Zobacz wÄ…tek - Problem z rama Suzuki GSR?
NAS Analytics TAG

Problem z rama Suzuki GSR?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Problem z rama Suzuki GSR?

Postprzez Bundy » 10/1/2007, 18:05

Jako ze jest to moj pierwszy post witam wszystkich!

Zbieram się do zakupu pierwszego poważnego moto. W gre wchodzi FZ6, GSR oraz mocniejsza Z750. Przewertowalem do tej pory kupe testow na temat tych motocykli w tym porownanie FZ6 i GSRa na scigaczu. Jednak spora watpliwosc wzbudzily informacje na temat GSR na zachodnich stronach. A konkretnie na wloskich i francuskich. Otoz było iles przypadkow pekniec aluminiowej ramy.

http://www.motobikers.net/forum/viewtop ... 67&start=0

Rzekomo czesc z tych przypadkow zdarzyla się przy normalnej ekploatacji (tzn bez fruwania na kole stoppie czy innych) lub przy lekkich dzwonach. Jak dla mnie troche strach się bac jak by cos takiego strzelilo :? Tym bardziej ze co jak co ale rama to chyba powinna zniesc duzo. Co o tym myslicie? Czy slyszal ktos o takich przypadkach w innych motocyklach? Czy można potraktowac to jako "wypadek przy pracy"?
Bundy
Świeżak

Postprzez Thrillco » 10/1/2007, 22:17

uuuu...sprawa wyglÄ…da grubo...
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Re: Problem z rama Suzuki GSR?

Postprzez Inku » 10/1/2007, 22:55

Też słyszałem o kłopocie pękającej ramy w GSR 600. Z tego co wiem to problem wystąpił na razie tylko na zachodzie. Problem z ramą odnotowano także w GSXR 1000 K5. Trzeba czekać na jakieś informacje czy problem dotyczy tylko danej serii czy wszystkich egzemplarzy w co raczej nie wierzę.
Może ktoś wie coś więcej na ten temat ??
Jestem ciekaw jak ustosunkuje siÄ™ do tego Suzuki. Chyba szykuje siÄ™ jakaÅ› mega afera :shock:
Pozdrawiam
Inku
Bywalec

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości

na górê