Zobacz wÄ…tek - <i>[Honda CBR1000RR]</i> 2010 Honda CBR1000RR – logicz
NAS Analytics TAG

[Honda CBR1000RR] 2010 Honda CBR1000RR – logicz

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 21/9/2009, 15:16

Komentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni...:)...<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Skąd masz takie informacje? Z niemieckiego pisma Motocykl? To tak samo obiektywne pismo jak Auto-Świat. Poza tym ciekawe kto kupi takie zezowate brzydactwo.<br><hr>z<br>
Komentatorzy napisaÅ‚(a):ja kupie, jesli mam do wyboru honde, yamahe i bmw za ta sama kase, to nie bede sie nawet zastanawial sekundy. oficjalna cena juz podana: £10,950 podstawa oraz £12,235 w pelnym wypasie.<br><hr>moto fan<br>
Komentatorzy napisał(a):opcjonalny - znaczy z klimą,TDi,i navigacją - wszystko co potrzebne w SS<br><hr>BioX80<br>
i z czego drwisz? myslisz ze to smieszne? Az placze ze smiechu. Zobacz sobie na stronie bmw co jest w opcji a potem powiedz ktory inny producent moto oferuje wogole jakies opcje?<br><hr>moto fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/9/2009, 17:34

Komentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni...:)...<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):szkoda tylko, że S1000RR w WSBK zajmuje przedostatnie miejsce w klasyfikacji konstruktorów :)<br><hr>J.Rea<br>
Komentatorzy napisał(a):Mówimy tutaj o seryjnym motocyklu. Honda w WSBK jest od wielu lat a BMW chyba dopiero od niedawna:) Dajmy czas BMW a myślę, że pokarze na co stać ich sprzęt.:).. Pozdrawiam....<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Aprilia jest też pierwszy sezon i ma ponad 2 razy więcej punktów na koncie niż BMW :)

pozdrawiam<br><hr>J. Rea<br>
Komentatorzy napisał(a):Rozumiem ze wieloletnie doświadczenie z Moto GP sie nie liczy u Aprili ?:).....<br><hr>Kapsel<br>
Z motoGP? Z dwusuwowych 250, czy 125, a może z 990 w których RS3 był totalną klapą? Chociaż przyjmując Twój tok rozumowania to ich model w 990 powinien sobie dobrze poradzić - przecież doświadczenie z niższych klas.
Swoją drogą, jeżeli BMW zrobi mistrza w przeciągu 10 lat to i tak będzie sukces, no chyba że pójdą drogą Ducati i zażyczą sobie pojemność np. 1500 bo z 1000 nie dają rady.<br><hr>J.Rea
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/9/2009, 19:27

Komentatorzy napisał(a):Skąd masz takie informacje? Z niemieckiego pisma Motocykl? To tak samo obiektywne pismo jak Auto-Świat. Poza tym ciekawe kto kupi takie zezowate brzydactwo.<br><hr>z<br>
Komentatorzy napisaÅ‚(a):ja kupie, jesli mam do wyboru honde, yamahe i bmw za ta sama kase, to nie bede sie nawet zastanawial sekundy. oficjalna cena juz podana: £10,950 podstawa oraz £12,235 w pelnym wypasie.<br><hr>moto fan<br>
Komentatorzy napisał(a):opcjonalny - znaczy z klimą,TDi,i navigacją - wszystko co potrzebne w SS<br><hr>BioX80<br>
może się myle ale zawsze myślałem że sporty kupują ludzie rządni adrenalinki którzy poprostu na nich zapier... a nie dla jakiś bajerów czy wyposażenia.Jeszcze troche i do taczki dostaniesz kufry światła przeciwmgielne i inne zbędne dla sporta pierdoły<br><hr>młody r6
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/9/2009, 05:17

Komentatorzy napisał(a):może się myle ale zawsze myślałem że sporty kupują ludzie rządni adrenalinki którzy poprostu na nich zapier... a nie dla jakiś bajerów czy wyposażenia.Jeszcze troche i do taczki dostaniesz kufry światła przeciwmgielne i inne zbędne dla sporta pierdoły<br><hr>młody r6<br>
jak by cie to interesowalo co kryje sie pod opcjami w s1000rr to otworz ten link:

<a href="http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2009/September/sep1609-bmw-s1000rr-prices-revealed" target="blank" class="link">http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2009/September/sep1609-bmw-s1000rr-prices-revealed</a>/

zapewniam ze kufrow tam nie znajdziesz...

<br><hr>moto fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/9/2009, 13:37

Komentatorzy napisał(a):szkoda tylko, że S1000RR w WSBK zajmuje przedostatnie miejsce w klasyfikacji konstruktorów :)<br><hr>J.Rea<br>
Komentatorzy napisał(a):Mówimy tutaj o seryjnym motocyklu. Honda w WSBK jest od wielu lat a BMW chyba dopiero od niedawna:) Dajmy czas BMW a myślę, że pokarze na co stać ich sprzęt.:).. Pozdrawiam....<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Aprilia jest też pierwszy sezon i ma ponad 2 razy więcej punktów na koncie niż BMW :)

nie pierwszy, a miała przerwę. jako fabryka maja doświadczenie w przygotowaniu motocykla do sportu, jak i w tworzeniu fabrycznego zespołu. BMW po raz pierwszy wystawia motocykle w cyklu WSBK. za to w IDM Bawarczycy mocno pukntują i BMW dowozi zawodników na pudło.<br><hr>Stefan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/9/2009, 15:23

A co z apetytem na olej???? Zmieniło się już coś?<br><hr>onlyme23
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2009, 19:02

Komentatorzy napisał(a):Rozumiem ze wieloletnie doświadczenie z Moto GP sie nie liczy u Aprili ?:).....<br><hr>Kapsel<br>
Komentatorzy napisał(a):Z motoGP? Z dwusuwowych 250, czy 125, a może z 990 w których RS3 był totalną klapą? Chociaż przyjmując Twój tok rozumowania to ich model w 990 powinien sobie dobrze poradzić - przecież doświadczenie z niższych klas.
Swoją drogą, jeżeli BMW zrobi mistrza w przeciągu 10 lat to i tak będzie sukces, no chyba że pójdą drogą Ducati i zażyczą sobie pojemność np. 1500 bo z 1000 nie dają rady.<br><hr>J.Rea<br>
Panie mądraliński, a wiesz, że cała elektronika, z kontrolą trakcji włącznie, stosowana w WSB w modelu RSV4 została opracowana właśnie podczas dwóch ostatnich sezonów w klasie 250ccm GP?<br><hr>rYś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/9/2010, 16:58

mam pytanie czy wychodzily cbr 1000 rr sc57b 2006r w malowaniu repsol w roznych odcieniach kolorow bo widzialem ostatnio taka pomaranczowa niebiesko a wszystki sa pomaranczowo ciemno granatowe<br><hr>osa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/9/2013, 15:30

Witam jestem posiadaczem 1000 rr z 2010r hrc. kolezka piszacy wczesniej ze starsze modele byly bardziej agresywne wyssal chyba to nowinke z palca jezdzilem na sc 57 i na sc 44 teraz jezdze na sc 59 w tym modelu od 3 tys obrotow zaczyna sie juz cos dziac jadac 70 na 6 biegu odkrecam manetke i po krutszej chwili widze magiczne cyferki na budziku "299" moze jest to najslabszy litr w stawce ale napewno najlepiej sie prowadzacy jezdzilem rn 19 i suzi k7 o yamaszce kazdy wie ze dolu nie ma w ogule. k7 fakt dupe urywa i fajna opcja w nim sa zmienne mapy przydatne na mokrym. Ja jednak wybralem cbr nie zaluje najbardziej balem sie spalania oleju, ale mowie szczerze ze zrobilem 2.500 tys km i nie stwierdzilem ubytku oleju moto ma przejechane 12 tys km pozdro lwg!<br><hr>bolec
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości

na górê