[biblioteka] Kontrola drogowa - Policja a...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Oj chłopie wprowadzasz w błąd uczestników ruchu swoimi tak pewnymi stwierdzeniami,skąd ty nabrałeś takich informacji???stosując sie do nie których twoich porad można mieć poważne problemy ze stróżami prawa.A te kamizelki to też dobre...ja tylko znalazłem że policjanci pełniący służbę na drodze mają mieć umundurowanie z elementami ODBLASKOWYMI!nic tam nie ma mowy o tym że to mają być tylko kamizelki odblaskowe.Więc proponuję wcześniej trochę poczytać zanim będziesz wszystkich uświadamiał....<br><hr>Egzaminator WORD
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o chciał facet (?) sobie trochę popisać. No to sobie popisal a że bzdury to inna sprawa.<br><hr>antar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie policja to chamy i brudasy.. Człowiek który wybiera ten zawód ma kompleksy na tle postrzegania go przez innych. Ich poczucie władzy jest porostu śmieszne... niektórym mundurowym porostu żal dupę ściska że ktoś śmiga super maszyną po mieście a oni tylko srają pod siebie w tych radiowozach i dlatego się dopier... za nic... <br><hr>Gonnzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
motocyklistą czy motocyklistom ?<br><hr>zwrotnyKomentatorzy napisał(a):Staliśmy motocyklami na parkingu, podjechała Policja i węcz zaczęła na nas krzyczeć, że jeździmy niezgodnie z przepisami i że mandaty powlepiają za jazdę na kole (!!!!!!!)
My tylko staliśmy, a oni na nas z ryjami !!!
Spokojnie wyjąłem telefon i zmarkowałem, że dzwonię do znajomego prawnka, żeby przyjechał bo mamy problem
Policjanci przeprosili i odjechali:D:D
Na szczęście większość policjantów to normalni ludzie, ale nieraz trafi sie na głupca co to mundur włoży i chce pokazać kto jest górą.
Apeluje - nie bójcie się policji !!!
My mamy dużo praw, wystarczy poczytać kodeks. Zachęcam
Życzę wszystkim motocyklistą szerokości i przyczepności
Pozdrawiam
Bobas<br><hr>Bobas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
swieta rlnosvci piesniasz to cipy bez jaj.acja, k....rwy, czepiaja sie o byle co , policja w nowej rudzie , a w szczego<br><hr>ggggKomentatorzy napisał(a):Dla mnie policja to chamy i brudasy.. Człowiek który wybiera ten zawód ma kompleksy na tle postrzegania go przez innych. Ich poczucie władzy jest porostu śmieszne... niektórym mundurowym porostu żal dupę ściska że ktoś śmiga super maszyną po mieście a oni tylko srają pod siebie w tych radiowozach i dlatego się dopier... za nic... <br><hr>Gonnzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam się z Wami, każdy kto jest w Policji nie mógł odnaleźć się w normalnym życiu, nieudacznicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!którzy traktowani są przez starszych przełożonych jak śmieci i to wyładowują na normalnych ludziach, ostatnio sami mi się zwierzyli, że służą tylko dla wcześniejszej emerytury ! jak można mieć dla nich szacunek
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Wicek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości