Śmierć na motocyklu.. ;/ bez głowy (czyt. rozumu)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Co to w ogóle za teoria, nie ścigać ..... po to są mają dbać nad bezpieczeństwem innych , a koleś stwarzał i tak zagrożenie dla innych nawet jeśli by go nie gonili więc dobrze zrobili.
- WhiteArmy00
- Świeżak
icid napisał(a): Gdyby nie gonili motocykli to każdy popełniał by przestępstwa na motocyklu, bo przecież nic prostszego niż obrobić bank i zwiać motocyklem jak i tak policja nie podejmowała by pościgu.
Jeździsz na motorze po ulicach ? To powiedź mi ile razy złamałeś przepisy? Założę się, że spokojnie na utratę prawa jazdy i dowodu rejestracyjnego.
Kto pierwszy jest bez winy niech rzuci kamień.....
Po za tym jego motor był zarejestrowany i opłacony. Wystarczyło puścić za nim samochód z wideoradarem (takimi policja w okolicy dysponuje) i później wysłać mu zgłoszenie na komisariat.
Już jest za późno. Mamy człowieka, który będzie siedział i kobietę, która zmarła. Każdy jest w tym wypadku poszkodowany.
- Under
- Świeżak
ja wciąż będę przy zdaniu, że gliniarze przeginają w takich sytuacjach. Pościgi na złamanie karku, właśnie prowadzą do tragedii. Jak niektórym myli się to z GTA to sorry - wypad.
Jasne nie uzasadnia to i nie usprawiedliwia gnoja który ucieka.
Ale gówn.....obowiazkiem scigających jest dbanie o zasr......życie i zdrowie innych by nie ucierpieli w pościgu, bo oni potrzebują dowartościowywać się.
Sorry, ale mam do czynienia z nimi często i dla mnie duża czesc to bezmózgi, którym jedynym wyczynem było dostanie się do policji.
Żeby nie było w rodzinie mnóstwo mundurowych.
Nie wiem może tak tylko we wrocławiu zalatuje debilizmem.
Dla mnie są tak samo winni jak ten gówniarz śmierci dziewczyny.
Jasne nie uzasadnia to i nie usprawiedliwia gnoja który ucieka.
Ale gówn.....obowiazkiem scigających jest dbanie o zasr......życie i zdrowie innych by nie ucierpieli w pościgu, bo oni potrzebują dowartościowywać się.
Sorry, ale mam do czynienia z nimi często i dla mnie duża czesc to bezmózgi, którym jedynym wyczynem było dostanie się do policji.
Żeby nie było w rodzinie mnóstwo mundurowych.
Nie wiem może tak tylko we wrocławiu zalatuje debilizmem.
Dla mnie są tak samo winni jak ten gówniarz śmierci dziewczyny.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
Wyobraź sobie że śmigam w miarę przepisowo, do tego mam prawkoUnder napisał(a):Jeździsz na motorze po ulicach ? To powiedź mi ile razy złamałeś przepisy? Założę się, że spokojnie na utratę prawa jazdy i dowodu rejestracyjnego

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
- Under
- Świeżak
Dajcie mu warna za to.Od tego jest inny temat,dla filmów z YT,pozatym byl już podany ten film.Aha,już nie wspominam że spamujesz i offtopujesz.Chcesz posty nabijać,idź gdzie indziej.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości