Problem z rama Suzuki GSR?
• Strona 1 z 1
Problem z rama Suzuki GSR?
Jako ze jest to moj pierwszy post witam wszystkich!
Zbieram się do zakupu pierwszego poważnego moto. W gre wchodzi FZ6, GSR oraz mocniejsza Z750. Przewertowalem do tej pory kupe testow na temat tych motocykli w tym porownanie FZ6 i GSRa na scigaczu. Jednak spora watpliwosc wzbudzily informacje na temat GSR na zachodnich stronach. A konkretnie na wloskich i francuskich. Otoz było iles przypadkow pekniec aluminiowej ramy.
http://www.motobikers.net/forum/viewtop ... 67&start=0
Rzekomo czesc z tych przypadkow zdarzyla siÄ™ przy normalnej ekploatacji (tzn bez fruwania na kole stoppie czy innych) lub przy lekkich dzwonach. Jak dla mnie troche strach siÄ™ bac jak by cos takiego strzelilo
Tym bardziej ze co jak co ale rama to chyba powinna zniesc duzo. Co o tym myslicie? Czy slyszal ktos o takich przypadkach w innych motocyklach? Czy można potraktowac to jako "wypadek przy pracy"?
Zbieram się do zakupu pierwszego poważnego moto. W gre wchodzi FZ6, GSR oraz mocniejsza Z750. Przewertowalem do tej pory kupe testow na temat tych motocykli w tym porownanie FZ6 i GSRa na scigaczu. Jednak spora watpliwosc wzbudzily informacje na temat GSR na zachodnich stronach. A konkretnie na wloskich i francuskich. Otoz było iles przypadkow pekniec aluminiowej ramy.
http://www.motobikers.net/forum/viewtop ... 67&start=0
Rzekomo czesc z tych przypadkow zdarzyla siÄ™ przy normalnej ekploatacji (tzn bez fruwania na kole stoppie czy innych) lub przy lekkich dzwonach. Jak dla mnie troche strach siÄ™ bac jak by cos takiego strzelilo

- Bundy
- Świeżak
Re: Problem z rama Suzuki GSR?
Też słyszałem o kłopocie pękającej ramy w GSR 600. Z tego co wiem to problem wystąpił na razie tylko na zachodzie. Problem z ramą odnotowano także w GSXR 1000 K5. Trzeba czekać na jakieś informacje czy problem dotyczy tylko danej serii czy wszystkich egzemplarzy w co raczej nie wierzę.
Może ktoś wie coś więcej na ten temat ??
Jestem ciekaw jak ustosunkuje siÄ™ do tego Suzuki. Chyba szykuje siÄ™ jakaÅ› mega afera
Pozdrawiam
Może ktoś wie coś więcej na ten temat ??
Jestem ciekaw jak ustosunkuje siÄ™ do tego Suzuki. Chyba szykuje siÄ™ jakaÅ› mega afera

Pozdrawiam
-
Inku - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości