[Honda CBR1000RR] 2010 Honda CBR1000RR – logicz
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Honda CBR1000RR] 2010 Honda CBR1000RR – logicz
Dyskusja na temat: 2010 Honda CBR1000RR – logiczna kontynuacja
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2010 Honda CBR1000RR – logiczna kontynuacja
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2010 Honda CBR1000RR – logiczna kontynuacja
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Bylem i jestem zachwycony designem poprzedniej(!) generacji cbr 1000 z wydechem pod zadupkiem. Do nowego modelu kompletnie nie moge sie przekonac, wydech nie ten, przod nie ten, lusterka nie te, no jakos nic mi nie pasi ... . Dlatego pozostaje wiernym fanem cbr600
<br><hr>mieczu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni...
...<br><hr>Katsumoto

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szkoda tylko, że S1000RR w WSBK zajmuje przedostatnie miejsce w klasyfikacji konstruktorówKomentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mówimy tutaj o seryjnym motocyklu. Honda w WSBK jest od wielu lat a BMW chyba dopiero od niedawna:) Dajmy czas BMW a myślę, że pokarze na co stać ich sprzęt.Komentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):szkoda tylko, że S1000RR w WSBK zajmuje przedostatnie miejsce w klasyfikacji konstruktorów<br><hr>J.Rea<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego piszecie że motocykl ma 170 KM skoro na kole ma tylko 154 (test w WMC) Co mnie interesuje że na sprzęgle ma taką moc , przecież na samym silniku nie pojeżdzi ???<br><hr>Amen
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skąd masz takie informacje? Z niemieckiego pisma Motocykl? To tak samo obiektywne pismo jak Auto-Świat. Poza tym ciekawe kto kupi takie zezowate brzydactwo.<br><hr>zKomentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystkie motocykle mają podaną moc na silniku, żeby ich własciciele mieli się później czym chwalić
<br><hr>IceCube

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja kupie, jesli mam do wyboru honde, yamahe i bmw za ta sama kase, to nie bede sie nawet zastanawial sekundy. oficjalna cena juz podana: £10,950 podstawa oraz £12,235 w pelnym wypasie.<br><hr>moto fanKomentatorzy napisaÅ‚(a):Przed wieszczeniem zÅ‚ojenia tyÅ‚ków konkurencji może warto siÄ™ wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnÄ…cej wiÅ›ni......<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Skąd masz takie informacje? Z niemieckiego pisma Motocykl? To tak samo obiektywne pismo jak Auto-Świat. Poza tym ciekawe kto kupi takie zezowate brzydactwo.<br><hr>z<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O tych kilku KM różnicy pomiędzy hondą i konkurencją możemy dyskutować jedynie czysto teoretycznie. W codziennym użytkowaniu w normalnym ruchu jest ona bez znaczenia. Podniecać się będą niewątpliwie lanserzy którzy większość czasu spędzają pod knajpami typu Mc D...... i prowadzą katalogowe dyskusje o liczbie KM i max. momencie. Należy zgodzić się z autorem artykułu, że pod względem użytkowym (jazda poza torem) honda bije konkurencję. <br><hr>koloKomentatorzy napisał(a):Bylem i jestem zachwycony designem poprzedniej(!) generacji cbr 1000 z wydechem pod zadupkiem. Do nowego modelu kompletnie nie moge sie przekonac, wydech nie ten, przod nie ten, lusterka nie te, no jakos nic mi nie pasi ... . Dlatego pozostaje wiernym fanem cbr600<br><hr>mieczu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
opcjonalny - znaczy z klimą,TDi,i navigacją - wszystko co potrzebne w SS<br><hr>BioX80Komentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisaÅ‚(a):SkÄ…d masz takie informacje? Z niemieckiego pisma Motocykl? To tak samo obiektywne pismo jak Auto-Åšwiat. Poza tym ciekawe kto kupi takie zezowate brzydactwo.<br><hr>z<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):ja kupie, jesli mam do wyboru honde, yamahe i bmw za ta sama kase, to nie bede sie nawet zastanawial sekundy. oficjalna cena juz podana: £10,950 podstawa oraz £12,235 w pelnym wypasie.<br><hr>moto fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
weź nic mi nie mów o BMW nie dość,że brzydkie te wszystkie motocykle wyglądają jak Dauny wśród innych to jeszcze ceny z kosmosu.Dla mnie BMW to kiepskie samochody i tym bardziej motocykle...CBR 1000 może tylko cmoknąć w jej ładny zadekKomentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Aprilia jest też pierwszy sezon i ma ponad 2 razy więcej punktów na koncie niż BMWKomentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):szkoda tylko, że S1000RR w WSBK zajmuje przedostatnie miejsce w klasyfikacji konstruktorów<br><hr>J.Rea<br>
Komentatorzy napisał(a):Mówimy tutaj o seryjnym motocyklu. Honda w WSBK jest od wielu lat a BMW chyba dopiero od niedawna:) Dajmy czas BMW a myślę, że pokarze na co stać ich sprzęt... Pozdrawiam....<br><hr>Katsumoto<br>

pozdrawiam<br><hr>J. Rea
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W takim razie ta seria 1000RR bedzie miała 4 lata
od 2008 do 2011
Fajna jest ale poprzednie wersje były bardziej agresywne
<br><hr>Ghost

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozumiem ze wieloletnie doświadczenie z Moto GP sie nie liczy u Aprili ?:).....<br><hr>KapselKomentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Mówimy tutaj o seryjnym motocyklu. Honda w WSBK jest od wielu lat a BMW chyba dopiero od niedawna:) Dajmy czas BMW a myślę, że pokarze na co stać ich sprzęt... Pozdrawiam....<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Aprilia jest też pierwszy sezon i ma ponad 2 razy więcej punktów na koncie niż BMW
pozdrawiam<br><hr>J. Rea<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozumiem ze wieloletnie doświadczenie z Moto GP sie nie liczy u Aprili ?:).....<br><hr>KapselKomentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):Aprilia jest też pierwszy sezon i ma ponad 2 razy więcej punktów na koncie niż BMW
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
takie posty pisza tylko Ci ktorzy kieruja sie sterotypami, radze poczytac, niestety wiekszac na ten tamat jest po angielsku, natomiast jak ci sie uda to przeskoczyc to sie dowiesz ze S1000RR kosztuje tyle co Honda i Yamaha, a potem poczytasz jeszcze wiecej to sie dowiesz ze S1000RR skopal CBR 3sek na torze w Brnie na jednym okrazeniu, itd itd...<br><hr>moto fanKomentatorzy napisał(a):Przed wieszczeniem złojenia tyłków konkurencji może warto się wstrzymać bowiem BMW S1000RR ponoć miażdży każdego litra z kraju kwitnącej wiśni......<br><hr>Katsumoto<br>
Komentatorzy napisał(a):weź nic mi nie mów o BMW nie dość,że brzydkie te wszystkie motocykle wyglądają jak Dauny wśród innych to jeszcze ceny z kosmosu.Dla mnie BMW to kiepskie samochody i tym bardziej motocykle...CBR 1000 może tylko cmoknąć w jej ładny zadek<br><hr>Michał_28<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości