Motocykl elektryczny, który jest lepszy od najlepszych?
Jeszcze sa alternatywne paliwa,np Biodiesel,które jak wiadomo maja w doopie konczace sie zapasy ropy,a motocykle z silnikami diesla sa dostepne wiec sral to.Pozatym skoro w polsce mamy jeszcze nieksploatowane zloza ropy to na swiecie jeszcze tego zostalo.Tak samo jak z kopalniami-nie zamykaja ich dlatego ze wegiel sie konczy itp,poprostu jest ich na slasku w trzy dupy i jedna kopie pod druga.Ale latwiej powieziec ze wegiel sie konczy.A prawda jest taka ze starczy go jeszcze dla naszycgh wnukow
Kiedy ty czlowieku zrozumiesz ze to nie jest motocykl...

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Enter napisał(a):LOL. Wybacz gościu, ale chyba pomyliłeś fora. UFO, wiara i wynalazki, których nikt nie widział, a które są tak rewelacyjne, że gdyby je ktoś dostał do ręki to by oszalał należy opisywać na innych forach.
Enter napisał(a):Właśnie dlatego na forach trudno jest rozmawiać o czymś poważnie. Bo przyjdzie taki ktoś jak ty i napisze bzdurę.
Jedno mnie wk*rwia przylezie taki koleś jak na razie udzielił się tylko w tym temacie, a już rzuca tekstami w stylu: "Wybacz gościu, ale chyba pomyliłeś fora"
Zielonym i czerwonym (czyli w sumie jakim? Brunatnym?) idiotom (jeśli wieżą w to co mówią) i oszustom (jeśli mówią tak bo chcą na tym zyskać) mówię stanowcze NIE!

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Panowie bez obaw ,naszego pokolenia to niedotyczy.Spokojnie posmigamy do śmierci na benzyniakach;).A moto bez silnika spalinowego jest jak człowiek bez serca
Ale świat idzie niestety do przodu.

- bertold12345
- Świeżak
Enter napisał(a):kosta napisał(a):tu akurat ma racje, to jest forum o motocyklach a nie o sprzęcie AGDEnter napisał(a):Sumek napisał(a):i po co komu takie coś? białe kołnierzyki chyba nie wiedzą po co jest motocykl... a i gdzie tu ekologia? [b]to co bym normalnie spalil w cylindrach to zuzyje elektrownia do wyprodukowania
Właśnie dlatego na forach trudno jest rozmawiać o czymś poważnie. Bo przyjdzie taki ktoś jak ty i napisze bzdurę.
To masz problem stary, bo niedługo będziesz jeździł albo na sprzęcie AGD albo na żadnym, gdyż "motocykle" będą tylko w muzeach.
Na szczęście ani ja, ani Ty ani nikt na tym forum tych czasów nie dożyje

-
Movi - Moderator
-
Fikol - Świeżak
eeej a z tymi elektrycznymi pojadami to wcale nie taka przyszlosc, w latach 80tych mialem kolege ktory mial ciotke w jułesej, i ona mu przyslala wlasnie taki motur na prad
Ale wszystkie dzieciaki z sasiedztwa mu zazdroscily a ja nawet moglem na tym pojezdzic jako kolega. Przyslala mu tez pistolety na laser, klocki lego i wiele innych fajnych zabawek
stare dzieje
bo teraz wystarczy skoczyc do reala...
ps.
Puki co, przyszlosc motocykli widze raczej tak i ma byc glosno i smierdzaca

stare dzieje

ps.

- Załączniki
-
- sachs.jpg (80.04 KiB) Przeglądane 2545 razy
-
bast - Bywalec
-
bast - Bywalec
powinniśmy zacząć od zbanowania ciebieEnter napisał(a):bast napisał(a):ps.
LOL. Co to w ogóle jest? Wstydziłbym się przyznać, że to moje, a co dopiero tym jechać gdzieś.
Powinniśmy zacząć od tego, że to nie jest motocykl.

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
Enter napisał(a):bast napisał(a):ps.
LOL. Co to w ogóle jest? Wstydziłbym się przyznać, że to moje, a co dopiero tym jechać gdzieś.
Powinniśmy zacząć od tego, że to nie jest motocykl.
Masz racje,to gowno co ty pokazales to nie motocykl i wstyd by sie bylo przyznac ze takie ciulstwo posiadam-to fakt

PS;Podpisuje sie pod postem Kosty

-
hehe dzięks i szacun
a do autora to jest forum (dla przypomnienia) www.scigacz.pl a nie www.euroagd.pl czy www.wszystkodokuchni.pl hahaha
P.S strony chyba nie istnieją moja fantazja

P.S strony chyba nie istnieją moja fantazja
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
Nie no,ale ten Sachs jest naprawde cacy.kurde,niby taki nowoczesny,ale wszystko jak w starych klasykach,wszysciutko na wierzchu se kazdy szczególik mozesz obejżec
I jeszcze ten wyglad,niby taki lekki,zgrabny a potworek
Podobac mi sie.Jak taka ma byc przyszlosc to zyc nie umierac
i w totka wygrac 

-
Koval135 napisał(a):Podobac mi sie.Jak taka ma byc przyszlosc to zyc nie umieraci w totka wygrac
Mówię Wam przecież, że pojazdy spalinowe nie mają przyszłości to wy swoje.
Już wkrótce po świecie będą jeździć takie Yamahy (otwórz link). Elektryczne. Ma nawet koszyk to przewożenia towarów

Co o tym myślisz Koval135? Podobać się?
Oprócz takich pojazdów Yamaha i Honda mają ponoć za dwa lata produkować małe motocykle elektryczne porównywalne ze 125cc.

- Enter
- Świeżak
on prowokuje, zdecydowanie. za te herezje nalezy mu sie porzadne...
- Załączniki
-
- Biczowanie.gif (17.44 KiB) Przeglądane 2545 razy
-
bast - Bywalec
Przepraszam. Z tym rowerem to rzeczywiście niepotrzebnie was wkurzyłem. Ale ja chciałbym żeby takie prawdziwe motocykle elektryczne jeździły po drogach. Zobaczymy jak to będzie.bast napisał(a):on prowokuje, zdecydowanie. za te herezje nalezy mu sie porzadne...
- Enter
- Świeżak