Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
DT 125 to bardzo dobre enduro. Godne polecenia.
Miodzik żaden nie jest lepszy bo RS i TZR to bardzo podobne moto skręcane na wielu identycznych podzespołach.
Miodzik żaden nie jest lepszy bo RS i TZR to bardzo podobne moto skręcane na wielu identycznych podzespołach.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
A czemu we włoski sprzęt nie wierzysz? Możesz rozwinąć myśl? Czy jesteś typowym przykładem stereotypowego myślenia że włochy są ble i się psują?
Tak się składa że TZR jest Japońska tylko z nazwy a 90% części z których est zrobiona ma napis ,,made in Italy".
Stwierdzenie że włochy są złe i się psują jest po prostu śmieszne.
Tak się składa że TZR jest Japońska tylko z nazwy a 90% części z których est zrobiona ma napis ,,made in Italy".
Stwierdzenie że włochy są złe i się psują jest po prostu śmieszne.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Już to pisałem w jednym temacie, ale napiszę też tu(może szybciej znajdę odpowiedź
)
A więc tak- od jakiegoś czasu planuje kupić skuterek. Niestety mam mało kasy xD oglądam aukcję na otomoto i allegro i właśnie zauważyłem 2 oferty- CPI Popcorn z 2002 za 1500 i kymco k12 z 2002 za 1300. Który z nich jest lepszy? I ogólnie za jakimi markami mam patrzeć szukając skuta od 2000 r. do max 1500 zł? Z góry dzięki

A więc tak- od jakiegoś czasu planuje kupić skuterek. Niestety mam mało kasy xD oglądam aukcję na otomoto i allegro i właśnie zauważyłem 2 oferty- CPI Popcorn z 2002 za 1500 i kymco k12 z 2002 za 1300. Który z nich jest lepszy? I ogólnie za jakimi markami mam patrzeć szukając skuta od 2000 r. do max 1500 zł? Z góry dzięki
- seneridex
- Świeżak
- seneridex
- Świeżak
Mhm, ok
A czy np. ten CPI będzie lepszym wyborem niż nowy Kingway,Boatian (czy jaoś tak) itp.? I jeszcze jedno- to że silnik jest po remoncie to plus, czy raczej moge mieć jakieś obawy że ten użytkownik go np. "zajeżdżał" ? (być może to głupie pytanie, ale ja się nie znam
)

- seneridex
- Świeżak
Niewiem gdzie oto zapytać kolega mi narysował coś takiego i przysłał i chcial sie zapytac jak taki tłumik sie nazywa
Dziex za odp
A tych ważniejszych prosze o wyrozumiałosc
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33b ... d083d.html
I przeprasza za amatorska fote ale on tak to widzi xD
Dziex za odp
A tych ważniejszych prosze o wyrozumiałosc
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33b ... d083d.html
I przeprasza za amatorska fote ale on tak to widzi xD
Ostatnio edytowano 4/5/2009, 18:54 przez Michael19, łącznie edytowano 1 raz
Marzenie : Kawasaki Ninja 250 cc
" W tych czasach łatwiej znaleźść 125/50 niż 50/50 "
Motocykl jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawa, a Stunt Podstawą.
-
Michael19 - Świeżak
seneridex napisał(a):Mhm, okA czy np. ten CPI będzie lepszym wyborem niż nowy Kingway,Boatian (czy jaoś tak) itp.? I jeszcze jedno- to że silnik jest po remoncie to plus, czy raczej moge mieć jakieś obawy że ten użytkownik go np. "zajeżdżał" ? (być może to głupie pytanie, ale ja się nie znam
)
jest lepszy na 100%, cpi ma sklejona klamke wiec gleba albo jakis szlif, kymco wyglada dupnie, w tej cenie jednak nic dobrego nie dostaniesz
jedyne co ci moge doradzic z tego przedzialu to simson i ogar (ten nowy) uzywany, ja za simka dalem 1200zeta ale wymaga malej kosmetyki
co do remontu to naturalne ze po jakims czasie sie wymienia cylinder bo nie ma juz tyle mocy albo robi sie szlif
co do tego tlumika to mi nic sie na wrzucie nie pokazalo

- talta
- Mieszkaniec forum
zupelnie inna jazda, powiem szczerze ze dla mnie nie liczy sie rok, ani przebieg ale to jak sie jezdzi, jaka elastycznosc silnika i jak wyglada
( mam fiola na simsona
)
poklejona klamka, przyklejony tasma kick starter,ubytek w plastiku po lewej stronie,nie orginalne amortyzatory, mocno zjarane kolanko i tlumik, chyba pekniety tyl od migacza z tylu ale nie wiem czy to nie przez ta jakosc, laczony tylni blotnik, lustra nie orginalne, moto zaniedbane
ja bym nie bral, chyba ze by opuscil do 10 stow bo wymaga kosmetyki i nie wiadomo jak chodzi, esli lubisz sie "bawic" w remont i doprowadzanie do igly to bierz ( ja lubie i wlasnie robie sobie remoncik, edyny minus nie mozna jezdzic )

poklejona klamka, przyklejony tasma kick starter,ubytek w plastiku po lewej stronie,nie orginalne amortyzatory, mocno zjarane kolanko i tlumik, chyba pekniety tyl od migacza z tylu ale nie wiem czy to nie przez ta jakosc, laczony tylni blotnik, lustra nie orginalne, moto zaniedbane
ja bym nie bral, chyba ze by opuscil do 10 stow bo wymaga kosmetyki i nie wiadomo jak chodzi, esli lubisz sie "bawic" w remont i doprowadzanie do igly to bierz ( ja lubie i wlasnie robie sobie remoncik, edyny minus nie mozna jezdzic )
- talta
- Mieszkaniec forum
No tak, co kto lubi
Mnie jednak interesowałoby coś nowszego
A takie "cuÅ›" ??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1262205
Co o tym sÄ…dzisz?
Tak w ogóle to widzę że jesteś nieźle obeznany w tych sprawach. Ja bym nie zauważył tych rzeczy, o których napisałeś poprzednio

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1262205
Co o tym sÄ…dzisz?
Tak w ogóle to widzę że jesteś nieźle obeznany w tych sprawach. Ja bym nie zauważył tych rzeczy, o których napisałeś poprzednio

- seneridex
- Świeżak
Ej dlaczego chcesz se kupic jakies Kymco CPI jakies Siamoty nie lepiej kupić coś markowego ja o takiej marce Siamoto nigdy nie słyszalem
Marzenie : Kawasaki Ninja 250 cc
-
Michael19 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości