ŚŚŚŚŚŚŚcigaczowy sssylwester
YoYo
Właśnie rozmawiałem z Flołikiem :* i chciałem się zapytać czy pasuje wszystkim składka po 30zł na sylwka. W tym będzie wszelkiego rodzaju jedzenie , chipsy(chrupki XD ) , paluszki , itd oraz popita ( cola,sprite, soki itd.).
Proszę o zgłaszanie wszelkich problemów oraz propozycji bo czas ucieka!!
P.S jako że dużo ludzi zostaje też na dłużej kupi się jakieś normalne jedzenie na następny dzien itp.
Właśnie rozmawiałem z Flołikiem :* i chciałem się zapytać czy pasuje wszystkim składka po 30zł na sylwka. W tym będzie wszelkiego rodzaju jedzenie , chipsy(chrupki XD ) , paluszki , itd oraz popita ( cola,sprite, soki itd.).
Proszę o zgłaszanie wszelkich problemów oraz propozycji bo czas ucieka!!
P.S jako że dużo ludzi zostaje też na dłużej kupi się jakieś normalne jedzenie na następny dzien itp.
-
Rocca - Świeżak
Ja chcę polskie truskawki do szampana, malutkie paróweczki berlińskie, faszerowanego dzika w chlebie, liczi i konserwowane papaje w puszce xD
Jakie dane do przelewu? czy na PW?
Jakie dane do przelewu? czy na PW?
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
-
Chatte - MEGA TROLL
Cycu- nie tylko kobieea, ale duet po Jasiu Wędrowniczku
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:
-
Chatte - MEGA TROLL
racja osoby ktore beda powinny juz sie okreslac co i jak , bo teraz sa swieta i nikt nie bedzie mial glowy do innych rzeczy niz całowanie ciotek,wujków,podlizywanie sie calej rodzinie ze uklada nam sie swietnie w zyciu itd
a po swietach tot ylko pare dni do sylwka,
tak wiec niech kazdy pisze do Rocca
bussiam,loffciam itd lol rotfl lmao itd : )
a po swietach tot ylko pare dni do sylwka,
tak wiec niech kazdy pisze do Rocca
bussiam,loffciam itd lol rotfl lmao itd : )
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Jeśli chodzi o okres świąteczny to postaram się być na forum i na gg jak najczęściej więc w razie czego proszę też pisać nawet jak mnie nie będzie Pojawie się to odpisze, ważne żeby nie robić wszystkiego na ostatnią chwilę , bo zakupy trzeba będzie pewnie zrobic z 2dni przed sylwkiem.
Nie chcę jechać w sylwestra do sklepu bo wiem co się wtedy dzieje a w dodatku może już czegoś nie być
Nie chcę jechać w sylwestra do sklepu bo wiem co się wtedy dzieje a w dodatku może już czegoś nie być
-
Rocca - Świeżak
bendziesz jechoł : * i tak
bo alko zabraknie to ktos bedzie musial a gosci chyba nie wywalisz misiaQ :*
PoZsDrAFiAm faNuF CaLiBrY : ***
bo alko zabraknie to ktos bedzie musial a gosci chyba nie wywalisz misiaQ :*
PoZsDrAFiAm faNuF CaLiBrY : ***
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
A ja nie wiem jak to wykombinować :/
Aktualnie jestem w kur*wsko nudnej anglii, wracam w nocy z 30-31, w domu bede gdzie o 4 nad ranem. Sprawdzaliśmy z Patty rozkład pociągów i jest mała lipa bo są tylko z przesiadkami a wiadomo jak to może być, jeden się spóźni i będziemy mieć sylwka na pkp :/
Aktualnie jestem w kur*wsko nudnej anglii, wracam w nocy z 30-31, w domu bede gdzie o 4 nad ranem. Sprawdzaliśmy z Patty rozkład pociągów i jest mała lipa bo są tylko z przesiadkami a wiadomo jak to może być, jeden się spóźni i będziemy mieć sylwka na pkp :/
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
nie wiem jak szukaliscie, ale ja znalazlem bez przesiadek wroclaw - lodz, jeden jest 9.30(w lodzi 13.46) drugi jest 13.30(w lodzi 17.44) i jeszcze macie PKS o 11:30(w lodzi 15.55)
Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
-
the69x - Świeżak
no i lipa...okazalo sie, ze musze pracowac i sylwester mam w czarnej dupie mialem nadzieje sie schlac z wami i lipa...sorka.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Gelo
Szafa
Chatte |100%
Punczek :* |100%
Melvin
Floł |100%
Roccusiek łapciuszek & Ann Hayabuza :* |100%
Sepo |100%
Patty_Brawurejszyn "?"
Meciek "?"
Cycoch " ?"
Adam"69" "?"
Bystry "?"
the69x |100%
diuna & friend "?"
Wielka szkoda gumisss :/
jeszcze popijemy razem a na sylwku wypijemy Twoje zdrowie )
reszta niech sie powoli okresla i dopisuje
Szafa
Chatte |100%
Punczek :* |100%
Melvin
Floł |100%
Roccusiek łapciuszek & Ann Hayabuza :* |100%
Sepo |100%
Patty_Brawurejszyn "?"
Meciek "?"
Cycoch " ?"
Adam"69" "?"
Bystry "?"
the69x |100%
diuna & friend "?"
Wielka szkoda gumisss :/
jeszcze popijemy razem a na sylwku wypijemy Twoje zdrowie )
reszta niech sie powoli okresla i dopisuje
Ostatnio edytowano 21/12/2008, 21:46 przez Flow, łącznie edytowano 1 raz
- Flow
- Stały bywalec
odezwe sie potem do ciebie na gg to dasz mi swoj nr koma to ci dryndne o polnocy a napijemy sie napewno predzej czy pozniej flaszka peknie. moze nie w tak doborowym gronie ale jeszcze sie motocykliści spotkamy
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Patty, jak coś to możemy po was wpaść do wrocka, jak będziemy jechać do Łodzi
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:
-
Chatte - MEGA TROLL
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe