UFO, obce cywilizacje, zjawiska paranormalne.
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
House MD napisał(a):Piankowy Marynarzyk napisał(a):Mi ukradli radio kolo 2.10 to by sie zgadzalo.
to dobrze ,że o 2.10 bo 3 godzina jest gorsz to i poloneza by Ci skroili (joke)
Jak si wydarlem na skurczybyka to spieprzal jak glupi ,glebe by zaliczyl xD
Wracajac do UFO lub zjawisk ,to chcialem kiedys wyprobowac stan wyjscia z ciala czy jakos tak ,osoba sie relaksuje i skupia na jednej rzeczy np zapalonej swiecy ,czytalem o czyms takim ,ale teraz gadam z czapy

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Martwię się trochę o simona bo chyba za dużo książek się naczytał i skoro dobrze zrozumiałem to nasz kolega wywnioskował że kiedyś żyły cyklopy itp. i były one nie udanym eksperymentem aż powstał człowiek w pół udany eksperyment? A kto tak eksperymentuje? Bóg tak się zabawia? Z ciekawości jak tylko pójdę odebrać siostrę z pracy wsiadam na kompa znowu i zobaczę co simon napisze w nowej książce.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Pewnie tak ,dlatego wolę być prostym 'ludziem', żyć na luzie i brykać na moto. Biblioteka watykańska to jest skarbnica wiedzy ,ale są też inne pierdoły massoni ( pozdrowienia dla radia ojca Tadeusza) ,Księga Tajemnic Prezydenta USA i wiele wiele innych.
-
House MD - Świeżak
Osobiscie to USA mam w du*** bardziej by mnie interesowalo co tam kaczki skrywaja w swojej wielkiej ksiedze Kaczogrod... ich to ja sie boje bardziej niz chinoli...Strach mnie ogarnal po wypowiedzial naszego ,,prezydenta" w Gruzji..., ktos mu powinnien dac inne wskazowki jak zwalczyc swoj kompleks mniejszosci....
cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

-
Rike - Świeżak
Nie wiem dlaczego wszczynają tyle burd i prowokują?? Może wiedzą,że nie dostaną kasy na kampanię wyborczą PiSu i już teraz ją nadrabiają. praktycznie teraz z każdej strony jest zagrożenie terroryzm, Iran, Chiny, Korea Północna ,ogólnie coraz gorzej.
-
House MD - Świeżak
Błagam koledzy tylko nie rozpoczynajcie gadki o polityce. USA, Chiny, Rosja, Bush, Kaczory itd. naprawdę dajcie sobie z tym spokój bo to jest naprawdę cięższe do wytłumaczenia niż istnienie życia poza ziemskiego.
Szkoda że simon nie odezwał się w sprawie tych cyklopów i ocenzurowanych Biblii. Ja tu specjalnie poszedłem po siostre do pracy i przychodzę jak nigdy włączając jeszcze kompa a tu nic. Szkoda. Może jutro coś poczytam bo naprawdę interesuje mnie to co napisał i chciałbym poznać więcej szczegółów.
Szkoda że simon nie odezwał się w sprawie tych cyklopów i ocenzurowanych Biblii. Ja tu specjalnie poszedłem po siostre do pracy i przychodzę jak nigdy włączając jeszcze kompa a tu nic. Szkoda. Może jutro coś poczytam bo naprawdę interesuje mnie to co napisał i chciałbym poznać więcej szczegółów.
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Co do filmu Jaime Maussana to nie jest raczej tak, że to wszystko jest kiepskiej jakości, w ogóle wszelkie bajki o U.F.O wypuszczone w media to nie jest ściema ? Moim zdaniem gdyby materiały takie jak zdjęcia, filmy czy ślady o szarych czy zielonych ludzikach były prawdziwe to wątpię by rząd wypuścił to w publikę. Nie oszukujmy się, w internecie nie ma wolności i raczej co by było prawdziwe czy oryginalne na takie masowe tematy miało by bytu
?
Religi nie ruszam, boje się, że te wszystkie filmy o kodzie Leonarda, Egzorcyzmach Emili Rose np. mogą mieć odrobinę krzty wspólnego z rzeczywistymi faktami to które miały miejsce ^^

Religi nie ruszam, boje się, że te wszystkie filmy o kodzie Leonarda, Egzorcyzmach Emili Rose np. mogą mieć odrobinę krzty wspólnego z rzeczywistymi faktami to które miały miejsce ^^

-
DetoX - Świeżak
senekkorzenna napisał(a):Nie bardzo wierze w UFO i IT a to z tej prostej przyczyny ze w moim rozumowaniu ludzkim zawsze coś ma określony cel ,a jaki to cel miało by UFO latając w nasza przestrzeń truj wymiarową.
Jeszcze jedno;nasz system kontroli lotów i obserwacji kosmosu jest tak naszpikowany elektroniką kontrolną że przynajmniej to co jest widziane gołym okiem zostało by zlokalizowane teleskopami elektronicznymi.
Sadzisz ze amerykanie nie wiedza o tym ze jakis spodek latal na niebie? I czy naprawde sadzisz, ze o wszystkim nam opowiedza ?

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Swojego czasu bajke o ufo wymyslili amerykanie podczas zimnej wojny aby ruscy zbyt szybko sie nie domyslili ze to amerykanskie samoloty szpiegujace, a co do prawdziwego ufo nikt tak naprawde do konca nie wie kim lub czym sa i co tu robia no moze kilku nielicznych, prawda jest ze nawet gdyby cos bylo a moze nawet jest to i tak nie dowiemy sie prawdy chyba ze sie nam na glowe to cos zwali, tak wiec nie mysle nad tym zbyt wiele i jednak wole patrzec na droge kiedy sobie smigam niz na niebo wypatrujac " mimozemstanow " 

-
savage80 - Świeżak
Oglądłem film na Discovery i tam zostało wyjaśnione, że prace nad latającymi spodkami podjął już Hitler..., po rozpadzie III Rzeszy część Niemieckich naukowców została przejęta przez USA, a częśc przez Rosjan. Badania nad nimi nie zostały zakończone i powstawały różne prototypy...także co do spodków to raczej ludzki twór i pokaz najlepszej techniki, o której zwykli śmiertelnicy dowiadują się z 50 letnim opóźnieniem;)
Przy dzisiejszej technice, photoshopach i reszcie trudno uwierzyć w coś widząc samą fotografię, także nie wiem co myśleć o 'obcych'.
A co do egzorcyzmów Emiliy Rose, to film jest oparty na faktach proponuje na youtube wpisać Anneliese Michael, są tam nagrania (audio) z modlitw o odpędzenie...trochę przerażające..., ale to, że zło istnieje jest niepodważalne. Rozmawiałem ostatnio z księdzem, który napotkał na takie właśnie pprzypadki opętania, ciekawa sprawa, ale podobno 99% ludzi przychodzących do egzorcysty odsyła się do psychiatry, ale ten 1%... Wracając do Annieliese to jest nakręcony dokument, można go również w częsciach zobaczyć na youtube;)
Przy dzisiejszej technice, photoshopach i reszcie trudno uwierzyć w coś widząc samą fotografię, także nie wiem co myśleć o 'obcych'.
A co do egzorcyzmów Emiliy Rose, to film jest oparty na faktach proponuje na youtube wpisać Anneliese Michael, są tam nagrania (audio) z modlitw o odpędzenie...trochę przerażające..., ale to, że zło istnieje jest niepodważalne. Rozmawiałem ostatnio z księdzem, który napotkał na takie właśnie pprzypadki opętania, ciekawa sprawa, ale podobno 99% ludzi przychodzących do egzorcysty odsyła się do psychiatry, ale ten 1%... Wracając do Annieliese to jest nakręcony dokument, można go również w częsciach zobaczyć na youtube;)
"Noga z gazu" 

- MarciNe
- Świeżak
hmmm a mnie do dzisiaj zastanawia jedna rzecz.
był to dzień 08-08-08 ; ) czyli 8 sierpnia tego roku ; )
godzina tak po 20 żeby nie powiedzieć że 20:28 ?
ide sobie miastem i jakoś tak ogłoszenie na słupie czy coś spowodowało ze Girl popatrzyła w góre i co zobaczylismy, coś na wzór samolotu, ale z tyłu jakby miało jakieś dopalacza, czy coś tam świeciło, w każdym razie nie to było najdziwniejsze, najdziwniejsze jest to z jaką prędkością to coś się poruszało... a było to naprawde bardzo szybko, tak na oko z 5x szybciej od samolotu. Widziałem jak latają F16 i przy tym to ślimaki. A w ogóle myśliwca nad naszymi terenami to ja już od ponad 10lat nie widziałem.
Ktoś wie co wtedy latało nad Polską? bo jak wiecie data jest specyficzna, wtedy Rosja robiła porzadek w gruzji.
Teraz zerkłem na filmik nagrany telefonem, ale niestety zbyt krótki i zbyt mała rozdzielczość żeby cokolwiekzobaczyć. (jedynie co to date tym sposobem sprawdziłem)
był to dzień 08-08-08 ; ) czyli 8 sierpnia tego roku ; )
godzina tak po 20 żeby nie powiedzieć że 20:28 ?
ide sobie miastem i jakoś tak ogłoszenie na słupie czy coś spowodowało ze Girl popatrzyła w góre i co zobaczylismy, coś na wzór samolotu, ale z tyłu jakby miało jakieś dopalacza, czy coś tam świeciło, w każdym razie nie to było najdziwniejsze, najdziwniejsze jest to z jaką prędkością to coś się poruszało... a było to naprawde bardzo szybko, tak na oko z 5x szybciej od samolotu. Widziałem jak latają F16 i przy tym to ślimaki. A w ogóle myśliwca nad naszymi terenami to ja już od ponad 10lat nie widziałem.
Ktoś wie co wtedy latało nad Polską? bo jak wiecie data jest specyficzna, wtedy Rosja robiła porzadek w gruzji.
Teraz zerkłem na filmik nagrany telefonem, ale niestety zbyt krótki i zbyt mała rozdzielczość żeby cokolwiekzobaczyć. (jedynie co to date tym sposobem sprawdziłem)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
to ze cos jest w kosmosie jest pewne i kazdy naukowiec powie to samo, jest to tak duze ze nie ma innej opcji zeby cos tam jeszcze sobie zylo... no i ok.
druga sprawa spodkow itp. jesli ktos sie interesuje to wie ze nawet w polsce sa konstruowane proste konstrukcje spotkow... wygladaja jak ufo ale ta konstrukcja musi tak miec dlaczego to musialbym sie tu rozpisywac jest masa ksiazek itp jak ludzie kombinuja
w skrocie powietrze jest zasysane od gory pozniej rownomiernie rozkladany na okraglym skrzydle... ale o tym to duzo gadania
reasumujac duzo fotek ufo to zdjecia ludzi ktorzy sami cos sobie takiego wybudowali . Mysle ze jesli ufo by instnialo i nas odwiedzalo to:
1. robili by to w taki sposob zeby nam cos powiedziec i ujawniliby sie.
2. skoro dolecieliby na ziemie ich technologia bylaby duuuuzooo wyzsza od naszej co oznacza ze pewnie nawet bysmy ich nie zobaczyli
3. moze to wszystko matrix
polecam poczytanie ksiazek o polskich konstruktorach ufo itp
mozna sie niezle zdziwic ze robia talerze ktore lataja
moze nie na x kilometorow ale moga latac nad ziemia i to jest fajne 
druga sprawa spodkow itp. jesli ktos sie interesuje to wie ze nawet w polsce sa konstruowane proste konstrukcje spotkow... wygladaja jak ufo ale ta konstrukcja musi tak miec dlaczego to musialbym sie tu rozpisywac jest masa ksiazek itp jak ludzie kombinuja

reasumujac duzo fotek ufo to zdjecia ludzi ktorzy sami cos sobie takiego wybudowali . Mysle ze jesli ufo by instnialo i nas odwiedzalo to:
1. robili by to w taki sposob zeby nam cos powiedziec i ujawniliby sie.
2. skoro dolecieliby na ziemie ich technologia bylaby duuuuzooo wyzsza od naszej co oznacza ze pewnie nawet bysmy ich nie zobaczyli

3. moze to wszystko matrix

polecam poczytanie ksiazek o polskich konstruktorach ufo itp

-
Proxa - Świeżak
Hmmm cos mi sie wierzyc nie chce, ze nasz rzad z kaczorami na czele cos takiego bylby w stanie wybudowac, skoro kawalka prostej, dobrej drogi nie potrafia zlozyc....
cbr900rr--->niestety po przesiadce z motocykla kazde auto bedzie sie mulic 

-
Rike - Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości