ŚŚŚŚŚŚŚcigaczowy sssylwester
Nie tylko Ciebie... ludzie, PKS jeszcz funkcjonuje... PKP też, można też powiedzieć dokładnie kto skąd jest i jak jedzie, to najwyżej będzie można się z kimś zabrać... proste jak budowa cepa :/
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Chatte napisał(a):Kobiety i koty zawsze robią co chcą. Mężczyźni i psy niech się z tym pogodzą…
ej to nie ma sensu , kobiety i koty , mezczyzni i psy
ok mezczyzni sa z kobietami ale koty nie sa z psami...
dopiero po ujaraniu to ogarnalem , madry jestem , bo wy to jeszcze wiesniaki i zoltodzioby ...

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
aha ja jeszcze robie liste osob z ktorymi bede uprawial sex na sylwestrze , Ponczek i Rocca juz sie wpisali ... kto jeszcze chce?
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
flow a Renate Rączkowską wpisałeś? hehe
Z tym pociągiem jakoś tak dziwnie, wczesniej były tylko z przesiadkami. Chatte a wy będziecie przez Wro jechać?? Jeżeli tak to my z Patty bardzo chętenie:)
Z tym pociągiem jakoś tak dziwnie, wczesniej były tylko z przesiadkami. Chatte a wy będziecie przez Wro jechać?? Jeżeli tak to my z Patty bardzo chętenie:)
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Jedziemy z Poznania ale mozemy jechac przez Wrocław, także wiecie, jak co to ... 2 miejsca wolne. Niby fura dla 5 osób, ale te 3 osoby z tyłu to nie wygodnie
Alfa Romeo 145 nie grzeszy pojemnoscia ;p

Alfa Romeo 145 nie grzeszy pojemnoscia ;p
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
tym i tym :- D małe ale nawet w miare dobrze CIĄGNIE xD
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Powiedz, że się nabijasz, bo nie uwierzę
bejbe
Dwa kije połaczone łańcuchem u biedoty sznurkiem
zboże się tym młóci...
Ludu Duloc, to pisać jak kto jedzie..Meciek, Patty, zabieracie się? bo musimy już zaplanować wyjazd:P

Dwa kije połaczone łańcuchem u biedoty sznurkiem

Ludu Duloc, to pisać jak kto jedzie..Meciek, Patty, zabieracie się? bo musimy już zaplanować wyjazd:P
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Flow napisał(a):dlatego ja tak bardzo Kocham filigranowe dziewczyny
Czyli, ze co? Ze sie nie lubimy, tak? Doooobra, zapamietam.
Chatte, Turbo, bardzo Wam dziekuje za propozycje, mysle, ze z niej skorzystamy o ile bedzie aktualna. Chwilowo mam maly metlik w glowie i musze sie po prostu zlapac za cyce by podjac ostateczna decyzje.
EDIT: ile wlasciwie mam czasu na to? Bo serio musze ostro przekalkulowac mozliwosci.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Flow napisał(a):dlatego ja tak bardzo Kocham filigranowe dziewczyny
Czyli, ze co? Ze sie nie lubimy, tak? Doooobra, zapamietam.
Chatte, Turbo, bardzo Wam dziekuje za propozycje, mysle, ze z niej skorzystamy o ile bedzie aktualna. Chwilowo mam maly metlik w glowie i musze sie po prostu zlapac za cyce by podjac ostateczna decyzje.
EDIT: ile wlasciwie mam czasu na to? Bo serio musze ostro przekalkulowac mozliwosci.
Nie odbieraj nam tej przyjemności...

-
gelo007 - Administrator
hahahah Gelus, no juz kto jak kto, ale Ciebie o takie zakusy nie podejrzewalam
Dobranoc, ide zaraz w kimono.

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe