tanie crossy z allegro
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Ogólnie to elemęty ramy i sama rama byla tak slaba ze jak wziolem kolege za pasazera to stelaz byl zlamany
rozrusnik tez siadl do paru tyg.
Elemęty chrom do pół roku byly w rdzy
No i największa wada silnik 50cm3 w 4 sowie totalna porazka:d
Ale chinczycy wlasnie siÄ™ w tym soecjalizuja roia male pojemnosci w 4t co nie wychodzi im najlepiej:)
mialem go z pół roku niechce wiedziec co się z nim dzieje dalej:D
Pozdr.

rozrusnik tez siadl do paru tyg.
Elemęty chrom do pół roku byly w rdzy

No i największa wada silnik 50cm3 w 4 sowie totalna porazka:d
Ale chinczycy wlasnie siÄ™ w tym soecjalizuja roia male pojemnosci w 4t co nie wychodzi im najlepiej:)
mialem go z pół roku niechce wiedziec co się z nim dzieje dalej:D
Pozdr.
- Piotrek14821
- Świeżak
Znajomy wlasnie kupil synowi tego krosika chińczyka tylko 110cm jak narazie ma go moze z 4 miechy śmiga po toze i nie nazeka:D
- Piotrek14821
- Świeżak
No jak śmiga po TOZE i nie NAZEKA to tylko się cieszyć.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Nie kupuj tego...
Mój znajomy synowi kupił takie coś tylko,ze z silnikiem 125ccm za 1800zł przez pierwsze 2 tygodnie szalał i w ogóle bo jeździł po asfalcie jednak sielanka skończyła się gdy pojechał na dużą piaskownię i chciał wyskoczyć na górce na której wyskakiwał jego kolega zawsze na Yamaha DT 125...
Po prostu wyskoczył było ok! Ale gdy wracał do domu to to coś pod bakiem czego nie nazwał bym ramą po prostu pękło kiera aż plastikową osłonę baku połamała a moto wydłużyło się o 1metr stając silnikiem na ziemi. Na drugi dzień Dwaj starzy żule po fachu z pocałowaniem w rękęwłaściela byłego Krosa wywieźli to coś na żłom za marne 34zł by kupić 6winiaczy z siarką.
Mój znajomy synowi kupił takie coś tylko,ze z silnikiem 125ccm za 1800zł przez pierwsze 2 tygodnie szalał i w ogóle bo jeździł po asfalcie jednak sielanka skończyła się gdy pojechał na dużą piaskownię i chciał wyskoczyć na górce na której wyskakiwał jego kolega zawsze na Yamaha DT 125...
Po prostu wyskoczył było ok! Ale gdy wracał do domu to to coś pod bakiem czego nie nazwał bym ramą po prostu pękło kiera aż plastikową osłonę baku połamała a moto wydłużyło się o 1metr stając silnikiem na ziemi. Na drugi dzień Dwaj starzy żule po fachu z pocałowaniem w rękęwłaściela byłego Krosa wywieźli to coś na żłom za marne 34zł by kupić 6winiaczy z siarką.
- <borut>
- Bywalec
- Piotrek14821
- Świeżak
Za pisanie postów jeden pod drugim
http://bikepics.com/members/numberuno/ | | www.diety-treningi.pl Jakby ktoś potrzebował, zapraszam.
- numberuno
- Świeżak
Zall jestem nowy zamiast ostrzezenie to bys mnie upomnial napisal lepiej, od razu daj mi bana bo widze ze masz jakies dziwne zwyczaje a konta mi siÄ™ niechce usowac.
Może łaskawie przeczytasz regulamin? Bo żeby się zarejestrować wcisnąłeś AKCEPTUJE a nawet nie czytałeś. Gdyby tam było napisane że wpadnie z wizytą 5 murzynów i się z tobą zabawią to też wcisnął byś akceptuje?? Zapewne tak. Gratuluje w życiu też podpisuj dokumenty bez czytania
Icid
Może łaskawie przeczytasz regulamin? Bo żeby się zarejestrować wcisnąłeś AKCEPTUJE a nawet nie czytałeś. Gdyby tam było napisane że wpadnie z wizytą 5 murzynów i się z tobą zabawią to też wcisnął byś akceptuje?? Zapewne tak. Gratuluje w życiu też podpisuj dokumenty bez czytania

- Piotrek14821
- Świeżak
chińczyzna cd;)
Ludki, nie jestem gościem z allegro (tzn jestem ale jako kupujący a nie zachwalający towar).
Sytuację z gościami na dużych crossach opisałem z autopsji, nie dodałem tutaj nic z autopisarstwa.
Sytuacja wyglądała tak, że pojeździliśmy chwilę po górkach i lesie, po czym na prawdę w ciągu 10ciu minut jednemu z gości sprzęt się rozsypał - tylko tyle.
Nie twierdzę tutaj, że chińczyzna jest ok - bo absolutnie nie jest!
Natomiast za 2500zł nie znajdziecie mi lepszej zabaweczki niż właśnie ta gówniana chińczyzna.
Owszem, niedoróbek jest sporo, śrubki odkręcają się co chwile (tylko kolego nie myl śrubek imbusowych, z dużymi śrubami zabezpieczającymi koła, tamte póki co trzymają się dobrze:P), ale powtarzam, za tą cenę jest rewela!
Póki co, czekam na SV no i generalnie teraz bardziej będzie ON niż offroad, niemniej jednak moją mini zabaweczkę na pewno sobie zostawię.
A co do chińczyzny - jestem na NIE, z jednym, małym wyjątkiem
Sytuację z gościami na dużych crossach opisałem z autopsji, nie dodałem tutaj nic z autopisarstwa.
Sytuacja wyglądała tak, że pojeździliśmy chwilę po górkach i lesie, po czym na prawdę w ciągu 10ciu minut jednemu z gości sprzęt się rozsypał - tylko tyle.
Nie twierdzę tutaj, że chińczyzna jest ok - bo absolutnie nie jest!
Natomiast za 2500zł nie znajdziecie mi lepszej zabaweczki niż właśnie ta gówniana chińczyzna.
Owszem, niedoróbek jest sporo, śrubki odkręcają się co chwile (tylko kolego nie myl śrubek imbusowych, z dużymi śrubami zabezpieczającymi koła, tamte póki co trzymają się dobrze:P), ale powtarzam, za tą cenę jest rewela!
Póki co, czekam na SV no i generalnie teraz bardziej będzie ON niż offroad, niemniej jednak moją mini zabaweczkę na pewno sobie zostawię.
A co do chińczyzny - jestem na NIE, z jednym, małym wyjątkiem

-
pew - Świeżak
http://moto.allegro.pl/item535985243_cr ... dzony.html
właśnie znalazłem to w hydeparku..
właśnie znalazłem to w hydeparku..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Przebieg 10 kilometrów i roz..... się wszystko
Naprawde super zabawka za 2,5 koła.

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Powiem tak chińska 250-tka lepiej przyspieszała od mojej DR 125.
... ale to chyba nie tylko o to chodzi. Jemu to ciężko hamuje, sztywno chodzi. Prowadzenie totalnie do dupy. W życiu bym sie nie zamienił.
... ale to chyba nie tylko o to chodzi. Jemu to ciężko hamuje, sztywno chodzi. Prowadzenie totalnie do dupy. W życiu bym sie nie zamienił.
http://www.pcmod.pl (otwórz link) - Forum o tematyce komputerowej. Diagnostyka, naprawa, overclocking, software.
(otwórz link)

- TDragon
- Świeżak
co z tego, ze lepiej przyspiesz jak sam napisales, ze hamulce sa lipne wiec potem sie nie zatrzymasz...?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości