko paliwko i olej
ewentulanie jakas optyka 

- talta
- Mieszkaniec forum
To nie chodzi o to ze nie jestes nieodpowiedzialny ale jestes niepelnoletni... Pracodawca nie bedzie chcial wziac za ciebie odpowiedzialnosci...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Nie masz nic do powiedzenia to sie zamknij i wyperda*aj. Proca to strzel sobie w lep. Nie wiem jakie masz kompleksy, ale moze nie chcieli cie na ochroniarza, bo trzeba miec powyzej 1,50m wzrostu? Jak bys przeczytal dalej to bys wiedzial o co mi chodzilo. Nie wiem o co ci chodzi, wkurza cie to, ze 14latek moze i chce cos samemu osiagnac zamiast lezec pijanym w rowie? Nie kazdy musi byc taki jak ty. Co do tematu to narazie jest to nieaktualne.
- talta
- Mieszkaniec forum
heh, Ty to sobie mozesz zamknac ale drzwi w pokoju 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
odsniezanie? ukladanie towaru na polkach w hipermarketach. Moze to ostatnia deska ratunku ale przejdz sie do Urzedu Pracy, moze cos ci doradza, cos pomoga lub zaoferuja.
Roznoszenie ulotek?
Roznoszenie ulotek?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Może współpraca z jakąś firmą kosmetyków, perfum itp. np. Avon, Oriflame. Polega to na tym, że dajesz ludziom katalogi, oni sobie wybierają co chcą, dają Ci kasę, a firma Ci przesyła zamówiony towar i ty masz z tego część kasy. Nie raz można trochę grosza na tym zrobić.
-
Frugos - Bywalec
14-to letni bzykający ochroniarz:) Tego jeszcze nie grali! Jesteś ewenementem w dzisiejszych czasach, chociaż znam jeszcze jednego takiego chłopaczka. Sam też zasuwam od maleńkości i to kwestia wyłącznie wychowania. Teraz myslą jak tu wypić i ewentualnie 10-cio osobową grupą komuś fbierdol spuścić:)
- Tomas KTM 620 Super Comp
- Świeżak
Talta tak sobie mysle i wymyśliłem!!! Widzę, że w swoim profilu masz wpisanego simsona z 1887 roku - proponuje sprzedać na pewno jest wart sporo kasy!!! ma ponad 120 lat:)))
- Tomas KTM 620 Super Comp
- Świeżak
talta napisał(a):Nie masz nic do powiedzenia to sie zamknij i wyperda*aj. Proca to strzel sobie w lep. Nie wiem jakie masz kompleksy, ale moze nie chcieli cie na ochroniarza, bo trzeba miec powyzej 1,50m wzrostu? Jak bys przeczytal dalej to bys wiedzial o co mi chodzilo. Nie wiem o co ci chodzi, wkurza cie to, ze 14latek moze i chce cos samemu osiagnac zamiast lezec pijanym w rowie? Nie kazdy musi byc taki jak ty. Co do tematu to narazie jest to nieaktualne.
Do kogo to bylo

Co do roboty: w lato masz koszenie trawy a teraz odsniezanie

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2