Za, którym razem zdałeś (aś) egzamin na kat. A ?
- FabrykaSnow
- Świeżak
- pawel_k_888
- Świeżak
A (B i C) za pierwszym... kat.A zdawalem w Zamośćiu i była to moja pierwsza przejażdżka motocyklem po mieśćie... W szkole nauki jazdy miałem instruktora, który był młodszy ode mnie (czyli miał 17 lat) i sam nie posiadał prawa jazdy na motocykl... po dwoch dniach jeżdżenia po ósemce jakimś koreańskim wynalazkiem poprosiłem o papiery i kurs zrobiłem naprawde w ekspresowym tempie... 

- Lipton
- Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
Za, którym razem zdałeś (aś) egzamin na kat. A ?
Tak samo jak kolega za 1 w( Koszalin )
- bogmadur
- Świeżak
I autor dopisuje się z dniem dzisiejszym
Zdane za pierwszym dzisiaj http://piloty.wroclaw.pl - WORD Radom
Cały czas w to niewierze

Zdane za pierwszym dzisiaj http://piloty.wroclaw.pl - WORD Radom

Cały czas w to niewierze

Ostatnio edytowano 28/5/2014, 06:59 przez jabba1, łącznie edytowano 3 razy
Gry dla dzieci (otwórz link)
- jabba1
- Świeżak

Natomiast 2 podejście było o tyle ciekawe, że w momencie kiedy wyjechałem na miasto było oberwanie chmury ;p lało tak że prawie nic nie było widać a co lepsze miałem super Word-owski kask bez szybki zadnej. Nie widziałem prawie nic całą trasę(dobrze że nie trafiło się nic dziwnego na trasie bo pewnie wjechał bym komuś w tyłek albo przejechał kogoś na pasach. Mimo że egzamin zaliczony to byłem tak wk.... że miałem ochotę przejść się do dyrektora tego Wordu i nawciskać mu na ten temat...
WORD Łódź
-
Rocca - Świeżak
A i 1/2
Witam
No i nie ma się czym pochwalić
Oblałem na placu. Wszystkie manewry wykonałem poprawnie. Potem dowiedziałem się, że do II rundki slalomu podchodziłem ze złej strony placu.
Manewry zrobiłem OK, techniczny, głowa, kierunki, górka itp OK.
Potem oblał wszystkie osoby, które zdawały po mnie. Wiem bo zapisałem się od razu na drugi egzamin i mogłem popatrzeć.
Mimo wszystko egzaminator był na tyle uprzejmy, że zapytał się czy będę się od razu zapisywał i poleciał zanieść moje papiery do sekretariatu.
Kolejny termin na początku Września.
Czarny Poniedziałek
Pozdrawiam
No i nie ma się czym pochwalić

Manewry zrobiłem OK, techniczny, głowa, kierunki, górka itp OK.
Potem oblał wszystkie osoby, które zdawały po mnie. Wiem bo zapisałem się od razu na drugi egzamin i mogłem popatrzeć.
Mimo wszystko egzaminator był na tyle uprzejmy, że zapytał się czy będę się od razu zapisywał i poleciał zanieść moje papiery do sekretariatu.
Kolejny termin na początku Września.
Czarny Poniedziałek

Pozdrawiam
-
Shaft - Świeżak
-
usio - Świeżak