wypadki
-
turboponczek - MEGA TROLL
patty_brawurka napisał(a):Jakbym nie zapomniala zalozyc nakolannikow, toby nic mi sie (oprocz ramienia) nie stalo - a tak mam lekko podrapane kolano. Jednak kurtka, kask, zolw, rekawice - to podstawa. Pewnie wygladalabym bez tego o wiele gorzej. Niech sie teraz zastanowia ci, ktorzy smigaja w podkoszulkach i krotkich spodenkach.
biały dres i klapki to podstawa lansku na super sporcie !
laski to aż się w kolejkach ustawiają !
- Dokaz
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
sepo napisał(a):gumisss napisał(a):widac ze ostra babka jestes
W koncu to BIG MAMA DELISZYS
mialem to samo pisac

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Będzie dobrze Patty
), mi się też koleżanka wysypała i niestety też z jej winy, ale z nią trochę gorzej bo leży w szpitalu ale była porządnie ubrana i to ją uratowało przed poważnymi obrażeniami.

-
palua - VIP Åšcigacz.pl
Niestety polak niemieckim samochodem, ze szwabskim ubezpieczeniem... :/ 200zl i 6pkt karnych
Bo notatke do ubezpieczenia potrzebowal - inaczej byloby byez policji, ale coz... Pech chcial, ze trafilam w niemieckie blachy :/

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
ale ja jestem idiota przed piecioma minutami mi napisalas ze 200zl i punkty a ja pytam czy bez policji 

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Wspolczuje, ale szczescie, ze nic Ci nie jest w sumie. Szkoda Suzy...
Ladnie z Twojej strony, ze poczuwasz sie do odpowiedzialnosci za to zdarzenie. Inna kwestia, ze oczywistym jest, iz oczy trzeba miec dookola glowy, nawet w dupie (jak to swego czasu jeden z forumowiczow napisal), zawsze i wszedzie, w kazdej sytuacji... I czujnosc na maksa. No nie sposob powiedziec nic innego niz to, ze sama sobie jestes winna...
Ladnie z Twojej strony, ze poczuwasz sie do odpowiedzialnosci za to zdarzenie. Inna kwestia, ze oczywistym jest, iz oczy trzeba miec dookola glowy, nawet w dupie (jak to swego czasu jeden z forumowiczow napisal), zawsze i wszedzie, w kazdej sytuacji... I czujnosc na maksa. No nie sposob powiedziec nic innego niz to, ze sama sobie jestes winna...

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
patty nie zdążyłem przez gg powiedzieć że dobrze że ty cała jesteś. swoją drogą to aż tak ogromnej tragedii nie ma w zniszczeniach. ale niestety trochę za to wybulisz.
składaj szpeja szybko żebyśmy (jak leitho pisał się w końcu spotkać)
ps. ja w kwietniu dostałem identycznie 6pkt i 200zł mandatu
składaj szpeja szybko żebyśmy (jak leitho pisał się w końcu spotkać)

ps. ja w kwietniu dostałem identycznie 6pkt i 200zł mandatu

-
melvin - PierwszyOkrutny
ej jak to sie stało ze ja dostałem 6 pkt i 500zł ?
policjant powiedział ze powinien mi zabrac prawo jazdy za ten numer 

-
O ku*** ale pech. Szkoda, szkoda... niestety nie można stracić czujności ani na chwilę... chwila może kosztować jeszcze więcej. Możesz się pocieszać, że i tak zbyt wiele się nie stało. Pozdrawiam!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
olo113 napisał(a):może nie byłes w jego typie?....![]()
![]()
ufarbuj włoski i rzuć oczkiem zalotnie może Ci popuści![]()
od maja świstek i tak leży na drukarce

Ostatnio edytowano 22/8/2008, 12:41 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
-
ok, przedstawiam wam podejści forumowiczów do takiego czegoś. pamiętajcie bezpieczeństwo przede wszystkim (wiadomość PW dotyczyła jazdy motorowerem RS50 100km/h, co można przeczytać w dziale prawo RS50 i tłumik od R1)
tak że na mnie wypadki już chyba przestają robić wrażenie...
o co ci chodzi za co niby miałbym dostać dwa warny
Co ma chłopak jezdzic 45km/h powazny jestes
w dziale skutery to co drugi temat jest o tym jak odblokować jakiś skuter i tam żadnych problemów nie masz
albo tematy jak zarejestrować 125 na 50 też ludzie opisywali i nikt warna nie dostał.. Ty na swoim skuterku jezdziłeś 45km/h
Weź sie zastanów zanim coś napiszesz bo tylko posty sobie chcesz nabijać...
tak że na mnie wypadki już chyba przestają robić wrażenie...
o co ci chodzi za co niby miałbym dostać dwa warny
Co ma chłopak jezdzic 45km/h powazny jestes
w dziale skutery to co drugi temat jest o tym jak odblokować jakiś skuter i tam żadnych problemów nie masz
albo tematy jak zarejestrować 125 na 50 też ludzie opisywali i nikt warna nie dostał.. Ty na swoim skuterku jezdziłeś 45km/h
Weź sie zastanów zanim coś napiszesz bo tylko posty sobie chcesz nabijać...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Przyszła i na mnie kolej
. Dzisiaj kolo 7 rano jechalem do roboty ( bardzo dobrze mi znaną trasą ). Powoli szykowalem sie do skrętu w lewo, az tu nagle jakis stary h.. wyjeżdza SKUTERKIEM z podporządkowanej. Jak juz zorientowal sie, ze jestem bliziutko to.. stanąl na srodku pasa
i znieruchomial. Dałem po heblach. Niestety mokry asfalt, nierozgrzane opony.. gleba
Kiedy zorienotwalem sie co jest wogole grane, skuterowca juz nie było. Straty: poszorowana kiera, pęknięte lusterko, urwany kierunek i wygięta dźwignia biegów i jakies rysy. Mi nic sie nie stalo, poza obiciem calego lewego boku i obtartą nogą.
Kurde. Czlowiek sobie mysli, ze inni maja gleby ,ale jego to nie dotyczy. Wiele czasu cwiczylem hamowanie, na suchym mokrym asfalcie, piasku... i dupa. Dlatego radze sie zastanowic, tym, którzy uwazaja sie za mistrzów. Lekcja pokory na przyszłosc..
Ps. Jak skręce aparat, to wkleje foty.

Kurde. Czlowiek sobie mysli, ze inni maja gleby ,ale jego to nie dotyczy. Wiele czasu cwiczylem hamowanie, na suchym mokrym asfalcie, piasku... i dupa. Dlatego radze sie zastanowic, tym, którzy uwazaja sie za mistrzów. Lekcja pokory na przyszłosc..
Ps. Jak skręce aparat, to wkleje foty.
-
Dominik_YZF - Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Niestety nie. Wczesna pora, puszki jechaly jak po sznurku i nikt sie nie zatrzymal nawet. Zero pieszych.
EDIT:3maj sie Patty, posklejasz sprzęta i bedzie gitara
EDIT:3maj sie Patty, posklejasz sprzęta i bedzie gitara

-
Dominik_YZF - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości