YAMAHA TZR 50, 70 ,80
jezeli wymienisz sam cylinder to bardzo nie zmienia sie osiagi moze szybciej bedzie sie zbierac, moj kolega ma w tzr cyl wymieniony 70 a wal gaznik standart i nie moze mnie wyprzedzic a ja mam cyl 50ccm wymien to co napisal talta i wtedy bedziesz zadowolony z osiagow
-
andrzej551 - Bywalec
wydechu nie wymienie na pewno :/ albo weydech albo cylinder wal i i gaznik a cylinder wal i gaznikile mzoe mnei wyniesc??
bo jak tak patrze na mielochu to ponad 2tys :/
bo jak tak patrze na mielochu to ponad 2tys :/
Ostatnio edytowano 26/8/2009, 10:19 przez bajusek1, łącznie edytowano 1 raz
- bajusek1
- Świeżak
jak masz 'swiezy' wal to mozesz nie wymieniac walu, jedynie lozyska jak chcesz
wydech daje najwiecej
moze zostaw 50 i kup sportowy wydech
jaki masz gaznik ? ile mm ma gardziel?
ceny mieloch plus wymiana chyba, ze robisz sam (do super zadan to nie nalezy)
wydech daje najwiecej
moze zostaw 50 i kup sportowy wydech
jaki masz gaznik ? ile mm ma gardziel?
ceny mieloch plus wymiana chyba, ze robisz sam (do super zadan to nie nalezy)
- talta
- Mieszkaniec forum
No już ci napisali, ludzie, możesz kupić firmówkę typu malossi, strage 6, Polini, naraku nie polecam. Lub chiński komplet za 250zł. A wiec możesz zrobić to taniej i będzie cię to kosztować 1000zł a nie 2. Ale i tak na jedno wyjdzie kupisz chińskie rozleci się, znowu chińskie znowu się rozleci i już będziesz w plecy
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
-
andrzej551 - Bywalec
witam!!
mam taki problem za moją TZR, gdy zostawie moto na kilka dni w garażu to tworzy sie plama oleju po nim. olej kapie gdzieś z pod śrubki tej co się spuszcza olej z przekłądni. prubowałem ja dokręcic lecz dalej już się nieda. moje pytanie brzmi: czy tam jest jakaś uszczelka którą mógłbym wymienić aby olej niekapał?? piszcie co wiecie na ten temat i co mozna zrobic aby temu zaradzić.
mam taki problem za moją TZR, gdy zostawie moto na kilka dni w garażu to tworzy sie plama oleju po nim. olej kapie gdzieś z pod śrubki tej co się spuszcza olej z przekłądni. prubowałem ja dokręcic lecz dalej już się nieda. moje pytanie brzmi: czy tam jest jakaś uszczelka którą mógłbym wymienić aby olej niekapał?? piszcie co wiecie na ten temat i co mozna zrobic aby temu zaradzić.
- mariusz_777
- Świeżak
gdzie to mozna kupic i ile moze kosztowac ten o-ring i śrubka????? i jaki olej polacacie do przekładni (TZR 50)???
- mariusz_777
- Świeżak
10w40 jakiegos motula, castrola czy innego
o-ring nie wiem w sklepie z lozyskami, motoryzacyjnym, tam gdzie sprzedaja krany, kabiny, kible itp.
sruba to sklep z art. metalowymi ale wez na wzor, jak maja na wage to dostaniesz za darmo
o-ring to groszowe sprawy, albo wez na wzor albo do srubki przymierz, bo wymiaru ci niestety nie podam
o-ring nie wiem w sklepie z lozyskami, motoryzacyjnym, tam gdzie sprzedaja krany, kabiny, kible itp.
sruba to sklep z art. metalowymi ale wez na wzor, jak maja na wage to dostaniesz za darmo

- talta
- Mieszkaniec forum
Keeee.. 10W40 to olej silnikowy panie kolego, do smarowania silnikow czterosuwowych i nie ma nic wspolnego z dowolnym olejem przekladniowym ktory najczesniej ma oznaczenie zgodne z SAE czyli SAE i numerek, i nie wystepuje tam oznaczenie "W" serio serio.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości