Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
Ja robiłem sam, kosztowało mnie to jakieś ~150 zł, tylko, że jak nie masz do tego ręki to lepiej się nie zabieraj. Regenerację powinni Ci zrobić w każdym serwisie motocyklowym, podzwoń po okolicy i się dowiesz wszystkiego.
Honda CR 125
fuck the whales, save 2 strokes !!!
fuck the whales, save 2 strokes !!!
-
cichycr - Świeżak
W ktmie jest zawieszenie wp i w nich jest problem z nabiciem gazu(mało kto ma przyrzad)
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
nargoth - ksiazka jest spoko za free dostepna w necie. kolega ktis514 np ma w podpisie linka
co do amora - jak dla mnie z tylem lepiej zlecic robote dla mechanika. robota jest srednio latwa. nie ze nie do wykonania. ale warto miec lepsze narzedzia do tej roboty. latwo cos uszkodzic, a potem jest problem z zakupem drobnej czesci, bo zazwyczaj kupuje sie wieksze podsespoly ktore kosztuja sporo
ja sam oddawal bym do serwisu. no i jak kolega napisal - z nabiciem problem, ale zawsze mozna zlozony amor dac do samego nabicia

co do amora - jak dla mnie z tylem lepiej zlecic robote dla mechanika. robota jest srednio latwa. nie ze nie do wykonania. ale warto miec lepsze narzedzia do tej roboty. latwo cos uszkodzic, a potem jest problem z zakupem drobnej czesci, bo zazwyczaj kupuje sie wieksze podsespoly ktore kosztuja sporo

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
hmm total dobra marka, lotos nie za bardzo ale że to 2t i każdy z nich to 10w40 to myślę że biedy nie będzie, w razie co weź troszkę nalej do nakrętki 1 i 2go, wymieszaj zdrowo i zobacz czy się połączą tzn będzie 1 barwa
jak tak się stanie to znaczy że śmiało możesz lac
jak tak się stanie to znaczy że śmiało możesz lac
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
piotr - nie lej, szkoda kombinowac. i tak w silniku 2T olej nie kosztuje duzo, i nie wymienia sie go tak czesto.. takze odpuscil bym sovie komcinacje
nagaroth - norma, to zazwyczaj jest zapieczone, nie tylko 00-03
nagaroth - norma, to zazwyczaj jest zapieczone, nie tylko 00-03

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
widzialem na kilku crossowkach jak na tylnim amortyzatorze co jest ta puszka maja nie ktorzy przyczepiona puszke z red bulla albo z czegos innego mam puszke z napoju monster energy i mam pytanie jak to zamocowac ?:D robil ktos cos takiego? z gory dzieki za odp
-
wawzon - Bywalec
Zrywalem coś takiego i pod tym był silikon bezbarwny
-
Derbi Terra 125 4t Problem
Witam jestem szczescliwym posiadaczem tego motoru. Mam do was pytanie na wyswietlaczo elektronicznym przy wlaczeniu stacyjki pojawia sie INsP np 5004 co to znaczy jak to usunac prosze o pomoc.
- mp3278
- Świeżak
Derbi terra
A motor to Derbi terra sory 

- mp3278
- Świeżak
Panowie mam pytanko czy to prawda ze kiedy w full crossach sie wyciagnie tzw "flaki" z klumika to pierscienie bardziej dostaja po du*** ??
PS.moglibyscie mi wyslac link do tematu o mieszance do full crossow? ( ile lac na 5,4,6L)
wiem ze tamat byl ale nie moge znalesc go ;/ byl bym bardzo wdzieczny
dzieki z gory i pozdrawiam
PS.moglibyscie mi wyslac link do tematu o mieszance do full crossow? ( ile lac na 5,4,6L)
wiem ze tamat byl ale nie moge znalesc go ;/ byl bym bardzo wdzieczny
dzieki z gory i pozdrawiam
aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
co ma tłumik do pierścieni/tłoka jedyne to masz głośniejszy moto
mieszankę rób 1:40
tu tabela http://img571.imageshack.us/img571/6969 ... ieszan.jpg
mieszankę rób 1:40
tu tabela http://img571.imageshack.us/img571/6969 ... ieszan.jpg
- barek253
- Mieszkaniec forum
nie do końca się zgodzę że nie ma nic. Miałem problem z kawasaki(4t) że szczelał w tłumik i z tego co wyczytałem to jedną z przyczyn może być brak waty w tłumiku...
Jak by tak tłumik nie miał nic do czynienia z cylindrem to czemu są akcesoryjne tłumiki zwiększające moc i zmieniające oddawanie mocy??
Mieszanka najlepiej taka jak w serwisówce (chociaż też zależy od oleju) np. u mnie w yz 125 na mieszance 1:30(taka zaleca serwisówka) nie miała pełnej mocy dopiero gdy zrobiłem mieszankę 1:35 motor dostał kopa i zaczął normalnie rwać na koło
Jak by tak tłumik nie miał nic do czynienia z cylindrem to czemu są akcesoryjne tłumiki zwiększające moc i zmieniające oddawanie mocy??
Mieszanka najlepiej taka jak w serwisówce (chociaż też zależy od oleju) np. u mnie w yz 125 na mieszance 1:30(taka zaleca serwisówka) nie miała pełnej mocy dopiero gdy zrobiłem mieszankę 1:35 motor dostał kopa i zaczął normalnie rwać na koło
-
Koledzy mam pytanie:
Poszukuje firmy co wykonuje dobre okleiny na enduro ... Dokładnie do ktm 525 sx 2005 rok którego od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem.
Czy coś możecie polecić ? Strona www ? nazwa ? Z jakich wy korzystacie ? Chodzi mi o nie standardową tylko bardziej cieszącą oko
Z Góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam z urlopu - W Bułgarii masa koszulek ktm i energy monster po 25 zł , możę ktoś reflektuje ? A sportu naszego wcale nie widać.
3majcie siÄ™ ...
Poszukuje firmy co wykonuje dobre okleiny na enduro ... Dokładnie do ktm 525 sx 2005 rok którego od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem.
Czy coś możecie polecić ? Strona www ? nazwa ? Z jakich wy korzystacie ? Chodzi mi o nie standardową tylko bardziej cieszącą oko

Z Góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam z urlopu - W Bułgarii masa koszulek ktm i energy monster po 25 zł , możę ktoś reflektuje ? A sportu naszego wcale nie widać.
3majcie siÄ™ ...
KTM sx 525 2005 rok 

-
lenar - Świeżak
Więc tak potrafisz zrobić samemu okleiny??(gimp/corel)
Jeśli tak to możesz oddać do wydruku (goście od reklam) i powiedzieć żeby zrobili z laminatem (cena jakieś 30zł) trwałość no cóż nie jest to coś nadzwyczajnego ale ujdzie. W porównaniu do kosztu gotowej okleiny (350zł) nie wypada źle w końcu 10 sztuk słabej czy jedna mocna okleina??
słyszałem że http://www.rabittsport.pl/ robi okleiny dobrej jakości ale jak z ceną??
Jeśli tak to możesz oddać do wydruku (goście od reklam) i powiedzieć żeby zrobili z laminatem (cena jakieś 30zł) trwałość no cóż nie jest to coś nadzwyczajnego ale ujdzie. W porównaniu do kosztu gotowej okleiny (350zł) nie wypada źle w końcu 10 sztuk słabej czy jedna mocna okleina??
słyszałem że http://www.rabittsport.pl/ robi okleiny dobrej jakości ale jak z ceną??
-
Witam mam pytanie czy jest możliwość zarejstrowania motocykla (dt 125r) który został sprowadzony z niemiec i ma tylko mały brief? Jak tak to jaki jest tego koszt szukałem wszędzie i nie mogę nic znaleść z góry wielkie dzięki.
- Fantas3k
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości