YAMAHA TZR 50, 70 ,80
- mariusz_777
- Świeżak
ja miałem to samo w rs 50 okazało się że jak jest ten mały plasticzek na dwa imbusy co idzie do niego linka od oleju. na końcu linki jest coś na kształt "trójkąta" zamontowany na takim wodziku wyciąłem odpowiednich rozmiarów kółko uszczelki od warburga i nałożyłem go na ten wodzik a następnie ten "trójkąt" przykręciłem go śróbką tak jak wcześniej był i po problemie mam nadzieję że pomogłem. Tak opisowo mi trudno wytłumaczyć ale powinieneś się domyślić o co chodzi
- uzik94
- Świeżak
Witam. Mam takie pytanie dotyczące Yamahy tzr 50. Jest taki problem chciałem ja odpalić a rozrusznik w ogóle nie ruszy tylko mi pyka coś w kosce która jest koło akumulatora ( akumulator załadowny) z góry dzięki
- yamaszka135
- Świeżak
wygląda na to ze aku jest do wyrzucenia jeżeli nie moze ruszyc rozrusznikiem, lub bendyx nie zachacza o magneto
-
andrzej551 - Bywalec
Witam to jeszcze raz ja mam do posiadaczy yamaha tzr pytanie czy model z 2006r w malowaniu czarnym.Czy jest jeden kolor czarny czy na pługach jest matowy ??
- yamaszka135
- Świeżak
- yamaszka135
- Świeżak
Różnie się cenią. Zależy czy dajesz swój lakier, podkład itp. Czy jest przygotowane do malowanie (jest już zdarty stary i podkład) czy musi robić sam. Najlepiej zadzwonić i się zapytać, ale idź do kogoś z renomą, żeby nie spartolił roboty.
- talta
- Mieszkaniec forum
- yamaszka135
- Świeżak
-
andrzej551 - Bywalec
nom nie wiem ale u nas słysząłem ze 300 od elementu ale jak samochód maluje to może coś mniej będzie ;/
- yamaszka135
- Świeżak
yamaszka135 napisał(a):nom nie wiem ale u nas słysząłem ze 300 od elementu ale jak samochód maluje to może coś mniej będzie ;/
może cos utargujesz, ale pamiętam taka sytuacje jak moj kolega malował skuter i zawiózł mu plastiki juz zmatowane i pomalowane podkładem i chyba mu powiedział 500 czy 600 za całosc, najlepiej jedz do niego zapytaj sie ile to bedzie kosztowac i z głowy
-
andrzej551 - Bywalec
witam
jechalem TZR i zaczela zwalniac, i doczekalem do jakis 15km/h no i jechalem dalej... ale za jakies 400/500m to samo... wygladalo mi na to jakby paliwo dochodzilo do gaznika potem spalil ta benzyne i trzeba bylo czekac znow, no ale dalem kumplowi sie przejechac i jemu sie wydaje ze cos chamuje.. nie wiem o co chodzi potem jechalem i cos jakby chamowalo faktyczxnie ale przy wersji o gazniku zostaje. nie wiem co robic, a do mechanike nie chce dawac co radzicie? w koncu stanela TZR, i nie chciala wogole krecic no i stoji... jutro bede cos robil. motor jest u znajomego, bo nie chcialo mi sie 2km pchac.
Pozdrawiam prosze o pomoc
jechalem TZR i zaczela zwalniac, i doczekalem do jakis 15km/h no i jechalem dalej... ale za jakies 400/500m to samo... wygladalo mi na to jakby paliwo dochodzilo do gaznika potem spalil ta benzyne i trzeba bylo czekac znow, no ale dalem kumplowi sie przejechac i jemu sie wydaje ze cos chamuje.. nie wiem o co chodzi potem jechalem i cos jakby chamowalo faktyczxnie ale przy wersji o gazniku zostaje. nie wiem co robic, a do mechanike nie chce dawac co radzicie? w koncu stanela TZR, i nie chciala wogole krecic no i stoji... jutro bede cos robil. motor jest u znajomego, bo nie chcialo mi sie 2km pchac.
Pozdrawiam prosze o pomoc
Ghost Rider 50ccm!
- adrian042
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości