Baotian BT49QT-2 i nadal 45 km/h
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Ja mam wszystko co sie zaczyna na dys... ale staram sie pisać w miarę czytelnie xD
simonw teraz też bez wiekszego trudu takie papiery sobie można wyrobić wystarczy udać głupka w pani pełdagog i psycholog
:D
simonw teraz też bez wiekszego trudu takie papiery sobie można wyrobić wystarczy udać głupka w pani pełdagog i psycholog

Rozpędzić się jest łatwo, ale zatrzymać można nie mieć okazji...
- Junior59
- Świeżak
a pie*** głupoty i offtopa sie robi.. zamykac to wpizdu kolega wie czemu nie chce jechac i wystarczy :]
moze to smieszne jest ale jak ktos ma dysgrafie i dys orto to juz nie jest smieszne.. bo wam sie wydaje ze to takie smieszne ale jak bys *** pisał malował jak dzieciak z podstawowki nie było by Ci do smiechu ... :/
moze to smieszne jest ale jak ktos ma dysgrafie i dys orto to juz nie jest smieszne.. bo wam sie wydaje ze to takie smieszne ale jak bys *** pisał malował jak dzieciak z podstawowki nie było by Ci do smiechu ... :/
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):a pie*** głupoty i offtopa sie robi.. zamykac to wpizdu kolega wie czemu nie chce jechac i wystarczy :]
Wyjaśnij mi w którym momencie śmialiśmy się z dyslektyków? My tylko krytykowaliśmy ludzi którzy wszędzie tłumaczą się papierami dyslektyka Znam kilku dyslektyków i widzę jak pracują żeby pisać normalnie. Zresztą co ma dysleksja do pisania na forum? Co, krój czcionki samemu trzeba tworzyć? Samemu trzeba szperać po słownikach? Konstrukcja forum jest tak banalna, że nawet przedszkolak z odrobiną chęci mógłby pisać poprawnie.
PS: Znowu się w moda bawisz?

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Bostorn człowieku czym ty sie łamiesz ja w gimnazjum robiłem najwięcej błędów z całej kasy a malować tez nie umiem i jakos sie tym nie przejmuje i tobie radze to samo olej to
i pamiętaj ze 60 sekund smutku zabiera Ci 1 min szczęścia

Rozpędzić się jest łatwo, ale zatrzymać można nie mieć okazji...
- Junior59
- Świeżak
hmm nie jestem smutny ;(;( psytul ktos
P
tylko chodzi o to że każdy pierdoli ze on dyslektyk żarty żartami ale.. bez przesady co za dużo to nie zdrowo a tak po za tym jak piszesz to nie będziesz poprawiał kazdego wyrazu z 200 czy tam ilu..
a co do moda
nie chca mi go dac??
to się pobawię a co
Bosti może:D

tylko chodzi o to że każdy pierdoli ze on dyslektyk żarty żartami ale.. bez przesady co za dużo to nie zdrowo a tak po za tym jak piszesz to nie będziesz poprawiał kazdego wyrazu z 200 czy tam ilu..
a co do moda

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
1. Nie nie moze i moge Ci to latwo udowodnic
2. Mowimy o leniach a nie dys- ktorzy jednak pisza poprawnie mimo wszystko i ciezko nad tym pracuja
3. przytula

2. Mowimy o leniach a nie dys- ktorzy jednak pisza poprawnie mimo wszystko i ciezko nad tym pracuja
3. przytula

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
bastus napisał(a):Ej, Panowie !
O czym wy mówicie u mnie się nic nie podkreśla ... ?
Właśnie mówimy o tym że sie nie podkreśla a powinno.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
bo IE nie ma slownika a Firefox ma
Nie wiem jak opera, bo jej nikt nie uzywa. Userzy FF maja podkreslanie, userzy IE sa madrzy i nie musza miec. Forum samo nic nie podkresla, to jedynie wasze przegladarki

Nie wiem jak opera, bo jej nikt nie uzywa. Userzy FF maja podkreslanie, userzy IE sa madrzy i nie musza miec. Forum samo nic nie podkresla, to jedynie wasze przegladarki

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm