Szkoła jazdy w Poznaniu - co polecacie ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
tak malo osob z pyrlandii ??
czy nikomu sie pisac nie chce ??

Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
witam, w zeszłym roku zrobilem A w ATC akademia kierowcy. Dorabiałem A do posiadanego B i było tak: kilkunastoletnie suzuki gn250 w kiepskim stanie (np. brak lusterek - instruktor przez radio mowił czy mozna zminić pas), instruktor Michał Cichorz (lub jakoś tak) do kursu i kursantów mial luźny stosunek (nosił sią zamiarem zmiany firmy). Plac przy ul. Kaczej jest OK. Ogólnie było srednio - to był kurs w trybie autokształcenia. Wziąłem 2h jazdy na YBR przed egzaminiem w BAJCE. To wystarczyło aby zdać za 1 razem. Jednakże po tych doswiadczeniech raczej polecałbym szkołę z motokami takimi jak na egazminie (YBR) - wyczucie sprzęta duzo daje. Reszta zalezy od instruktora i o Ciebie. powodzenia!
- motokamol
- Świeżak
..to jeszcze aby odświeżyć.
Planowałam zapisać się na kurs A+B na wiosnę, ale w związku z wyższymi cenami od przyszłego roku, chcę zacząć już teraz i 'na wczoraj' podjąć ostateczną decyzję. Czy ktoś teraz wybiera się na taki kurs? Ewentualnie, którą szkołę polecacie? Myślałam o MOTOARTUR, ewentualnie o Akademii Jazdy. Ceny są dosyć niskie, ale ponoć jak się ma zdać to i tak się zda ;]
Planowałam zapisać się na kurs A+B na wiosnę, ale w związku z wyższymi cenami od przyszłego roku, chcę zacząć już teraz i 'na wczoraj' podjąć ostateczną decyzję. Czy ktoś teraz wybiera się na taki kurs? Ewentualnie, którą szkołę polecacie? Myślałam o MOTOARTUR, ewentualnie o Akademii Jazdy. Ceny są dosyć niskie, ale ponoć jak się ma zdać to i tak się zda ;]
- lennka
- Świeżak
Prawko lub high - fakt znajomi tam robią ale wiem przynajmniej co to za ludzie i nie mają wyje**ne na kursantów jak w większości i UCZĄ na ile się oczywiście da. Sami czynnie latają sptrzętami.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
obecnie tylko OSK High lub OSK Artur - ale tam TYLKO o szefa pytac 

Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
nooo dawno tutaj nikt nie pisal... ale warto odswiezyc temat jak juz sezon sie konczy
tak wiec moje zdanie zmieniam!!!!!!
osk high dupa dupa dupa cienko w kij... same zle opinie w tym sezonie slyszalem...
o osk Artur... ciagle jak juz to tylko Szef... reszta do d.. pupy...
a to ze ktos gdzies kiedys zdal... czy ze czynny motocyklista to dupa a nie opinia...
zdawalnosc mowi sama za siebie... naprawde trzeba sie postarac albo miec pecha zeby oblac... nawet po beznadziejnym kursie....
ciagle pytajcie sie ludzi gdzie sie czego mozna nauczyc.. a nie zeby tylko papierek dostac !!
aha.... i jak nie jestescie zadowoleni z kursu mozna bezproblemowo zmienic osrodek... a conajmniej instruktora prowadzacego jak w osk jest ich wiecej...
pozdro od Diabelka z Poznania
tak wiec moje zdanie zmieniam!!!!!!
osk high dupa dupa dupa cienko w kij... same zle opinie w tym sezonie slyszalem...
o osk Artur... ciagle jak juz to tylko Szef... reszta do d.. pupy...
a to ze ktos gdzies kiedys zdal... czy ze czynny motocyklista to dupa a nie opinia...
zdawalnosc mowi sama za siebie... naprawde trzeba sie postarac albo miec pecha zeby oblac... nawet po beznadziejnym kursie....
ciagle pytajcie sie ludzi gdzie sie czego mozna nauczyc.. a nie zeby tylko papierek dostac !!
aha.... i jak nie jestescie zadowoleni z kursu mozna bezproblemowo zmienic osrodek... a conajmniej instruktora prowadzacego jak w osk jest ich wiecej...
pozdro od Diabelka z Poznania
- adam_tomasz
- Moderator
Witam serdecznie!!!
wszystkim bardzo polecam szkołe jazdy PASJONAT, która znajduje sie na os. Rusa 124 w poznaniu. Z kursu jestem bardzo zadowolony, instruktor jest bardzo sympatyczny, spokojny, nie krzyczał, nie złościł sie gdy coś źle zrobiłem wręcz odwrotnie strał sie mi wszystko dokładnie wytłumaczyć gdzie i jaki błąd zrobiłem. Pokazał mi wszystkie pułapki na drogach egzaminacyjnych. jazda była naprawde bezstresowa!! naprawde warto, POLECAM i trzymam za wszystkich kciuki:)
wszystkim bardzo polecam szkołe jazdy PASJONAT, która znajduje sie na os. Rusa 124 w poznaniu. Z kursu jestem bardzo zadowolony, instruktor jest bardzo sympatyczny, spokojny, nie krzyczał, nie złościł sie gdy coś źle zrobiłem wręcz odwrotnie strał sie mi wszystko dokładnie wytłumaczyć gdzie i jaki błąd zrobiłem. Pokazał mi wszystkie pułapki na drogach egzaminacyjnych. jazda była naprawde bezstresowa!! naprawde warto, POLECAM i trzymam za wszystkich kciuki:)
- tomste27
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości