Dlaczego tak laski lubią? ścigacze?
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
kłosiakR6 napisał(a):R1 jest swietnym motocyklem, sam patrze teraz miedzy r1 z 2002-2003 a 954 fireblade jak pogonie swoja r6 tylko ludzie zepsuli mu opinie. To cos jak bmw e30 fura sama w sobie swietna (patrzac na lata produkcji i to co ma do zaoferowania) tylko jacy ludzie ja kupuja... Tak samo R1, 5% kupujacych to motocyklisci, reszta dresy zeby sie lansowac...
tak w poprzedni weekend widziałem R6 za nią leciała R1, koleś w spodenkach, czerwonej koszulce i żółtych adidasach, porażka
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
Znam osobiście 2 laski które od przyspieszeń (tych co bebechy wciskają, ze robią się "motylki") dostają orgazmu. Seryjnie...może spora częsc tak ma? hehe
A co do blachar to inna sprawa - pierdalniesz z manety po garach i od razu myślą "jaki on fajny (czyt. bedę lepsza od koleżanek jak będę się z nim trzymać...i działają..) ...ostatnio byłem na weselu sprzętem z kumplem drugim moto(robiliśmy obstawę kumpeli co wychodziła za mąż) i trochę świrowaliśmy obok jej limuzyny . Inni goście weselni też to obserwowali. Jakoś na weselu każda chciała tańczyć hehehe
(tyle, że po tym jak wziąłem 2 prysznice bo w kombiaku i pełnej reszcie TROCHĘ ciepło było
)
A co do blachar to inna sprawa - pierdalniesz z manety po garach i od razu myślą "jaki on fajny (czyt. bedę lepsza od koleżanek jak będę się z nim trzymać...i działają..) ...ostatnio byłem na weselu sprzętem z kumplem drugim moto(robiliśmy obstawę kumpeli co wychodziła za mąż) i trochę świrowaliśmy obok jej limuzyny . Inni goście weselni też to obserwowali. Jakoś na weselu każda chciała tańczyć hehehe

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
A dlaczego straż graniczna szaleje ze crossami i enduro? Przecież mogą tak jak policja ganiać za ścigaczami?
Problemy jak w Bravo.

Problemy jak w Bravo.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
jak to ktoś jużwieki temu zauwazył:
Dziewczyny lecą w kolejności na (ze spraw w ich instynkcie):
NA WŁADZĘ
NA MAJĘTNOŚC (i wysztkie jej oznaki)
NA URODĘ
później się najwyżej okazuje czy koleś sie nadaje i testują go czy aby nie zagłupi, dowcipny, czy ma pasje itd.
Proste jak r*chanie i bolesne ale na to nic nie poradziimy i nie mówcie, że tak nie jest bo tak jest i całe życie mi to potwierdza.
NA WŁADZĘ
NA URODĘ
później się najwyżej okazuje czy koleś sie nadaje i testują go czy aby nie zagłupi, dowcipny, czy ma pasje itd.
Proste jak r*chanie i bolesne ale na to nic nie poradziimy i nie mówcie, że tak nie jest bo tak jest i całe życie mi to potwierdza.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
- Demotywatrrro
- Świeżak
-
Łukasz_15* - Świeżak
Moja Sis też uwielbia scigacze.
Jest to jakis plus dla chlopaka gdy posiada taka maszyne.
Lecz nie zawsze Oni sa piekni i madrzy...bez obrazy oczywiscie
Mysle ze te laski ktore podeszły do Ciebie przed dyskoteka mowia same za siebie.
Cytuje :"... w miniówach dekold taki że jezu... "
Napewno blandynki bo porzadna laska ma jeszcze rozum i umiar w ubieraniu sie.takie laski dalmnie to dzi***. Wiec ziomuś laski moze krecic moto albo to co masz w gaciach
Jest to jakis plus dla chlopaka gdy posiada taka maszyne.
Lecz nie zawsze Oni sa piekni i madrzy...bez obrazy oczywiscie

Mysle ze te laski ktore podeszły do Ciebie przed dyskoteka mowia same za siebie.
Cytuje :"... w miniówach dekold taki że jezu... "
Napewno blandynki bo porzadna laska ma jeszcze rozum i umiar w ubieraniu sie.takie laski dalmnie to dzi***. Wiec ziomuś laski moze krecic moto albo to co masz w gaciach

Ostatnio edytowano 6/7/2009, 18:40 przez Pysiaczek, łącznie edytowano 1 raz
- Pysiaczek
- Świeżak
Przemo_rene napisał(a):jak to ktoś jużwieki temu zauwazył:
NA WŁADZĘ
NA URODĘ
Przemo weź Ty się ogarnij

heheheh ale Mnien ubawiłeś swoją drogą

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Te co nie Latają OCZYWIŚćIE 

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
Maja.M - Świeżak
Tzn ? Do nikogo nie piłem...
A co do e30 to uwazam ja za fajny samochod jak na tamte lata
Tylko mowie o dzisiaj, ciezko znalexc oryginalna zadbana e30, wszystkie są po "tjuninku" i najczesciej siedzi w nich typowy burak i dlatego stereotyp jest taki a nie inny... przykre
A co do e30 to uwazam ja za fajny samochod jak na tamte lata
Tylko mowie o dzisiaj, ciezko znalexc oryginalna zadbana e30, wszystkie są po "tjuninku" i najczesciej siedzi w nich typowy burak i dlatego stereotyp jest taki a nie inny... przykre
r6 99r
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
- kłosiakR6
- Świeżak
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4