Pozdrawianie
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
skuterkowcy z reguly nie machaja.. a jak machaja czesto sa jakies przychlasty ktorzy machaja i pokazuja zeby debila i malpe z ciebie zrobic i na ich prozbe zebys cos pokazal... oczywiscie so i inny.. czesto machaja dzieciaki i widac ze lubia moto to do nich odmachne lub pykne manetka za dwa razy..
a na ulichac czesto odmachuja ludziska.. najczesciej z tego co wdze to nie odmachuja starsi panowie na chopperach...
a na ulichac czesto odmachuja ludziska.. najczesciej z tego co wdze to nie odmachuja starsi panowie na chopperach...
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
lewko napisał(a):no smiesznie by bylo jakbys zatrzymał sie na srodku ulicy i zaczął płakać
Śmieszne to by było gdyby zawrócił i zaczął na skuterku gonić kolesia który ośmielił się mu nie odmachnąć

Co do machania fujarom i krzyczenia "AAACHOOOOOJ!" to ostatnio machałem tak do jakiejś laski i mi nie odmachnęła :/ Dlaczego ona mnie tak potraktowała?!?
Ostatnio edytowano 22/9/2009, 20:36 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):lewko napisał(a):no smiesznie by bylo jakbys zatrzymał sie na srodku ulicy i zaczął płakać
Śmieszne to by było gdyby zawrócił i zaczął na skuterku gonić kolesia który ośmielił się mu nie odmachnąć
Co do machania fujarom i krzyczenia "AAACHOOOOOJ!" to ostatnio machałem tak do jakiejś laski i mi nie odmachnęła :/ Dlaczego ona mnie tak potraktowała?!?
może jej się nie spodobałeś... lub woli koleżanki od kolegów...
-
rechaa - Świeżak
Invinciblee napisał(a):lewko napisał(a):no smiesznie by bylo jakbys zatrzymał sie na srodku ulicy i zaczął płakać
Trzeba bylo dogonic i spuscic porzadny wpier***

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Zeby wyjechać w teren crossem polatać muszę dosłownie kawałeczek drogą śmignąć, a tu patrzę dwóch gości na enduro po asfalcie sobie leci. W pobliżu mojej miejscowości nikt nie ma enduro, zdziwko, a jednocześnie jakas popzytywna energia czy coś takiego. Oni łapki w górę i ja - to było piękne 

-
Hamulec - Bywalec
u nas, nie mamy problemów z pozdrowieniem u panów na choperach. wszyscy wszystkim machną i jest gitara. jak jezdziłem skuterem, to na początku lewa w górę dla każdego.. z czasem z tej grupy wyszły właśnie skutery.. poczciwi ludzie, których skuter był głównym transportem nie raz patrzyli się na mnie jak na debila i wg mnie idea ta wymarła w tej kategorii..
- kudł4ty
- Świeżak
Mi tam też na czoperach zawsze odmachują, prędzej na ścigaczu nie, ale dla mnie jasne że nie zawsze można, też zawsze nie odmacham, bo akurat mam ręce zajęte. A co do pozdrawiania rowerzystów w Szwecji to czasem macham kolarzom - szacun dla nich za pracę mięśniami, nie manetą
Skutery przez podejście motocyklistów do nich pewnie w dużej części nie machają, bo nie spodziewają się odpowiedzi i przy tej swojej szalonej prędkości są tak zdziwieni, że koncepcja im się sypie

Skutery przez podejście motocyklistów do nich pewnie w dużej części nie machają, bo nie spodziewają się odpowiedzi i przy tej swojej szalonej prędkości są tak zdziwieni, że koncepcja im się sypie

My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Wtrącę swoje trzy grosze. Jak mi machają i czasem nie zdążę odpowiedzieć to zazwyczaj: za późno Cię zauważyłem (albo wcale), zmieniam bieg, hamuje, przyspieszam, omijam auto które mnie nie zauważyło i zajechało drogę itd itp.
Pozdro dla wszystkich
Pozdro dla wszystkich

www.JiMtransport.com | 600ccm
-
JiM - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości