FANI NSR 125. LACZMY SIE
1. edytuj posty a nie pisz paru pod soba.
usunalem bo nie widze sensu uczenia Cie edycji postow. Oprocz tego, dzial GIELDA->Ogloszenia.
usunalem bo nie widze sensu uczenia Cie edycji postow. Oprocz tego, dzial GIELDA->Ogloszenia.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
CO moze byc przyczyna, ze za duzo miesznaki dostaje i swece zalewa czasem pluje z rury????
Moze to byc wina oleju (jezdze na nim juz jakis czas) albo jakas regulacja dozownika??
pozdro
Moze to byc wina oleju (jezdze na nim juz jakis czas) albo jakas regulacja dozownika??
pozdro
S - szał
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
- Herbi NSR
- Świeżak
Herbi NSR napisał(a):CO moze byc przyczyna, ze za duzo miesznaki dostaje i swece zalewa czasem pluje z rury????
pozdro
Po prostu ma zbyt bogatą mieszankę, musi dostawać więcej powietrza.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
A no ja tam chyba cos grzebalem przy tej iglicy i mozliwe ze cos opsułem
Ale nie dokonca wiem czy sobie poradze z opuszczeniem jej
Dobra zrobilem regulacje gaznika i niby działa ale jeszcze jedna pomoc prosze.
Od zawsze mam tak ze jak wyreguluje go na 1.5tys na jalowym i sie przejade chociaz kawalek to poznije juz mam 1.2 - 1.1 tys i znowu musze regulowac. Poznije w trakscie jazdy po paru dniach znowu zgasnie i trzeba wszystko robic od nowa (czysczenie swiecy, regulacja) Gaznik moze sie sam rozregulowac??

Dobra zrobilem regulacje gaznika i niby działa ale jeszcze jedna pomoc prosze.
Od zawsze mam tak ze jak wyreguluje go na 1.5tys na jalowym i sie przejade chociaz kawalek to poznije juz mam 1.2 - 1.1 tys i znowu musze regulowac. Poznije w trakscie jazdy po paru dniach znowu zgasnie i trzeba wszystko robic od nowa (czysczenie swiecy, regulacja) Gaznik moze sie sam rozregulowac??
S - szał
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat
gsx - r
- Herbi NSR
- Świeżak
Czy znasz budowe gaźnika? Znam przyczyne ale długo trzeba tłumaczyć. Wytłumacze ci w skrucie: Wyrobiona jest przepustnica powietrza, dostaje sie powietrze od góry bokiem przepustnicy i dlatego skaczą obroty. Przepustnica jest podłaczona do linki od gazu, powietrza i bęzyny. Tam gdzie wychodzi linka do gaźnika (odkrecisz pokrywke gaźnika górną) i wyciągnij porzepustnice powietrza (jest to duży, okrągły kowałek metalu spasowany do gaźnika i on sie wyrobił (ma luzy miedzy sciankami gaźnika a przepustnicą). Trzeba wymienić przepustnice o ile nie wyrobiły sie scianki gaźnika. Jak scianki gaźnika są byrobione to należy wymienić cały gaźnik. Jka nie kupisz gaźnika to ci powiem co masz zrobić.
I CO ZROBIŁEŚ TO??
I CO ZROBIŁEŚ TO??
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Ci co mówią ze "nsr najelpsza" "nie wymienie na zadne cagivy aprilki" HAHAHAHAH . człowieku nsr to kopa przejedz sie na mito to odrazu zmienisz zdanie
"...Bo życie jest po to, by śmigać na MOTO!..."
- TomeczekLbn
- Świeżak
wez te mito nie dosyc ze sa brzydkie bo mi sie nie podobaja to wez zrob w nich remont silnika bys musial chyba miex z 2.5 kola ... i jaki sielniki wyrzylowane jak ze pojemniosci 125 mozna wyciagnac 200 na godzina to jest jakas paranoja moim zdaniem
-
Gs-stefan - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm