Dlaczego tak laski lubią? ścigacze?
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Te co nie Latają OCZYWIŚćIE 

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Tzn ? Do nikogo nie piłem...
A co do e30 to uwazam ja za fajny samochod jak na tamte lata
Tylko mowie o dzisiaj, ciezko znalexc oryginalna zadbana e30, wszystkie sÄ… po "tjuninku" i najczesciej siedzi w nich typowy burak i dlatego stereotyp jest taki a nie inny... przykre
A co do e30 to uwazam ja za fajny samochod jak na tamte lata
Tylko mowie o dzisiaj, ciezko znalexc oryginalna zadbana e30, wszystkie sÄ… po "tjuninku" i najczesciej siedzi w nich typowy burak i dlatego stereotyp jest taki a nie inny... przykre
r6 99r
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
- kłosiakR6
- Świeżak
Naucz sie czytac ze zrozumieniem a nie napinac przez net. Zupełnie o co innego mi chodziło ale skoro Ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem to ja nie bede sie tu napinał z Toba w necie bo szczerze to mam to gdzies.
Obraziłem Cie ? napisałem na temat stereotypów, przeczytaj jeszcze raz w o l n o i dokładnie to moze zrozumiesz...
Obraziłem Cie ? napisałem na temat stereotypów, przeczytaj jeszcze raz w o l n o i dokładnie to moze zrozumiesz...
r6 99r
- kłosiakR6
- Świeżak
Dlaczego Wy Panowie zawsze dzielicie cos na meskie i damskie, i jak cos meskie podoba sie Paniom to juz albo blachary, albo babochlopy, albo sama juz nie wiem.
Czy nie mozecie zrozumiec, ze nam tez moga podobac sie rozne rzeczy, ktore Wy Panowie w swiecie meskim uwazacie tylko za meskie.
Pociagaja nas rozne maszyny, bo taki mamy gust, sa Panie, ktore tego nie lubia, a sa te, co lubia. Jedne chcialby miec taka, a nie maja, a inne maja i co? Nazywane sa przez niektorych babochlopami, bo lubia grzebac w smarach itp
Niech dojdzie do Waszych lepetyn, ze tak urzadzony jest swiat i nie mowcie, ze nie lubicie jak jakas panna leci na Wasz sprzet. Rajcuje to Was i podnosi Wasze meskie ego.
Jestescie jak samce ( w swiecie zwierzat), ktore chcac zdobyc samice pokazuja swoje wdzieki, ktore my ludzie mamy zakryte. Co niektorzy dlatego wlasnie przedluzaja sobie to i owo szybkimi furami
Nie mowie, ze wszyscy, bo nie bede tutaj generalizowac i wrzucac do jendnego wora, wiec nie robcie tego odnosnie Pan.
Pzdr
Czy nie mozecie zrozumiec, ze nam tez moga podobac sie rozne rzeczy, ktore Wy Panowie w swiecie meskim uwazacie tylko za meskie.
Pociagaja nas rozne maszyny, bo taki mamy gust, sa Panie, ktore tego nie lubia, a sa te, co lubia. Jedne chcialby miec taka, a nie maja, a inne maja i co? Nazywane sa przez niektorych babochlopami, bo lubia grzebac w smarach itp

Niech dojdzie do Waszych lepetyn, ze tak urzadzony jest swiat i nie mowcie, ze nie lubicie jak jakas panna leci na Wasz sprzet. Rajcuje to Was i podnosi Wasze meskie ego.
Jestescie jak samce ( w swiecie zwierzat), ktore chcac zdobyc samice pokazuja swoje wdzieki, ktore my ludzie mamy zakryte. Co niektorzy dlatego wlasnie przedluzaja sobie to i owo szybkimi furami

Nie mowie, ze wszyscy, bo nie bede tutaj generalizowac i wrzucac do jendnego wora, wiec nie robcie tego odnosnie Pan.
Pzdr
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
evil napisał(a):a na R6 jeżdżą lanserzy i pedzie.
gba4 napisał(a):Lanserzy to tylko na Er-one(1) - tłumaczenie dla nieznających języka angielskiego
I znowu generalizacja

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Są blachary które lecą na ładne samochody czy motocykle a sa osoby którym się zwyczajnie takie maszyny podobają i chcą oglądnąć czy usiąść na moto bo pewnie sami czegoś takiego mieć nie będą i jak jakaś będzie chciała usiąśc to może i pozwolę.
Niekoniecznie to, że ktoś się przygląda czy jest podjarany jak zobaczy moto musi byc podjarany motocyklistą ;p
Moja dziewczyna to skwitowała takim tekstem "jedzie motocyklista fajnie wygląda, staje na parkingu ściąga kask i czar pryska"
Niekoniecznie to, że ktoś się przygląda czy jest podjarany jak zobaczy moto musi byc podjarany motocyklistą ;p
Moja dziewczyna to skwitowała takim tekstem "jedzie motocyklista fajnie wygląda, staje na parkingu ściąga kask i czar pryska"

-
patryk83 - Bywalec
fajnie jest jak jedzie leci fajny sprzęt, motocyklista staje na parkingu, sciaga kask a tam piękna kobieca twarz ;D Raz przelałem troche beny na zbiornik jak obok mnie podjechała jakaś super laska też by zatankowac...w DOPASOWANYM (a było sie do czego dopasowywać) Dainesie...na 750 K7... heh,,, to był widak dopiero
...Kocham Poznań
))

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Działa to w dwie strony ... , z tą tylko różnica , że MY Kobiety mamy wrodzoną dyskrecję 

-
Maja.M - Świeżak
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości