UFO, obce cywilizacje, zjawiska paranormalne.
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
UFO, obce cywilizacje, zjawiska paranormalne.
To dzisiaj podyskutujemy troszkę o zjawiskach paranormalnych, o istnieniu obcych cywilizacji. Chciałbym się dowiedzieć jakie jest Wasze stanowsiko wobec tych wszystkich rzeczy.
Kiedyś byłem raczej sceptycznie nastawiony do tego typu tematów.
Jest pewien film, po którego obejrzeniu moje zdanie na ten temat obróciło się o 180°. Wierze w Obce Cywilizaje, wierze w latające spodki.
Także jeżeli macie 1,5 godziny wolnego czasu wieczorem - zapraszam do obejrzenia Konferencji na temat UFO z 2005 roku meksykańskiego badacza zjawisk paranormalnych - Jammiego Maussana. Przedstawia on unikalne nagrania video, zdjęcia obcych, piktogramy.
Wszystko te materiały po licznych badaniach uznano za autentyczne.
Ponizej zamieszczam linki do Konferencji (YouTube):
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-1 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-2 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-3 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-4 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-5 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-6 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-7 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-8 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-9 (otwórz link)
Jaime Maussan - UFO Conference 2005 Part-10 (otwórz link)
Na poczÄ…tku troche przymula. Ale obowiÄ…zkowo do obejrzenia fragmenty:
- part 5 od 3:47 - do konca.
- part 7, Part 8 ! (Te zdjęcia wbiły mnie w fotel.
)
- part 10 od 3:08
Jammie wspomina także o końcu świata w 2012.
Od siebie dodam, że pierwszy raz jak oglądnąłem całość to nie mogłem spac przez 2 dni.
Dodatkowo natknąłem sie na ciekawy film który ukazuje znanego chyba wszystkim stwora jakim jest chupacabra.
Rozjaśnijcie sobie monitor na maksa.
El Chupacabra (otwórz link)
to nagranie miażdży.
tutaj przedziwne nagranie, którego nie pojmuje:
Pingwin na Czubku Sosny (otwórz link)
co do cholery w takim klimacie robi pingwin na czubku sosny ?!
..to jak... ? wierzycie w UFO ?
Kiedyś byłem raczej sceptycznie nastawiony do tego typu tematów.
Jest pewien film, po którego obejrzeniu moje zdanie na ten temat obróciło się o 180°. Wierze w Obce Cywilizaje, wierze w latające spodki.
Także jeżeli macie 1,5 godziny wolnego czasu wieczorem - zapraszam do obejrzenia Konferencji na temat UFO z 2005 roku meksykańskiego badacza zjawisk paranormalnych - Jammiego Maussana. Przedstawia on unikalne nagrania video, zdjęcia obcych, piktogramy.
Wszystko te materiały po licznych badaniach uznano za autentyczne.
Ponizej zamieszczam linki do Konferencji (YouTube):

Na poczÄ…tku troche przymula. Ale obowiÄ…zkowo do obejrzenia fragmenty:
- part 5 od 3:47 - do konca.
- part 7, Part 8 ! (Te zdjęcia wbiły mnie w fotel.

- part 10 od 3:08
Jammie wspomina także o końcu świata w 2012.
Od siebie dodam, że pierwszy raz jak oglądnąłem całość to nie mogłem spac przez 2 dni.

Dodatkowo natknąłem sie na ciekawy film który ukazuje znanego chyba wszystkim stwora jakim jest chupacabra.
Rozjaśnijcie sobie monitor na maksa.

to nagranie miażdży.
tutaj przedziwne nagranie, którego nie pojmuje:

..to jak... ? wierzycie w UFO ?
-
turboponczek - MEGA TROLL
Koleś mówi ale ja nic nie rozumiem. Napisy chociaż przydałyby się. Sprawdziłem Chupacabre i nic specjalnego. W filmach Hollywoodzkich już im lepiej takie efekty wychodzą.
Wierzę w życie poza ziemskie ale nie w życie rasy inteligentnej jak człowiek. Pod pojęciem życie poza ziemskie mam na myśli różne wirusy, bakterie itd. Ale coś takiego jak Chupacabra to tylko jakiś wymysł. Ale myśląc z drugiej strony tak bardziej obiektywnie to wszechświat jest nie skończony więc nigdy nie wiadomo co się tam kryje. W każdym razie nie wierze że jakieś ufoludki przyleciały na Ziemię. Jak już to jest to wynik ludzkich nie udanych eksperymentów. W USA jest taka tajna baza jakieś 100km od Las Vegas. Strefa 55 czy jakoś tak to się nazywa. Tam dzieją się różne jaja. Takie rzeczy to tylko człowiek potrafi stworzyć.
Wierzę w życie poza ziemskie ale nie w życie rasy inteligentnej jak człowiek. Pod pojęciem życie poza ziemskie mam na myśli różne wirusy, bakterie itd. Ale coś takiego jak Chupacabra to tylko jakiś wymysł. Ale myśląc z drugiej strony tak bardziej obiektywnie to wszechświat jest nie skończony więc nigdy nie wiadomo co się tam kryje. W każdym razie nie wierze że jakieś ufoludki przyleciały na Ziemię. Jak już to jest to wynik ludzkich nie udanych eksperymentów. W USA jest taka tajna baza jakieś 100km od Las Vegas. Strefa 55 czy jakoś tak to się nazywa. Tam dzieją się różne jaja. Takie rzeczy to tylko człowiek potrafi stworzyć.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Dla mnie ufo cywilizacje i wiele innych zagadnień to nic nowego a patrząc na tego typka na filmie to śmiać mi się z niego chce ,znam ludzi którzy mi co nieco na ten i owy temat powiedzieli i jak czytam takie śmieszne pościki zwykłego zjadacza chleba to mam niezłą komedie 

Komancz
- komancz4
- Świeżak
Ja mysle z ejest mega ignoracja i szczytem snobizmu twierdzic iz jestesmy sami w tym mega wielkim worku bez dna jakim jest wszechswiat
ja porownuje to tak: to ze ryby istnieja kazdy wie i jadl. ale ja np nigdy beda nad morzme niewidzialem ryby se o tak i co? mam mowic ze ich tma niema bo plynleme lodka i zadna nie wyszla?

ja porownuje to tak: to ze ryby istnieja kazdy wie i jadl. ale ja np nigdy beda nad morzme niewidzialem ryby se o tak i co? mam mowic ze ich tma niema bo plynleme lodka i zadna nie wyszla?
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Każdy ma swoje zdanie i nie ma co się kłócić bo będziemy ciągnąć zawsze na swoją stronę. My że nie a Wy że tak.
W każdym razie uważajcie dzisiaj w nocy żeby El Chupacabra was nie zaatakowała
W każdym razie uważajcie dzisiaj w nocy żeby El Chupacabra was nie zaatakowała

only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Sam nie wiem co o tym myśleć. Nam wydaję się ,że wszechświat jest nieskończony , chociaż nie wiadomo jaki jest naprawdę , jedynym ograniczeniem w dalszych podbojach kosmosu są statki kosmiczne ,które są zbyt prymitywne jak na tak dalekie wyprawy. Wg mnie nie wiadomo czy jesteśmy sami czy nie tak samą niewiadomą jest nieskończoność wszechświata. Turbo zapodał ciekawe materiały ,ale w dalszym ciągu podchodzę do tego tematu ze sceptyzmem ,może tak jest lepiej ,wygodniej. BTW Dlaczego Ci ludzie się śmieją ,w końcu to poważna konferencja ,chociaż mi też wydawało się to śmieszne ,gość ucieka od ufoluda ,kitra sie za płotem a w między czasie pstryka fotosy??
-
House MD - Świeżak
A moją mamę ostatnio goniła ognista kula. Tak zasuwała do domu, że jej się łańcuch w rowerze zapalił xD A na poważenie to ja też jestem zdania, że nie jesteśmy sami.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam w dosyc sporo rzeczy wierze. W UFO czy jak ich kto tam nazywa, nekromancje (sam sie kiedys tym bawilem, do pewnego momentu, az mialem dziwna sytuacje), nie chce mi sie wierzyc, ze gdzies tam nic nie ma... Z drugiej strony zawsze zastanawiam sie czy jest koniec, jezeli tak to jak on wyglada? co jest ciemnosc?swiatlo? tez przeciez musi jakos wygladac.
cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

-
Rike - Świeżak
zrobilem sobie o 24 maly seansik...no i jak zwykle nic sie nie stalo;d aczkolwiek... mialem posokowca bawarskiego (kaja) niestety zmarla:( spala ze mna w lozku i.... budzi mnie w nocy jej szczekanie, gdzie ten pies to byl len, spioch wiekszy ode mnie.... ja otwieram oko patrze 3 w nocy (mysle ze czesc osob wie ze jest to demoniczna godzina, a nie jak wiekszosc twierdzi 24, jak ktos chce abym wytlumaczyl to wytlumacze) ja otwieram drugie oko patrze a moj psiak stoi na srodku pokoju, ze skulonym ogonem i na zmiane warczy i piszczy w strone okna.... jak motocykl kocham prawie sie posralem a naleze raczej do odwaznych osob, szybko bejsbola w reke, no i wlaczylo sie myslenie co ducha bede lal?? nie sobie przypierdole jak sie pojawi... od tamtego czasu trzymam sie z dala od martwych stworzonek, ziol, kosci itd...aczkolwiek jezeli znajde osobe towarzyszaca to wroce do tego:)
cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

-
Rike - Świeżak
Ja raz sie nawalilem ,ale widzialem to cos bylo mala czerwona kropka i nagle przyspieszylo ,a kumple sie smiali ,no to skoczylem po browara ,ale juz sie nie pojawilo ;(
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Czytal ktos o projekcie Haarp ? USA maja takie cos na Alasce i nalezy to do kolejnej teorii spiskowej
Jest to bron ,ktora pozwala wywolywac tornada i trzesienai ziemii =D tzn wg poglosek
,ale ciekawe ciekawe

-
Sprawa jest prosta jak budowa cepa.
Przyjmujac ograniczona ilosc galaktyk i planet, zbijajac bezmala do zera szanse na istnienie zycia ,etc, i tak prawdopodobienstwo tego IZ istnieje zycie na naszym badz wyzszym poziomie jest > 1 tak wiec z matematyka nie pogadasz. Bardziej niz pewne ze tak wlasnie sie stalo, takze nie ma co dywagowac akurat NA ten temat.
Wazniejsze jest czy inne nacje sie z nami kontaktowaly czy nie, i tutaj jest kupa fejków i prkatycznie nie sposob cokolwiek sensownego znalezc, jednakze przykladow jest wiele potwierdzajacych jak sie wydaje pewna ingerencje w gatunek ludzki.
Prawie niemozliwe jest nagle przeskoczenie ewolucyjne od orangutana do czlowieka, takze samo to juz moze byc przykladem manipulacji genetycznej i hodowli projektu czlowieka.
Dodatkowo hinduizm okresla bardzo dokladnie odleglosci gwiezdne, budowe materii oraz koordynaty i polozenie ziemi w galaktyce. Praktycznie niemozliwe jest by tak stara religia miala te informacje li tylko od ludzi. Przypominam iz odkrycie atomu nastapilo wiele pozniej a to jest juz u nich w pismach religijnych.
Elektryczne oswietlenie egipskich piramid - coz, podobno zarowke wynaleziono bezmala 1800 lat pozniej.
Widac ze nie sa to dziela przypadku, albo jakas cywilizacja byla tutaj, stojaca na o wiele wyzszym poziomie albo to dzialo sie za sprawa ingerencji naszych przyjaciol. Obie wersje sa mozliwe, jednoczesnie idealnie pokazuja iz nie istnieje cokolwiek co mozna nazwac bogiem, a jedynie sa to podania najprawdopodobniej o wlasnie cywilizacji ktora stworzyla zycie rozumne na ziemi poprzez skomplikowane hybrydy ziemskich istot czlekoksztaltnych ze swoja rasa.
Dodajac do tego podania o potworach, diablach, cyklopach itp widzimy iz jestesmy pierwszym w pelni udanym eksperymentem - inne nie do konca byly poprawne dla tego je zgladzono i probowano raz jeszcze.
W zwierzyncu doktora frankensteina pojawilo sie cos co rokowalo szanse na rozwoj i tak powstal czlowiek.
EOF
Do rozmow na ten temat polecam zapoznac sie z wiecej niz jednym, dwoma filmami - najlepiej doglebna analiza biblii (oryginal a nie cenzurowana i wypaczona przez kosciol wersja), zwojow i ksiag swietych innych religii (dostepne przedruki pozbawione falszerstw, nawet wierne tlumaczenia - w najblizszym fakultecie teologicznym).
Ogolnie najlepiej porozmawiac z teologiem gdyz oni maja na zajeciach poznawanie i badanie innych pism niz ogolnie dopuszczone dla swiata, takze tych nie cenzurowanych wersji - nawet swiezak z 2giego roku powie Wam gdzie i czego szukac by spedzic ciekawe godziny nad ksiazka.
Przyjmujac ograniczona ilosc galaktyk i planet, zbijajac bezmala do zera szanse na istnienie zycia ,etc, i tak prawdopodobienstwo tego IZ istnieje zycie na naszym badz wyzszym poziomie jest > 1 tak wiec z matematyka nie pogadasz. Bardziej niz pewne ze tak wlasnie sie stalo, takze nie ma co dywagowac akurat NA ten temat.
Wazniejsze jest czy inne nacje sie z nami kontaktowaly czy nie, i tutaj jest kupa fejków i prkatycznie nie sposob cokolwiek sensownego znalezc, jednakze przykladow jest wiele potwierdzajacych jak sie wydaje pewna ingerencje w gatunek ludzki.
Prawie niemozliwe jest nagle przeskoczenie ewolucyjne od orangutana do czlowieka, takze samo to juz moze byc przykladem manipulacji genetycznej i hodowli projektu czlowieka.
Dodatkowo hinduizm okresla bardzo dokladnie odleglosci gwiezdne, budowe materii oraz koordynaty i polozenie ziemi w galaktyce. Praktycznie niemozliwe jest by tak stara religia miala te informacje li tylko od ludzi. Przypominam iz odkrycie atomu nastapilo wiele pozniej a to jest juz u nich w pismach religijnych.
Elektryczne oswietlenie egipskich piramid - coz, podobno zarowke wynaleziono bezmala 1800 lat pozniej.
Widac ze nie sa to dziela przypadku, albo jakas cywilizacja byla tutaj, stojaca na o wiele wyzszym poziomie albo to dzialo sie za sprawa ingerencji naszych przyjaciol. Obie wersje sa mozliwe, jednoczesnie idealnie pokazuja iz nie istnieje cokolwiek co mozna nazwac bogiem, a jedynie sa to podania najprawdopodobniej o wlasnie cywilizacji ktora stworzyla zycie rozumne na ziemi poprzez skomplikowane hybrydy ziemskich istot czlekoksztaltnych ze swoja rasa.
Dodajac do tego podania o potworach, diablach, cyklopach itp widzimy iz jestesmy pierwszym w pelni udanym eksperymentem - inne nie do konca byly poprawne dla tego je zgladzono i probowano raz jeszcze.
W zwierzyncu doktora frankensteina pojawilo sie cos co rokowalo szanse na rozwoj i tak powstal czlowiek.
EOF
Do rozmow na ten temat polecam zapoznac sie z wiecej niz jednym, dwoma filmami - najlepiej doglebna analiza biblii (oryginal a nie cenzurowana i wypaczona przez kosciol wersja), zwojow i ksiag swietych innych religii (dostepne przedruki pozbawione falszerstw, nawet wierne tlumaczenia - w najblizszym fakultecie teologicznym).
Ogolnie najlepiej porozmawiac z teologiem gdyz oni maja na zajeciach poznawanie i badanie innych pism niz ogolnie dopuszczone dla swiata, takze tych nie cenzurowanych wersji - nawet swiezak z 2giego roku powie Wam gdzie i czego szukac by spedzic ciekawe godziny nad ksiazka.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Slyszal ktos o latajacych humanoidach xD naprawde LOL idziesz sobie ,a tu nagle cos nawala w powietrzu xD
Polecam filmik z Meksyku ,tylko nie wiem czy jest na tej stronce
http://www.ufoinfo.pl/index.php?artid=108 (otwórz link)
Polecam filmik z Meksyku ,tylko nie wiem czy jest na tej stronce

http://www.ufoinfo.pl/index.php?artid=108 (otwórz link)
-
Simon znów napisał książkę 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości