Tuning
• Strona 1 z 1
Tuning

(kliknij aby powiększyć)
O to moja TZR
mam taki pomysł aby:
Zedrzeć ten pomaranczowy pasek z obudowy i zostawaic czarno srebrna co wy na to czekam na wszlekie opinie o tuningu optycznym ;]?
Czekam na odpowiedz ;][/img]
Ostatnio edytowano 23/1/2009, 21:14 przez Crash, łącznie edytowano 1 raz
- Crash
- Świeżak
zgadzam się z przedmówcami
zostaw tak jak jest teraz... tak jest dobrze, yamaszka się bardzo ładnie się prezentuje...
co do tuningu mechanicznego też bym zostawił serie...
wyczyść gaźnik, filtr...
lepiej zamiast tuningu zainwestuj w dobre paliwo i dobry olej do mieszanki

co do tuningu mechanicznego też bym zostawił serie...
wyczyść gaźnik, filtr...
lepiej zamiast tuningu zainwestuj w dobre paliwo i dobry olej do mieszanki

limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
ładna maszina.. po co ją szpecic??
a na tuning trzeba wywalic minimum 2 3 tysiaki więc po co Ci taki wydatek??
wszystko pięknie i ładnie, nie kalecz sprzętu
a na tuning trzeba wywalic minimum 2 3 tysiaki więc po co Ci taki wydatek??
wszystko pięknie i ładnie, nie kalecz sprzętu
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Co do naklejki to szkoda moto bo teraz masz taki pomysl a pomysl ze za powiedzmy tydzien sie rozmyslisz i tu lipa bo zdarles farbe oryginalna.
Jest jedno wyjscie folia termo elastyczna carbon teraz popularny plus tego rozwiazania to ze oczyszczasz tylko lakier z brudu i tluszczu i naklejasz a jak ci sie znudzi to odklejasz bez szkody dla oryginalnego lakieru na zachodzie to teraz popularne nawet samochody sie tym obkleja bo to tansze od lakieru i zawsze mozna wrocic do pierwowzoru.
A co do tiuningu mechanicznego to szkoda kasy lepiej na mocniejsze moto odlozyc.
Jest jedno wyjscie folia termo elastyczna carbon teraz popularny plus tego rozwiazania to ze oczyszczasz tylko lakier z brudu i tluszczu i naklejasz a jak ci sie znudzi to odklejasz bez szkody dla oryginalnego lakieru na zachodzie to teraz popularne nawet samochody sie tym obkleja bo to tansze od lakieru i zawsze mozna wrocic do pierwowzoru.
A co do tiuningu mechanicznego to szkoda kasy lepiej na mocniejsze moto odlozyc.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
Taka folia co mozna nakleić, a potem dokleić, to najzwyklejszy shit! Porządna jest taka, że ją da się tylko zerwać po naklejeniu.
StrykeR (otwórz link)
-
DYWERSANT - Świeżak
DYWERSANT napisał(a):Taka folia co mozna nakleić, a potem dokleić, to najzwyklejszy shit! Porządna jest taka, że ją da się tylko zerwać po naklejeniu.
Widocznie nie jest taki szajs jezeli chociazby w niemczech cale samochody obklejaja a pozatym niezapominaj ze folia ma nie uszkodzic lakieru wiec klei niemoze byc super mocny.
I tak to lepsze wyjscie niz zdzieranie do zywego lakieru oryginalnego.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
ja tam na twoim miejscu bym to zostawił (chociarz sam ze swojego sku zerwałem) ale moje były obleśne
ale ten twój pomarańczowy pasek jest nawet spoko

- Wiśnia03.08
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm