MOTOCYKL w granicach 30000 - 40000 zł - doradcie coś:/
To moze ja sie wypowiem. Za taka kase to w Stanach mozesz kupic powiedzmy Ducati. Ale wedlug mnie tak jak w paczatkowych odpowiedziach radzili kup gixera 600 lub 1000 i do tego profesjonalny stroj na moto. Wedlug mnie jeszcze powinno Ci troche kasy zostac.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Flow600RR napisał(a):falconiforme napisał(a):
A tu mały quiz:
Policzcie sobie punkty:
1. Mam prawo jazdy na motocykl +10
...
30. Rzadko jeżdżę w atestowanym kasku -5.
jeden z glupszych quziów jakie widzialem
a eneasz tego czy nie bedzie mogl zrobic prawka za rok , tego nie wiesz, to na razie faza planów wiec spokojnie zdazy zrobic prawko...
Ten quiz jest z "Motocyklisty doskonałego".
Wydaje Tobie się głupi, a tak naprawdę jest napisany uwzględniając wyłącznie statystyki wypadków a nie teoretyczne wywody.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Za 40tys kupisz wszystko.... Po pierwsze nie masz zadnego doswiadczenia w jezdzie na motorze, wiec nie radze kupowac 600setki nawet za 15tys, bo po co zebys co chwile naprawial motor od upadkow... Radze kupic cos za 10tys z 60-85KM. No i na Twoim miejscu kupic bym sobie kask z SHOEI (koszt ok.1300zl), buty ALPINESTARS(koszt ok. 700zl), kombi dwuczesciowe ALPINESTARS(koszt ok. 2000zl), rekawice ALPINESTARS(koszt ok. 350zl). Motorek 60-85konny za 10tys, to naprawde na poczatek cos pieknego. No i ten stroj....
:) za ok. 4-5 tys. Super sprawa
. A jak motor bedzie kupowany w Stanach, to za ta kase co Ci mowie znajdzie cos super dla Siebie, a na super kombi wydasz 40% mniej niz Ci mowilem
. Pozdrawiam

RaQ
- rakupb
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości