Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wypadek i śmierć motocyklistów...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wypadek i śmierć motocyklistów...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 21:40

DEBILE nic dodać nic ująć !!!!!!!!!!!!!!!! Obejrzałem pare filmików i wiem jedno brawura to podstawa !!!!!!!!!! <br><hr>ZŁY
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 21:58

jazda motocyklem jest jak narkotyk kto tego nie sprubuje ten niezrozumie
<br><hr>netti
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 10:15

Tak naprawdę to wina któregoś z tych motocyklistów, bo zamiast trzymać się przepisów (jazda prawą stroną) zamiast odbić w prawo odbił w lewo. Tu nie chodzi mi o obwinianie którejś ze stron, tylko żeby polacy - motocykliści uczyli się na szkodzie innych a nie na swojej. Więc gdy będziecie śmigać na kole w przeciwnym kierunku jazdy ZJEŻDŻAJCIE W PRAWO !!

Szczere wyrazy współczucia dla rodziny, straciłem przyjaciela tez przez jazdę na kole i wiem jak to boli... zostaje w pamięci " a jeszcze parę dni temu razem jeździliśmy, gadaliśmy.. Jak to jest możliwe ?"<br><hr>Gall Motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 10:19

Komentatorzy napisał(a):jazda motocyklem jest jak narkotyk kto tego nie sprubuje ten niezrozumie
<br><hr>netti<br>
No niestety adrenaliny zawsze robi się mało, nawet po wielu godzinach jazdy jeszcze chce się więcej...<br><hr>Gall Motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 15:37

eh Paweł:(:(:(:(. juz nie kiwniemy sobie reka jadac samochodem ani nie pozartujemy z wyprzedzaniem siebie :(:( zapamietam Cie usmiechnietego z wielkim poczuciem humoru":(:(:( nigdy nei zpaomne tego jak....eh :(:( ty wiesz dobrze co ;(:( na zawsze w sercach :(:(<br><hr>...:(:(
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez znajoma » 30/4/2008, 16:41

Komentatorzy napisał(a):
Komentatorzy napisał(a):do wszystkich którym tak łatwo przychodzi oceniać innych!!!1
ludzie walczymy o tolerancje na świecie różnych religi,różnych orientacji oraz przeciw rasizmowi a wy nie potraficie zrozumieć ludzi którzy żyli pasją roboli to co kochali!nie każdego fascynuje futbol czy też szachy!!!!może lepiej gdyby chodzili w kapturach i wciągali prochy!!!!nie kumam nie których ludzi!!!jak można oceniać kogoś kogo sie wogóle nie zna!!!!to tak samo jaby nazwać potencjalnego widza meczu kibolem!!!chore<br><hr>znajoma<br>
weź ciołku nie przesadzaj. Jeździli jak wariaci to teraz maja. Nie można ich bronic a jedyne co w tej jeździe było pozytywne to to że nie jexdzili po drogach tyko na zamknietym lotnisku.<br><hr>Załamany

....................słuchaj koleś ja ich nie bronie oczywiście że była też ich wina ale jeżeli koleś nazywa ich debilami lub podobnie to przegiecie..!!!!!!!!!!oni to poprostu kochali przynajmniej jeden z nich którego dobrze znałam.....wiec wczuj sie w sytuację gdyby twojego przyjaciela lub znajomego pochowali i czytał byś takie teksty!!!i nie jestem ciołkiem tylko kobietą!!!!
znajoma
znajoma
Świeżak

Postprzez znajoma » 30/4/2008, 16:44

wszyscy bedziemy pawła pozytywnie wspominać....i napewno nigdy go nie zapomnimy.....spoczywaj w spokoju....
znajoma
znajoma
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 19:20

Na początku stwierdziłam -matko... co za idioci- ale jak dzisiaj zobaczyłam w NT (miasto) jak motocykliści jadą z pogrzebu, postanowiłam najpierw zrozumieć ideę, która przyświecia motocyklistom, a potem ocenić ten wypadek.

Umarli tak jak chcieli, nie zabili przy tym żadnego cywila, wiedzieli na jakie ryzyko się powołują, będąc motycyklistami. Wszystko ładowali w motocykle, dla nich żyli i... dla nich umarli. Jak kapitan statku, który zamiast się ratować-poszedł na dno razem ze swym statkiem.<br><hr>Bukanier
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 19:44

Komentatorzy napisał(a):mieszkam niedaleko, bywalam tam nie raz, rozne wariactwa tam odchodzily i autami i motocyklami... ale uwazam ze to fajne miejsce gdyz lepiej ze to na uboczu niz na publicznej drodze... to co sie stalo jest straszne, i nie ma co szukac winnych, mozna jedynie wyciagnac z tego konsekwencje na przszlosc... ale i tak tam jeszcze pojade pojezdzic autem :D i nie m,a co ukrywac takich miejsc jak to jest pelno moze warto pomyslec jak je zabezpieczyc, ale nie przed ludzmi tylko przed wypadkami w czasie gdy ludzie tam sa...<br><hr>kasia<br>
Proszę o wrzucenie tego filmu na inną witrynę bo z YouTube zostało usunięte !!!<br><hr>Kris
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 20:12

Komentatorzy napisał(a):mieszkam niedalek i z tego co ja wiem i to jest chyba w 99% racja to było tak
1 z nich przejechał całe lotniskona 1 kole a ten drugi nakrecał na koncu i tan na niego wjechał i jak da rade to dajcie mi ten filmikco byłna you tube gojusz go usunięto jak co to gg 7770068 <br><hr>pegowiec<br>
a do czego Ci ten filmik.Chcesz popatrzeć jak umiera mój kolega...? Tego Ci trzeba??

Rodzice Pawła są zdruzgotani a dzisiaj na jego pogrzebie było 1500 ludzi którzy go kochali ,znali i cenili.

Poszukaj innych filmików, bardziej ludzkich<br><hr>Adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 20:21

Komentatorzy napisał(a):No to już sobie nigdy nie pojeździmy z chłopakami na lotnisku w Kąkolewie - przez 2 kretynów, którzy potraktowali motocykle jako zabawki...

Ze 100 km/h musieli lecieć, aczkolwiek moge sie mylić.

Brawa dla kolesi, którzy kręcili ten filmik "dawaj spadamy.." Tak to juz u nas jest, nawet jakby się najlepszy przyjaciel rozwalił i ledwo żył to uciekliby na drugi koniec polski !!

Dla rodziny wyrazy współczucia, a dla innych nauczka, żeby myśleć bardziej realnie, niż wirtualnie, grami telewizyjnymi<br><hr>Tash<br>
Powiem Ci jedno koleś... popier...ło Ci się w głowie i to mocno.Nie uderzyłeś się w głowę?<br><hr>Adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 20:22

Komentatorzy napisał(a):Wiem że forum jest po to by wyrażać swe opinie. Ale pomyślcie!!! Zginęli ludzie... nasi koledzy:( Należy się im szacunek. Przede wszystkim rodzinie i osobą które nie mogą teraz złapać tchu bo ich serca dusi smutek, żal i tęsknota...Myślę że chłopcy uprawiający swoje hobby wykazali się odpowiedzialnością jeżdżąc po starym lotnisku niż po ulicach wsi bądź miasteczka...Proszę nie hańbdzie ich za to... <br><hr>Zbąszynianka23<br>
Komentatorzy napisał(a):cze mam prosbe ja rowniez jestem z okolic zbaszynia i szkoda mi jest pawla bo wiem kim byl znam jego siostre itp. bardzo im wspulczuje z powodu smierci najblizszej osoby, ale byl bym wdzieczny jesli dostal bym link albo cos takiego z adresem strony tego filmiku krudko po wypadku.<br><hr>XXX<br>
No i po co Ci on... skoro znałeś Pawła to go zapamiętaj takiego jakim był.Nie ma tam nic ciekawego. Odechciało by Ci się jakbyś go zobaczył leżącego w trumnie...<br><hr>Adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 20:35

Komentatorzy napisał(a):No to już sobie nigdy nie pojeździmy z chłopakami na lotnisku w Kąkolewie - przez 2 kretynów, którzy potraktowali motocykle jako zabawki...

Ze 100 km/h musieli lecieć, aczkolwiek moge sie mylić.

Brawa dla kolesi, którzy kręcili ten filmik "dawaj spadamy.." Tak to juz u nas jest, nawet jakby się najlepszy przyjaciel rozwalił i ledwo żył to uciekliby na drugi koniec polski !!

Dla rodziny wyrazy współczucia, a dla innych nauczka, żeby myśleć bardziej realnie, niż wirtualnie, grami telewizyjnymi<br><hr>Tash<br>
weś koleśsię nie udzielaj nie byli kretynami a zresztom kto takie opinie wygłasza to znak ze jesteś komplętnym prostakiem ;d
<br><hr>opinia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 21:59

ogromne podziekowania dla chlopakow ktozy przyjechali pozegnac marka,zachowaliscie sie tak jak trzeba,jak prawdziwi motocyklisci a nie jak te matoly co martwia sie oto ze nie beda mieli gdzie jezdzic,brawo chlopaki<br><hr>znajomy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 22:00

ogromne podziekowania dla chlopakow ktozy przyjechali pozegnac marka,zachowaliscie sie tak jak trzeba,jak prawdziwi motocyklisci a nie jak te matoly co martwia sie oto ze nie beda mieli gdzie jezdzic,brawo chlopaki<br><hr>znajomy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 23:53

KOLEDZY SAM JESTEM PO NIEJEDNYM PRZEJSCU NA MOTO ALE JESTEM PEŁEN PODZIWU I NIGDY PRZENIGDY Z NIEGO NIEWYJDE PAWEŁ ZABIŁ SIE NA TYM CO KOCHAŁ BYŁ ZAJEBISTYM KOLESIEM ZIOMKIEM ZE ZBASZYNA SZAJBA NIE MOGE DOJSC DO SIEBIE WYBACZCIE ZA BŁĘDY ALE JESTEM TAK WKÓRWIONY ZE POEZJA SZANUJE WSZYSTKICH MOTOCYKLISTÓW MAM 2 DIECI I NARAZIE DAJE SOBIE SPOKÓJ Z MOTO AKE KIEDY S WRÓCE NA GSXR1000<br><hr>ZIOMEK Z ZBĄSZYNIA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2008, 23:56

CIĘKA LINIA OKRESLA ICH SENS ISTNIENIA<br><hr>ZIOMEK Z ZBĄSZYNIA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2008, 00:03

SIEDZE I WYJE JAK MŁODY WILK SZAJBA KÓRWA NIE MOGE W TO UWIERZYC ZABILI SIE WSPANIALI LUDZIE SPOCZYWAJCIE W POKOJU LUDZIE DZISIAJ WIDZIAŁEM MAME PAWLA JAKI JEST SENS W MĘCZARNIACH TEJ KOBIETY<br><hr>ZIOMEK Z ZBĄSZYNIA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2008, 00:06

PAWEŁ RYK WSZYTSYTKICH MOTO DLA CIEBIE<br><hr>ZIOMEK Z ZBĄSZYNIA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2008, 00:25

KOCHAM MOTO PONAD WSYSTKO OD 2000 R NIE AKTYWNIE ALE TEGO SIE NIEPRZESTAJE KOCHAC MAM RODZINE DOM SAMOCHOD ALE TO NIE WSZYSTKO KOCHAM MOTO ZONA JEST PRZECIW ALE JA I TAK SWOJE WARTO UMIERAC DLA TAKIEJ MIŁOSCI<br><hr>ZIOM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl