Kącik pakera.
Szprycowanie sie anabolikami ma najwiekszy sens kiedy jest sie zwodowcem i ma z tego jakies korzysci majatkowe
' to nie są miesnie tylko olejek sobie wstrzykuje to nawet nie ma kształtu miesni dla mnie to załosne by aż do takich sposobów sie uciekać mega cienias '
no to mega cieniasem jest praktycznie kazdy kulturysta zawodowy?

' to nie są miesnie tylko olejek sobie wstrzykuje to nawet nie ma kształtu miesni dla mnie to załosne by aż do takich sposobów sie uciekać mega cienias '

- Prese
- Świeżak
Co do koksow to powiem wam tak... Wyjezdzajac do Anglii w lipcu tamtego roku wazylem 55kilo a juz na wiosne tego roku mialem 75 kilo i co? Da sie... Ale to juz genetyka brat jest odemnie 4 lata starszy i przyjezdzajac Do Angli wazyl jakies 69 kilo gdzie teraz po 2 latach wazy 94... I co? To wszystko osiagnelismy bez odzywek ale teraz dowale odzywki i bedzie potwor ze mnie... A poza tym robie mase... Wole byc wielki niz wyrzezbiony jak laska... I czuje sie bardzo komfortowo jako najwiekszy wsrod rowiesnikow i starszych... Daje mi to satysfakcje... A cwiczyc kocham... Takze o koksach nie mysle... Chlopaki... chcecie przepis na mase? Ja robilem tak... 5 posilkow dziennie... Malo ruchu... i silownia 4 razy w tygodniu. Trening nie dluzej niz 90 min (we dwoch) i kazda partie miesni osobno... Dajesz sobie dobrze w dupe to i dostaniesz to czego sie spodziewasz... MASE!!!
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Prese napisał(a):Szprycowanie sie anabolikami ma najwiekszy sens kiedy jest sie zwodowcem i ma z tego jakies korzysci majatkowe
a który kulturysta wstrzykuje sobie olejek? wymien choć jedno nazwisko , anabole owszem hormon wzrostu tak ale olejek? odrazu by było widac ze to nie są mięsnie
sebekmelior Ty lepiej uważaj zeby Ciebie nie zamknęli za siłe...
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
sebekmelior napisał(a):chcecie przepis na mase? Ja robilem tak... 5 posilkow dziennie... Malo ruchu... i silownia 4 razy w tygodniu. Trening nie dluzej niz 90 min (we dwoch) i kazda partie miesni osobno... Dajesz sobie dobrze w dupe to i dostaniesz to czego sie spodziewasz... MASE!!!
jezeli jestes z bratem ekto albo mezomorfikiem to jeszcze ok,ale dla endomorfika Twoj przepis na 'mase' to tylko sadlo i strata sprawnosci fizycznej

Mich4ł,choc jedno nazwisko? Dexter Jackson
uwierz mi ze tak latwo tego nie dostrzezesz,nie kazdy kto wbija olej od razu rozwala lapy jak Valentino,wystarczy mala dawka dla poprawy rozmiaru o kilka malych cm odstajacej partii miesniowej ,
spojrz chociazby na lydke pana w srodku, Dextera Jacksona
http://www.muscletime.com/gallery/d/444 ... pia-52.jpg
pozdro

Ostatnio edytowano 5/9/2008, 07:42 przez Prese, łącznie edytowano 1 raz
- Prese
- Świeżak
Prese napisał(a):'chcecie przepis na mase? Ja robilem tak... 5 posilkow dziennie... Malo ruchu... i silownia 4 razy w tygodniu. Trening nie dluzej niz 90 min (we dwoch) i kazda partie miesni osobno... Dajesz sobie dobrze w dupe to i dostaniesz to czego sie spodziewasz... MASE!!!'
jezeli jestes z bratem ekto albo mezomorfikiem to jeszcze ok,ale dla endomorfika Twoj przepis na 'mase' to tylko sadlo i strata sprawnosci fizycznej
Mich4ł,choc jedno nazwisko? Dexter Jackson
uwierz mi ze tak latwo tego nie dostrzezesz,nie kazdy kto wbija olej od razu rozwala lapy jak Valentino,wystarczy mala dawka dla poprawy rozmiaru o kilka malych cm odstajacej partii miesniowej ,
spojrz chociazby na lydke pana w srodku, Dextera Jacksona
http://www.muscletime.com/gallery/d/444 ... pia-52.jpg
pozdro
Już czas, żebyś nauczył się cytować. Nie widzisz buttona "cytuj" przy postach?
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Ja jestem troche wyrzezbiony a brat... no cuz... poszedla po calosci na mase... I jak labs wyglada...
ale jak dla mnie to ze przytylem bylo super w pol roku z najmniejszego w szkole stalem sie najwiekszy... Super sprawa... Dodalo mi to motywacji... A cwiczyc nie przestane... A co do wstrzykiwania olejku to moim zdaniem najwieksza glupota... Co Ci po wielkosci jak pojdziesz na balety i tanczyc mogl nie bedziesz... Albo jak cos trzeba podniesc... Kumpel ma przeprowadzke bierze Ciebie bo mysli ze jak duzy jestes to duzo pomozesz a ty szafki na pake nie wsadzisz... I co zdiwienie kumpli... A jaka kompromitacja...

Ja jestem troche wyrzezbiony a brat... no cuz... poszedla po calosci na mase... I jak labs wyglada...

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
co do tych panów murzynków z medalami. to czy ich żony mają w ogóle z nich jakiś pożytek w łóżku?? czy tylko napinają te swoje mięśnie a panie od razu orgazmów dostają??
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Gandalf napisał(a):co do tych panów murzynków z medalami. to czy ich żony mają w ogóle z nich jakiś pożytek w łóżku?? czy tylko napinają te swoje mięśnie a panie od razu orgazmów dostają??
a to nie jest tez przesadzona plotka troche?
-
kravec - Administrator
hmm też mnie to interesi panowie tak szerocy panienki traca cycki to panowie moze fiutki ??;> jak to z tym jest??
popatrzmy na kulturystów tacy szerocy itp nafaszerowani tymi różnościami..
popatrzmy na kulturystów tacy szerocy itp nafaszerowani tymi różnościami..
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
jajka sie kurczą po kuracji anabolikami bo organizm przyzwyczaja sie do tego ze jest za duzo hormonów i przestaje produkowac testosteron, po jakimś czasie wszystko wraca do normy kulturysci biorą po to by ten proces nastapił jak najszybciej Clomid po to by jak najmniejsze spadki masy i sily nastapily, nawet nie czuje kiedy rymuje
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
clomid to do malych cykli,na poziomie kulturystow robi sie przerwy w cyklach i czysci recptory,a ogolnie PCT (post cycle therapy) robi sie duzo mocniejszymi srodkami niz clomid
mimo to potrafia sprawic ze organizm wraca do jakiejstam normy i sa w stanie zaplodnic kobiete

mimo to potrafia sprawic ze organizm wraca do jakiejstam normy i sa w stanie zaplodnic kobiete

- Prese
- Świeżak
sluchajcie, idzcie na dobra silownie w duzym miescie.po treningu pod prysznicem poczujecie sie "malutcy" pod kazdym wzgledem, stereotyp malego sprzetu jest wrecz przeciwnoscia tego co jest naprawde.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
Zmienie troszkę temat. Jakiś tydzień temu zakupiłem urządzonko do gotowania na parze Tefala. Jedzonko przepyszne, robi się szybciutko i co najważniejsze, niczego zdrowszego nie znajdziecie. Polecam.
Przykładowe danie:
-2x pierś z kurczaka posypana dla smaku wegetą,
-paczka mrożonych warzywek(kukurydza, marchew, fasolka zielona, papryka)
-woreczek ryżu
-szklanka białej herbaty
Jem tylko to od tygodnia, czasami zamieniając kurczaka na świerzą rybkę. Dorzuciłem preparat Olimpa "Thermo Speed Extreme" i już widzę efekty. Dowaliłem jeszcze fajny plan treningowy i jestem zadowolony. Naprawdę widać efekty. Polecam
Przykładowe danie:
-2x pierś z kurczaka posypana dla smaku wegetą,
-paczka mrożonych warzywek(kukurydza, marchew, fasolka zielona, papryka)
-woreczek ryżu
-szklanka białej herbaty
Jem tylko to od tygodnia, czasami zamieniając kurczaka na świerzą rybkę. Dorzuciłem preparat Olimpa "Thermo Speed Extreme" i już widzę efekty. Dowaliłem jeszcze fajny plan treningowy i jestem zadowolony. Naprawdę widać efekty. Polecam
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak